Sotosgl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Carbon Black · Emerald One: και επαιξε στα 12,5€
Aias Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει full black με κλειστό σκελετό απο κάτω και όχι μέχρι τη μέση του φακού? ρωτάω γιατί στη σελίδα βλέπω τέτοιου είδους σκελετούς αλλά όχι στο χρώμα αυτό και αναρωτιέμαι αν ξεμείνανε απο stock απλά και εγω χρειαζομαι ενα τετοιο ζευγαρι αλλα και ενα με κοκκινο φακο με τρωει το χερι μου για την 2η παραγγελια αλλα θα περιμενω προς καλοκαιρι
dimem Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 υπάρχει full black με κλειστό σκελετό απο κάτω και όχι μέχρι τη μέση του φακού? ρωτάω γιατί στη σελίδα βλέπω τέτοιου είδους σκελετούς αλλά όχι στο χρώμα αυτό και αναρωτιέμαι αν ξεμείνανε απο stock απλά εννοούσα και μαύρο φακό
Sotosgl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 εννοούσα και μαύρο φακό Οκ επρεπε να γινει η διευκρινηση για το Black γιατι παιζει και αυτος ο σκελετος που αλλαζει. Ηawkers black dark one x θες
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Carbon Black · Emerald One: και επαιξε στα 12,5€ Σου ήρθαν ή τα περιμένεις; αυτά αναμένω εγώ μαζι με ενα αλλο ζευγαρι απο την παραγγελία της Παρασκευής. Ακόμη δεν έχω λάβει Tracking Number..
Sotosgl Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Στο βουνο απο παραγγελιες που περιμενω ειναι Μυριστηκαν προσφορα και με ζαλισαν να παρω σε φιλους και γνωστους για δωρα πολλα σχεδια οποτε παιζει να καθυστερησουν οι παραγγελιες μου παραπανω. Dimem βγαζει συνεχεια 50% 60% κλπ με σχεδια που ανακυκλωνονται αν πετυχεις κατι που σου αρεσει περιμενε μεχρι τα Xmas ή την πρωτοχρονια για κουπονατη παραγγελια,χωρις εκπτωση δεν λεει.
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις ήρθε email οτι η παραγγελία που έγινε στις 27 επεξεργάζεται και μόλις έχουν tracking θα το στείλουν. Τα γνωστά. Αργήσανε αρκετά αυτα.
kwma Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα κι εγώ σημερα 2 ζευγάρια (παραγγελία 30/11). Τελικά είμαι κεφάλας! Τα Diamond Black · Sky Classic είναι μικρά για μένα! Έγιναν ένα ωραίο δώρο για τη σύζυγο... Μία ώρα μετά έλαβα μέιλ από zeleris.com ότι ... "We're glad to inform you that your order HAWKERS62... from PLAY HAWKERS SL is being processed...." !!!!!
iCyd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Ολοι λετε οτι τα Diamond Black • Sky Classic οτι μικρα. Και ειχα τοσο "χαρα" που θα το επαιρνα σημερα,τελικα μου φαινεται θα απογοητευτω και γω.
drdedus Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έχει κρατήσει κανείς screenshot τις τιμες με την ΠΡΩΤΗ έκπτωση ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ?? Ξέχασα να τις σημειώσω και τώρα που πρέπει να παρει ο καθεναςωτα δικά του δεν θυμάμαι τι να χρεώσω.
Questioner Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Έχει κρατήσει κανείς screenshot τις τιμες με την ΠΡΩΤΗ έκπτωση ΠΡΙΝ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΆ?? Ξέχασα να τις σημειώσω και τώρα που πρέπει να παρει ο καθεναςωτα δικά του δεν θυμάμαι τι να χρεώσω. Το confirmation mail δεν το έχεις; Εκεί έχει το invoice όπου αναγράφει τα πάντα.
stelios18120 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τωρα ποτε λετε να ξανακανουν εκπτωσεις; Παιζει να κανουν σε λιγες μερες παλι π εχουμε γιορτες; (αν και το βλεπω χλωμο τοσο συντομα) Αν ναι θα τσιμπησω αλλα 2 ζευγαρια 1
trelo-agori Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Στο βουνο απο παραγγελιες που περιμενω ειναι Κρατας excel σε cloud για να μην τις ξεχνας; I do. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις