Questioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Moλις ηρθε τρακ και σε μενα.Γιατι ρε παιδιά δεν σας αρεσαν τα classic?Μιας και τα εχω παρει σε 2 χρωματα(total black και las vegas) για να κρατησω το ενα. Ο φακός ειναι πολύ μεγάλος? Μιας και δεν εχω μεγάλο πρόσωπο Δεν είναι μεγάλος ο φακός. Απλά αυτό το μπλε του φακού σε συνδυασμό με το χρυσό δεν μου άρεσε.
iCyd Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δεν είναι μεγάλος ο φακός. Απλά αυτό το μπλε του φακού σε συνδυασμό με το χρυσό δεν μου άρεσε. Χρυσο εχει απο κατω?
Bubs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Προς ενημερωση: το ενα απο τα τρια ειχε λιγο στραβο σκελετο και δεν καθοταν καλα στο κεφαλι (διαπιστωνεται εαν το ακουμπισεις σε τραπεζι), οποτε τους εστειλα και μου απαντησεν με ενα βιντεο που δειχνει πως το διορθωνεις. https://www.youtube.com/watch?v=CKZzs3rkk8s&feature=youtu.be Οντως το δοκιμασα και ηρθαν στο ισιο!! Ευτυχως γτ δεν ειχα και πολυ διαθεση να μπλεξω με επιστροφες!(παντως προσφερθηκαν εαν ηθελα για αλλαγη) 1
cmour79 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 μόλις παρέλαβα κι εγώ.. τα 2 στα 3 πήγαν δώρο κατευθείαν στη γυναίκα (χωρίς να έχει και τη παραμικρή ιδέα, ξετρελάθηκε!! με τη κίνηση μου ) εξαιτίας του χρυσού που λέτε! αν και το ζευγάρι που κράτησα, σαν να μου πέφτει ολίγον μικρός ο σκελετός. anyway, thanks ts.. 1
2.1Ohm Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα ειναι με τον μαυρο φακο (που εχω και εγω) οχι με τον μπλε σωστα?! Τα πειρα και εγω πολυ καλη ποιοτητα σκελετου αλλα ο φακος δν με ενθουσιασε και εκανε το "κολπο" με τν οθονη να δω αν ειναι polirized και απο οτι καταλαβα δν πρεπει να ειναι γτ σκοτινιαζε λιγο αλλα οχι τελειως μαυρο! Επισης δν μ πολυ αρεσαν (νμζα θα ειναι το ιδιο στιλλ με τα rayban αλλα ειναι λιγο διαφορερικα κ δν ξερω ισως ειναι να τα συνηθισω γτ φορουσα αλλα στιλλ γυαλια μεχρι τωρα) Αλλα νμζω οτι δν θα τα κρατησω (δν τα πληρωσα 9 δυστυχως ηταν το "ακριβο" ζευγαρι)! (Αμα τα θελει καποιος πμ οσο τα πηρα εννοειται θα τα δωσω, γτ δν πολυ ενθουσιαστηκα)
Questioner Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αυτα ειναι με τον μαυρο φακο (που εχω και εγω) οχι με τον μπλε σωστα?! Τα πειρα και εγω πολυ καλη ποιοτητα σκελετου αλλα ο φακος δν με ενθουσιασε και εκανε το "κολπο" με τν οθονη να δω αν ειναι polirized και απο οτι καταλαβα δν πρεπει να ειναι γτ σκοτινιαζε λιγο αλλα οχι τελειως μαυρο! Επισης δν μ πολυ αρεσαν (νμζα θα ειναι το ιδιο στιλλ με τα rayban αλλα ειναι λιγο διαφορερικα κ δν ξερω ισως ειναι να τα συνηθισω γτ φορουσα αλλα στιλλ γυαλια μεχρι τωρα) Αλλα νμζω οτι δν θα τα κρατησω (δν τα πληρωσα 9 δυστυχως ηταν το "ακριβο" ζευγαρι)! (Αμα τα θελει καποιος πμ οσο τα πηρα εννοειται θα τα δωσω, γτ δν πολυ ενθουσιαστηκα) Όχι είναι αυτά με τον μπλε φακό. Αντίστοιχα φαντάζομαι είναι και τα μαύρα. Όσο για το polarization μια χαρά υπάρχει. Δοκίμασα 3 διαφορετικά γυαλιά polarized στην ίδια οθόνη και έκαναν ακριβώς το ίδιο.
king2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Polarized ειναι τα γυαλια παιδια αυτο δεν αμφισβητείται.Τωρα για το οτι σε μερικους δεν αρεσει ο σκελετος ειναι υποκειμενικο.Εμενα μου φαινεται αρκετα στιβαρος χωρις κανενα τριξιμο και ποιοτικος δεν μοιαζει για πλαστικουρα. Της δευτερας η παραγγελια ακομα τιποτα βλεπω να αργουνε αυτα.
xristossl2000 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα τα diamond black - sky classic. Από ποιότητα όχι και τίποτα φοβερό αλλά οχι και φτηνιάρικα. Ο περίεργος σκελετός σε συνδιασμό με το χρυσό στο κάτω μέρος του τα κάνει να δείχνουν αρκετά γυναικεία. Και τα πήτα 15 ευρώ συν μεταφορικά. Ευτυχώς άρεσαν στην ανηψία μου και τα έδωσα.
diplo Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μιας και τα εχω παρει σε 2 χρωματα(total black Που το βρήκες το total black ρε φίλος; Ήθελα να πάρω τα carbon black dark one αλλά την ημέρα των προσφορών τα είχε μόνο το αμερικανικό που δε στέλνει Ελλάδα. Αν όντως πήρες αυτά και δε τα θες, ενδιαφέρομαι για αγορά
Rage_unseen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 παρελαβα κ εγω μολις πριν λιγο τα Diamond Black · Sky Classic με τον υποτιθεται λιγο πιο καλο σκελετο απο τα απλα το σχεδιο ομορφο σαν μεγεθος σιγουρα μικρα ,οριακα μου καθονται παρολο που δεν ειμαι κεφαλας οντως το κατω κομματι του σκελετου ειναι χρυσο αλλα δεν φαινεται ο σκελετος δεν εμπνεει καθολου εμπιστοσυνη οι φακοι απο το λιγο που τα φορεσα φαινονται καθαροι κ καλοι γενικως για μπακαπ γυαλια ειναι οκ ,τπτ περισσοτερο στην τιμη που τα πειραμε ειναι ενταξει ,στις νορμαλ τιμες των 30-40€ ουτε για αστειο οριζοντια στην οθονη μαυριζουν παρα πολυ ,καθετα διαβαζεις κανονικοτατα ,δεικτης προστασιας 3 λεει στο μανιουαλ με μεγιστο το 4 1
Στεφανος123 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Αμα καποιος θελει τα Crystal Black · Nebula One στην τιμη που αγοραστηκαν ας μου στειλει ενα πμ.
moses Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Τα ίδια και με μένα πήρα τα Diamond- all black classic (μαύρο απο κάτω οχι χρυσό) αλλά μου είναι μικρά, αν το θέλει κάποιος ας μου στείλει να το πάρει στην ίδια τιμή. Thanks ts
Προτεινόμενες αναρτήσεις