Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 619
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε τεράστια κεφάλια θα είναι στενά αλλά με τον καιρό πιστεύω ίσως ανοίξουν λιγάκι οπότε θα κάθονται καλύτερα.

Δημοσ.

Μόλις τσέκαρα όπως στο βίντεο αυτά που μου ήρθαν το πρωί και όντως είναι 100% polarized γίνονται καταμαυρα σε εκείνες τις μοίρες.

Ποια πήρες; Τα δικά μου δεν γίνονται καταμαυρα.

Δημοσ.

Kαι σε έμενα μόνο το email απο hawkers ηρθε, τρακ οχι ακομη. Παραγγελια Σάββατο τα λεφτά απο τραπεζα τραβήχτηκαν κανονικά ομως.Οψόμεθα 

Δημοσ.

ακομη τιποτα και σε μενα.

να αρχισω να ανησυχω? δεν πληρωσα με paypal

Λιγοι ειναι αυτοι που πληρωσαν με paypal ! Δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας.

Δημοσ.

Η παραγγελία που με ήρθε είναι η πρώτη που έκανα το Σάββατο και είχα πληρώσει με paypal. Τη δεύτερη που έκανα τη Δευτέρα και πλήρωσα με χρεωστικη ακόμα δεν έχει σταλει.

Μην ανησυχείτε όμως είναι γνωστή μάρκα και έχει χρόνια στην αγορά. Απλά έπεσαν πολλές παραγγελίες μαζί αυτές τις μέρες.

Μόνη ένσταση οτι θα μπορούσε να έχει ένα πανακι για καθάρισμα μαζί.

Δημοσ.

Μόνη ένσταση οτι θα μπορούσε να έχει ένα πανακι για καθάρισμα μαζί.

Εχει ξαναειπωθει η θηκη πουγκι τους ειναι το "πανακι"

• Like 2
Δημοσ.

Ετσι ακριβως και σε μενα. Της δευτερας ενα ζευγαρι που παραγγειλα τα περιμενω απο ωρα σε ωρα. Κυριακη που παραγγειλα 3 ζευγαρια ουτε καν 2ο mail ακομα...

Κι εγώ έτσι ακριβώς.

Αύριο το πρωί παραλαμβάνω την παραγγελία της Δευτέρας. Για αυτή της Παρασκευής τίποτα ακομη

Δημοσ.

χτες μου στείλαν την παραγγελία της Παρασκευής, μόλις μου ήρθε το tracking. Τους έστειλα mail να τους ρωτήσω σχετικά και απάντησαν μέσα σε λίγες ώρες. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...