silentpower Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα είναι.. polarized απλά λίγη προσοχή στους μεντεσεδες αν είναι στενοί
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σε τεράστια κεφάλια θα είναι στενά αλλά με τον καιρό πιστεύω ίσως ανοίξουν λιγάκι οπότε θα κάθονται καλύτερα.
Ntenteras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μόλις τσέκαρα όπως στο βίντεο αυτά που μου ήρθαν το πρωί και όντως είναι 100% polarized γίνονται καταμαυρα σε εκείνες τις μοίρες. Ποια πήρες; Τα δικά μου δεν γίνονται καταμαυρα.
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ποια πήρες; Τα δικά μου δεν γίνονται καταμαυρα.
Kenny McCormick Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Eμένα από βράδυ Δευτέρας ακόμα δεν μου ρθε tracking number
d_gkal Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ακομη τιποτα και σε μενα. να αρχισω να ανησυχω? δεν πληρωσα με paypal
KRIKON Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Kαι σε έμενα μόνο το email απο hawkers ηρθε, τρακ οχι ακομη. Παραγγελια Σάββατο τα λεφτά απο τραπεζα τραβήχτηκαν κανονικά ομως.Οψόμεθα
iCyd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ακομη τιποτα και σε μενα. να αρχισω να ανησυχω? δεν πληρωσα με paypal Λιγοι ειναι αυτοι που πληρωσαν με paypal ! Δεν νομιζω να υπαρχει λογος ανησυχιας.
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Η παραγγελία που με ήρθε είναι η πρώτη που έκανα το Σάββατο και είχα πληρώσει με paypal. Τη δεύτερη που έκανα τη Δευτέρα και πλήρωσα με χρεωστικη ακόμα δεν έχει σταλει. Μην ανησυχείτε όμως είναι γνωστή μάρκα και έχει χρόνια στην αγορά. Απλά έπεσαν πολλές παραγγελίες μαζί αυτές τις μέρες. Μόνη ένσταση οτι θα μπορούσε να έχει ένα πανακι για καθάρισμα μαζί.
Sotosgl Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μόνη ένσταση οτι θα μπορούσε να έχει ένα πανακι για καθάρισμα μαζί. Εχει ξαναειπωθει η θηκη πουγκι τους ειναι το "πανακι" 2
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Έχετε ένα δίκιο δεν το πρόσεξα. Κομπλέ δηλαδή το πακέτο. Με το καλό να παραλαβουμε και τα υπόλοιπα.
pittas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ετσι ακριβως και σε μενα. Της δευτερας ενα ζευγαρι που παραγγειλα τα περιμενω απο ωρα σε ωρα. Κυριακη που παραγγειλα 3 ζευγαρια ουτε καν 2ο mail ακομα... Κι εγώ έτσι ακριβώς. Αύριο το πρωί παραλαμβάνω την παραγγελία της Δευτέρας. Για αυτή της Παρασκευής τίποτα ακομη
crmaris Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 χτες μου στείλαν την παραγγελία της Παρασκευής, μόλις μου ήρθε το tracking. Τους έστειλα mail να τους ρωτήσω σχετικά και απάντησαν μέσα σε λίγες ώρες.
kraken92 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Σε μένα μόλις ήρθε μαιλ απο DHL, εκτιμώμενη παράδοση σήμερα 4 Δεκεμβρίου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις