silentpower Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παρελαβα τα classic. Παναλαφρα, κανονικό μέγεθος φακός όμορφος. Δεν ξέρω αν είναι polarized.
sts4x4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 27/11 παραγγελία και χθές 02/12 παρέλαβα, μια χαρά !!! Δεν έχω προλάβει να τα ανοίξω όμως, εντυπώσεις εντός των επόμενων ημερών.
ekkli Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 μπαίνω και διαβάζω το θέμα καθημερινά ενώ δεν έχω παραγγείλει και γράφω αυτό το ποστ τώρα για να το δει ο matrixxx και να μην κλειδώσει ποτέ αυτό το νήμα έτσι ώστε, όταν ξαναβγάλουν προσφορά να ενημερωθούμε πάραυτα εμείς που δεν προλάβαμε ή δεν είχαμε λεφτά στην προηγούμενη
Στεφανος123 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Στην ουσια οσες παραγγελιες εγινα απο προσφορα Black Friday αργουνε. Οσες εγιναν απο προσφορα Cyber Monday ή εχουν φτασει ή ειναι καθοδον. Δεν ισχυει αυτο που λες. Εγω εχθες παρελαβα απο παρασκευη και απο οτι θυμαμαι και αλλος ενας σιγουρα απο δω.
iCyd Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ισχυει αυτο που λες. Εγω εχθες παρελαβα απο παρασκευη και απο οτι θυμαμαι και αλλος ενας σιγουρα απο δω. Eτσι μου φανηκε γιατι ειδα 2-3 συνεχομενα ποστς απο παραγγελιες παρασκευης που δεν εχουν λαβει ουτε τρακινκ.
dchatz Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Εγω που παρήγγειλα Τρίτη (προχθές) σήμερα λέει το tracking ότι ήρθαν Αθηνα.
konstantinos86 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Eτσι μου φανηκε γιατι ειδα 2-3 συνεχομενα ποστς απο παραγγελιες παρασκευης που δεν εχουν λαβει ουτε τρακινκ. Ετσι ακριβως και σε μενα. Της δευτερας ενα ζευγαρι που παραγγειλα τα περιμενω απο ωρα σε ωρα. Κυριακη που παραγγειλα 3 ζευγαρια ουτε καν 2ο mail ακομα...
kraken92 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Και εγώ Παρασκευή 27 και ακόμα τίποτα όσον αφορά tracking απο DHL. Λέω να στείλω κανα μαιλ.
driver4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μην αγχώνεστε χωρίς λόγο, τώρα μου στείλανε tracking, παραγγελία 27/11, μάλλον υπάρχουν καθυστερήσεις λόγου όγκου παραγγελιών. Εδώ περιμένουμε 2 μήνες τους κινέζους, λίγες μέρες υπομονή.
johni41 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Σε μένα πάντως έγινε το αντίθετο! Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι στάνταρ. Μάλλον είναι μεγάλος ο φόρτος και κάποιοι είναι πιο τυχεροί από άλλους απλά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και κάποιοι παρέλαβαν
Canvas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παραγγελία Σαββάτου , στο tracking φαίνεται στο κατάστημα της περιοχής μου. Λογικά αύριο θα το έχω.
black66.gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Παρελαβα τα classic. Παναλαφρα, κανονικό μέγεθος φακός όμορφος. Δεν ξέρω αν είναι polarized. Έτσι τσεκάρεις αν είναι polarized. 2
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Έτσι τσεκάρεις αν είναι polarized. https://www.youtube.com/watch?v=59rfqDcRMgI Μόλις τσέκαρα όπως στο βίντεο αυτά που μου ήρθαν το πρωί και όντως είναι 100% polarized γίνονται καταμαυρα σε εκείνες τις μοίρες. 2
2.1Ohm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 polarized φακο και σκετελο με 20 ευρα τοτε πιστευω καλη αγορα πρεπει να ηταν!Γιατι ειχα αρχισει να κλαιω λιγο τα λεφτα μου με τα review που διαβασαΘα το διαπιστώσουμε αυριο!Παντως το shipping απιστευτα γρηγορο μπορω να πω!
king2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 polarized φακο και σκετελο με 20 ευρα τοτε πιστευω καλη αγορα πρεπει να ηταν! Γιατι ειχα αρχισει να κλαιω λιγο τα λεφτα μου με τα review που διαβασα Θα το διαπιστώσουμε αυριο! Παντως το shipping απιστευτα γρηγορο μπορω να πω! Μια χαρά γυαλιά είναι polarized με έναν κανονικό σκελετό. Αρκετά στιβαρα τα βρήκα και πανεμορφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις