d_gkal Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 τι size ομως? εχω την εντυπωση οτι θα ειναι μικρα για την κεφαλα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δεν εχω ιδεα μιας και εγω κεφαλα εχω Αν δε μου κανουν θα τα δωσω στην κοπελα μου,δεν θα κλαψω τα 9 ευρω μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 είδα σε φωτογραφίες στο google οτι τα φοράνε και καρπουζοκέφαλοι οπότε μην ανησυχείτε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konstantinos86 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εγω εκανα μια παραγγελια στις 29 του μηνα και μια χθες. Στην δευτερη μολις μου ηρθε και το δευτερο επιβεβαιωτικο email. Στην πρωτη τιποτα ακομα...Ελπιζω μη μας κανουν καμια νιλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Εγω εκανα μια παραγγελια στις 29 του μηνα και μια χθες. Στην δευτερη μολις μου ηρθε και το δευτερο επιβεβαιωτικο email. Στην πρωτη τιποτα ακομα...Ελπιζω μη μας κανουν καμια νιλα Σε εμένα τις έστειλαν και τις 2. Η πρώτη με tracking η δεύτερη χωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driver4 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 τι size ομως? εχω την εντυπωση οτι θα ειναι μικρα για την κεφαλα μου Και εγώ μεγάλο κεφάλι έχω, μια χαρά μου κάνουν, εδώ γράφει για τα μεγέθη: http://hawkersco.com/pages/faq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilles27 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Σε εμένα τις έστειλαν και τις 2. Η πρώτη με tracking η δεύτερη χωρίς. Παραγγελία 28/11 και ωρα 19.18 σύμφωνα με το επιβεβαιωτικό mail με τίτλο "Order confirmation for order HAWKERS612xxx" Δεν έχει ερθει τίποτα άλλο ακόμη στο inbox. Φαντάζομαι ότι αυτό λέτε ως 1ο mail απο τα τρία, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Παραγγελία 28/11 και ωρα 19.18 σύμφωνα με το επιβεβαιωτικό mail με τίτλο "Order confirmation for order HAWKERS612xxx" Δεν έχει ερθει τίποτα άλλο ακόμη στο inbox. Φαντάζομαι ότι αυτό λέτε ως 1ο mail απο τα τρία, σωστά; Ναι. Έπειτα έρχεται ακόμα ένα και ένα τελευταίο που λέει ότι στάλθηκε. Η παραγγελία που πλήρωσα τα 7 ευρώ μεταφορικά με ήρθε tracking η άλλη όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Eμενα μολις ηρθε mail που λεει οτι η παραγγελια μου εγινε processed. Η παραγγελια εγινε χθες το βραδυ στις 2.30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εκτιμώμενη ημ/νία παράδοσης:Τετάρτη, Δεκέμβριος 02, 2015Έως το τέλος της ημέραςαπο DHLΗ παραγγελια εγινε Παρασκευη βραδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pittas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 δεν ελαβα κανενα μηνυμα για τις παραγγελιες που εκανα παρασκευη και εχθες, παρα μονο το αρχικο 1ο μεηλ. ουτε φωνη ουτε ακροαση...τους εστειλα μεηλ και περιμενω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalodrei Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 και εμενα δεν ηρθε ακομα , αλλα χαλαρωστε τοσες παραγγελειες εχουν αυτες τις μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aias Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 δεν ελαβα κανενα μηνυμα για τις παραγγελιες που εκανα παρασκευη και εχθες, παρα μονο το αρχικο 1ο μεηλ. ουτε φωνη ουτε ακροαση...τους εστειλα μεηλ και περιμενω same here Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dchatz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πάντως Τρίτη πρωι έκανα 2 παραγγελίες με έκπτωση (ξεχάστηκαν λέει και άφησαν τις εκπτώσεις μέχρι τότε ) καπάκι μου ήρθαν email επιβεβαίωσης και από το μαγαζί και από το paypal (4 email ήρθαν δλδ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 επισης τα ίδια. Καμία πρόοδος για τις παραγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις