Προς το περιεχόμενο

Mεταπηδηση απο nikon j3 σε sony a5000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια εχω nikon j3 ειμαι ικαοποιημενος και ειναι καιουργια...Αξιζει να μεταπηδησω σε sony a5000? Εχω ακουσει καλα λογια για τις sony mirrorless και για την ακριβεια ελεγα καποιασ τιγμη να πηγαινα στην α6000 ή Sony ILCE-7 ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικα θα εχεις χειροτερη εστιαση,αλλα απο εκει κ περα θα εισαι καλυετερα σε ολα τα υπολοιπα.

Εαν βρεις να δωσεις την j3 σε καλη τιμη προχωρα το.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νυχτερινές λήψεις με mirrorless, έχει κανείς εμπειρία από;

yoda.jpg

:P :P :P

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εννοείται ότι μιλώ για τρίποδο και long exposure. Urban themes, στατικά και νυχτερινά.

(Αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω εμπειρία από mirrorless, και οι φίλοι που έχουν τραβάνε απλά θέματα, διακοπές κλπ.)

Συγκριτικά με dslr πώς θα το έβλεπες, ως έμπειρος;

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Φιλε μου εχω δοκιμασει την nikon j3 και τα παει πολυ καλα στις νυχτερινες ληψεις...Σε συγκριση με entry level dslr δεν θα δεις διαφορα πιστευω εκτος αν φοραει κανα εξτρα φλας

OK, εγώ ρωτούσα χθες αν η mirrorless θα ενδείκνυτο για τις νυχτερινές λήψεις που προανέφερα, αν ξέρεις κανείς να πει....

Η α5000 είναι aps-c με 20αρη αισθητήρα αρα είναι όσο κατάλληλη είναι οποιαδήποτε αντιστοιχης γενιας dslr.

Αυτο ακριβως...Ισως να εχεις καποιο θεμα στην εστιαση σε κινουμενα θεματα αλλα απο εκει περα δεν θα υπαρχει καμια ιδιαιτερη διαφορα.

για να μη ανοιγω νεο θεμα,εχω τη σονυ νεχ 5 οπως εγραψα και αλλου,και παρα οτι ειναι στυλατη καλη καμερα σκεφτομαι για αλλαγη.Αυτη η καμερα τις σονυ ειναι καλη επιλογη; και επισης η  a5000  ερχεται με φακους σε αυτη τη τιμη η ειναι μονο το body ?    .αν εβαζα το 18-55 απ τη νεξ θα δουλευε στhv   α5000 

η a5000 βγαίνει με τον 16-50 pancake φακό

και η nex5 και η a5000 το ίδιο mount έχουν (sony e mount) και επειδή έχουν και ίδιο crop ο φακός σου θα δείχνει ακριβώς το ίδιο

για να μη ανοιγω νεο θεμα,εχω τη σονυ νεχ 5 οπως εγραψα και αλλου,και παρα οτι ειναι στυλατη καλη καμερα σκεφτομαι για αλλαγη.Αυτη η καμερα τις σονυ ειναι καλη επιλογη; και επισης η a5000 ερχεται με φακους σε αυτη τη τιμη η ειναι μονο το body ? .αν εβαζα το 18-55 απ τη νεξ θα δουλευε στhv α5000

Δεν θα κερδισεις και τιποτα αξιολογο απο αυτη την μεταβαση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...