drunkdonkey Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 θελω τα Prism απο την πρωτη προσφορα αμα θελει κανενας το mouse pm. απο θεσσ κατα προτιμηση για πιο ευκολη συννενοηση.
Aias Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) θελω το QcK XXL αν καποιος θελει το mouse edit found thx! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2015 από Aias
Trollamenos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μας τσακισε φετος το black friday.Παρηγγειλα το ποντικι με το mousepad εγω.
apathya Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 cybermondey πλέον! https://steelseries.com/cyber-monday Ενδιαφέρομαι για το mouse Rival 300, αν θέλει κανείς από Αθήνα τα ακουστικά Syberia v3, ας κάνει p.m. να το συζητήσουμε.
Manstingiac Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν τα προσθέσεις στο καλάθι τα βάζει με τις κανονικές τιμές. Τι παίζει; Μήπως θέλει χειροκίνητα redeem code;
apathya Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Αν τα προσθέσεις στο καλάθι τα βάζει με τις κανονικές τιμές. Τι παίζει; Μήπως θέλει χειροκίνητα redeem code; Οντως. Λογικα θα εχει καποιο bug η σελιδα τους και θα θελει χειροκινητα το redeem code.
Manstingiac Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Το έφτιαξαν, μπαίνει κανονικά η τιμή πλέον
G@rg@oun Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 αυτη η νεα προσφορα με τα V3 ειναι τα prisma ή τα απλα?
Orgios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Με καψατε τσιμπησα το apex m800 ελπιζω να βγει καλο
HERTHAN Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Ξερει κανεις αν μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σαν εταιρία και όχι σαν φυσικο προσωπο για να κανω αγορά με εταιρικο ΑΦΜ και να μην πληρώσω ΦΠΑ?
HERTHAN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Τα προϊόντα της steelseries από Ευρώπη αποστέλλονται η από Αμερική?
gtaddict Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Από ευρώπη νομίζω. Πήρε φίλος αλλά έχουν κάνει μία τρελή διαδρομή. Ιταλία Πολωνία και τώρα έρχονται Ελλάδα. Δεν γνωρίζω για το εταιρικό ΑΦΜ Βρήκα κρυφή προσφορά ή bug νομίζω. Αν προσθέσεις 2 Rival 300 στο καλάθι είναι 140 ευρώ, με τον κωδικό castro10 (και χωρίς αυτόν κάποιες φορες) δείχνει τελικό ποσό 90. Δηλαδή 45 το ένα!! Ψήνεται κανείς;
HERTHAN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Από ευρώπη νομίζω. Πήρε φίλος αλλά έχουν κάνει μία τρελή διαδρομή. Ιταλία Πολωνία και τώρα έρχονται Ελλάδα. Δεν γνωρίζω για το εταιρικό ΑΦΜ Έγινε φίλε σ'ευχαριστω πολύ. Αφού έρχονται από Ευρώπη είμαι οκ γιατί έχω κανει μια πολύ μεγάλη παραγγελία και είπα να μην γίνει καμία μαλακια. Τους έχουν στειλει mail σε ότι αφορά τιμολογιο και μη χρέωσης ΦΠΑ.
G@rg@oun Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Το ΦΠΑ ακομα και σαν εταιρια θα το πληρωσεις με την παραλαβη..Απλα οι εταιριες δηλωνουν το τιμολογιο και το περνουν επιστροφη στο τελος του 3μηνου ή 6μηνου ή χρονου<Αυτο παει αναλογα με το ειδος της εταιριας>και εγω μεσω εταιριας κανω τις αγορες και γιαυτο στο λεω. ΥΓ.ΑΥΤΑ ΤΑ V3 στο cybermonday ξερει κανεις εαν ειναι τα prisma ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα