xristoforos89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Συστημένο. Σου αφήνουν χαρτάκι από ελτα να πας να παραλαβεις.
paulchro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Συστημένο. Σου αφήνουν χαρτάκι από ελτα να πας να παραλαβεις. Και με εγγυηση ξερεις τι παιζει? Ειμαι σε διλημμα μεταξυ αυτου κ του trion απ το πλαισιο..
saitruom Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 παιδιά σε euro πληρώνουμε ή συμφέρει σε λίρες και να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα; τελικά έβαλα λίρες με την ισοτιμία στο νετ μου βγάζει 66,2€ ενώ όταν έβαζα στο Amazon ευρώ μου ζητούσε 68+
xristoforos89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και με εγγυηση ξερεις τι παιζει? Ειμαι σε διλημμα μεταξυ αυτου κ του trion απ το πλαισιο.. Ξέρω ότι τον στέλνεις amazon. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην τον τσεκάρουν καθόλου και να στείλουν επιτόπου καινούριο. Τα μεταφορικά δεν ξέρω ποιανού είναι. Δεν τους έχω χρειαστεί ποτέ.
Kostas93 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 παιδιά σε euro πληρώνουμε ή συμφέρει σε λίρες και να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα; τελικά έβαλα λίρες με την ισοτιμία στο νετ μου βγάζει 66,2€ ενώ όταν έβαζα στο Amazon ευρώ μου ζητούσε 68+ η τραπεζα την μετατροπη.
Sebu Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ξέρω ότι τον στέλνεις amazon. Το πιθανότερο βέβαια είναι να μην τον τσεκάρουν καθόλου και να στείλουν επιτόπου καινούριο. Τα μεταφορικά δεν ξέρω ποιανού είναι. Δεν τους έχω χρειαστεί ποτέ. Μία φορά που χρειάστηκα επιστροφή, τους σκάναρα και τους έστειλα και την απόδειξη των ΕΛΤΑ, γιατί το είχα στείλει συστημένο, εξπρές και μου πίστωσαν και το ποσό των μεταφορικών που κατέβαλα.
forgotten Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 τσιμπησα και εγω ενα καιρος να ξεφωρτωθω τον kinhston των 60 gb
fagoura Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Σημειωτεον, σε περισσοτερα τεμαχια τα μεταφορικα μοιραζονται! (βαζει +1 λιρα ανα κομματι επιπλεον).
enterhere Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Για πείτε την γνώμη σας παιδιά, να πάρω τον Ultra με 8 λίρες πιο ακριβά από τον Plus, ή να κοιτάξω για τον 850 evo.
xristoforos89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Σημειωτεον, σε περισσοτερα τεμαχια τα μεταφορικα μοιραζονται! (βαζει +1 λιρα ανα κομματι επιπλεον). Θα του κάψω το σπίτι του Άγγλου. Πανικό θα κάνω. 1
HERTHAN Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Για πείτε την γνώμη σας παιδιά, να πάρω τον Ultra με 8 λίρες πιο ακριβά από τον Plus, ή να κοιτάξω για τον 850 evo. Ποιος είναι καλύτερος από plus και ultra γνωρίζεις καθόλου?
enterhere Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ποιος είναι καλύτερος από plus και ultra γνωρίζεις καθόλου? Θα ήθελα να πάρω τον 850 evo, αλλά αν κάνω την δουλειά μου και με τον Ultra, γιατί να δώσω τα παραπάνω €. Από ότι διαβάζω ο Ultra είναι λίγο πιο γρήγορος στην εγγραφή, από τον plus.
mpokwsths Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Συστημένο. Σου αφήνουν χαρτάκι από ελτα να πας να παραλαβεις. Μην ορκίζεσαι. Μικρό δεματάκι ο SSD... 1
xristoforos89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μην ορκίζεσαι. Μικρό δεματάκι ο SSD... Mου έχουν αφήσει συστημένο ακόμα και σε ραμ.
mpokwsths Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Στα περισσότερα ναι. Κάποια όμως τα αφήνει χύμα ο ταχυδρόμος. Π.χ. Το Sandisk Extreme Pro όμως μου τον άφησε μαζί με την αλληλογραφία της πολυκατοικίας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα