sstav Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Για 17 ώρες ακόμα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0126HISOO?ref_=gb1h_tit_m-3_1227_774ae345&smid=A3P5ROKL5A1OLE 99 ευρώ χωρίς μεταφορικά από εδώ http://www.amazon.it/gp/goldbox/ref=br_imp_ara-1/278-8445064-8700932?pf_rd_m=A11IL2PNWYJU7H&pf_rd_s=desktop-takeover&pf_rd_r=1MTS4YQ2CZH8JM00KCP5&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=765943707&pf_rd_i=desktop http://www.skroutz.gr/s/423184/Sennheiser-HD-598.html?keyphrase=hd598
Innersense Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Πάτησα κλικ χωρίς πολύ σκέψη στο ιταλικό link αλλά μου βγαίνουν στα 108,70€ με μεταφορικά γιατί; Riepilogo Ordine Articoli: EUR 99,81 Costi di spedizione: EUR 8,89 Totale ordine: EUR 108,70
parlapipas25 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Το amazon μονο με απλο ταχυδρομειο στελνει?
kostass__ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Το amazon μονο με απλο ταχυδρομειο στελνει? οχι φυσικα απο ταχυδρομειο μεχρι εξπρες κουριερ στελνει. οτι επιλεξεις εσυ
fylatos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει αποσπώμενο καλώδιο και έχει μεγάλο μήκος και είναι κάπως άβολο. Έχει καλό ήχο αλλά είναι μέσος, δεν έχει έντονο μπάσο, δεν έχει ιδιαίτερο βάθος, είναι καλό σε όλα όσο πρέπει και φυσικά σε αυτά τα λεφτά αν εξαιρέσουμε το καλώδιο τότε είναι υπέρ οκ
Innersense Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή τα παρέλαβα χθες θέλω να γράψω δυο λογάκια γιατί έχω δει κατά καιρούς ότι ενδιαφέρονται κάποιοι για ακουστικά. Καταρχήν να πω ότι τα προηγούμενα μου ήταν επίσης Sennheiser, τα HD515 τα οποία τα είχα πάρει επίσης από προσφορά σε μισή τιμή (είχα αναφερθεί και εδώ). Δεν έχω καμία εμμονή με Sennheiser αν και μου έχει μείνει σαν όνομα από τότε που είχε δανείσει ένα φίλος audiophlie τα δικά του και είχα φάει τέτοιο κόλλημα που δεν έλεγα να του τα δώσω πίσω, κάπου εκεί λοιπόν ξεκίνησε η επίγνωση ότι τα καλά ακουστικά έχουν τη δυνατότητα να σε βάζουν σε άλλο κόσμο, όλα αυτά φυσικά πρό mp3 εποχών. Αν και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από τα HD 515, πολύ σύντομα αισθάνθηκα ότι έκανα λάθος που δεν έχωσα τα διπλά λεφτά για να πάω για τα HD 595, μοντέλο που στην πορεία αποδείχτηκε εξαιρετικό και σε πάρα πολλές αναφορές σε review κλπ, θεωρούνται ανώτερα των σημερινών HD 598. Το κυνήγι για καλά ακουστικά συνεχίστηκε λοιπόν, χάνοντας κυριολεκτικά για ελάχιστο χρόνο την προσφορά των AKG K 551 τα οποία ήθελα πολύ γιατί εκτός των πολύ ενθουσιωδών review που έχω διαβάσει, είναι και κλειστού τύπου με ότι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα συνεπάγεται αυτό. Κάπου εκεί επιβεβαιώθηκε όμως ότι τα ακουστικά θέλουν λίγη υπομονή να τα πετύχεις σε καλή τιμή γιατί κατά τη γνώμη μου οι αρχικές είναι αδικαιολόγητα overpriced και ούτε κατά διάνοια αξίζει να τα κοιτάξεις! Όπως έγραψα λοιπόν η αγορά χωρίς πολύ σκέψη, μέσα σε μερικά λεπτά μιας και ενώ η ακουστική απόδοση των HD 515 έχει παραμείνει σχετικά αναλλοίωτη, τα μαξιλαράκια τους που κάθονται στα αυτιά έχουν "πέσει", ενώ έχει εμφανιστεί και μια ρωγμή στο πλαστικό στο σημείο στήριξης που αναλαμβάνει και τις μεγαλύτερες καταπονήσεις. Θέλω να ελπίζω ότι αναβαθμίστηκα αν και η πρώτη εντύπωση είναι ότι η διπλή διαφορά στην τιμή, δεν έφερε και διπλή ποιότητα κατασκευής. Σίγουρα είναι ένα σκαλί πιο πάνω τα HD 598 και υπερέχουν στα σημεία - Σημείωση: μιλάω πάντα για τα HD 598SE της προσφοράς τα οποία και παρέλαβα, αλλά το βασικό υλικό είναι το ίδιο, όπως ακριβώς ίδιο είναι και ο σχεδιασμός τους στον σκελετό και κατ επέκταση η εργονομία τους. Τα μαξιλαράκια είναι πολύ καλύτερα σε ποιότητα, τόσο αυτά που κάθονται στα αυτιά, όσο και το κεντρικό της στέκας, βασικό σημείο όμως για μένα θα αποτελέσει και η αντοχή κατά την πάροδο του χρόνου. Βασική διαφορά που θέλω να υπογραμμίσω είναι ότι τα ακουστικά ΕΧΟΥΝ αποσπώμενο καλώδιο και μάλιστα έρχονται με δυο καλώδια στη συσκευασία, ένα 3m με βύσμα 6.3mm, ένα 1.2m με βύσμα 3.5mm και φυσικά τον κλασικό αντάπτορα από 6.5mm σε 3.5mm που στην προκειμένη περίπτωση είναι λίγο overkill μιας και υπάρχουν τα διαφορετικά καλώδια αφού είναι όντως γκουμούτσα, παρόλα αυτά ίσως χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις. Τα καλώδια μάλιστα ασφαλίζουν πάνω στα ακουστικά με μια μικρή στροφή για να μην υπάρχει κίνδυνος να φεύγουν εύκολα - το αναφέρω επειδή μου άρεσε σαν λεπτομέρεια. Στο φλέγον κομμάτι της ακουστικής απόδοσης είναι απόλυτα σαφές είναι ότι είναι ανώτερα από τα HD 515, χαρίζοντας σου απλόχερα αυτό το γλυκό συναίσθημα του να θες να ξανακούσεις όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια από τα cd+βινύλια της συλλογής σου! Δεν θα επεκταθώ σε αναλυτικό review των χαρακτηριστικών ακρόασης, μιας και αυτά αφορούν πιο εξειδικευμένα site με τελειομανείς κριτικούς που φλερτάρουν έντονα και θεωρούν τιμή τους το να χαρακτηριστούν φλεγματικοί, θα πω απλά ότι τα φοράς, ακούς την αγαπημένη σου μουσική και... χαμογελάς! Καλές γιορτές!!! 12
Megatontnt Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 μολις τα περελαβα και εγω, μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλα, για εμενα ενα μειονεκτημα ειναι ο ηχος που βγενει απο τα ακουστηκα και σε ακουνε οι αλλοι. Δοκιμασα με το κινητο στην αρχη, δεν με ενθουσιασανε. Οταν τα συνδεσα με τον υπολογιστη και εβαλα μερικα τραγουδια .flac μπορω να πω οτι και σε φουλ ενταση δεν παραμορφονανε αρκετα (onboard της gigabyte z170x-gaming 7). Επεισης σε αρκετα τραγουδια το μπασο τα εκανε να τρεμουν σε υψηλες εντασεις. πιστευω για λευτα τους ηταν μια καλη αγορα
viper2005 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δεν έχει αποσπώμενο καλώδιο και έχει μεγάλο μήκος και είναι κάπως άβολο. Έχει καλό ήχο αλλά είναι μέσος, δεν έχει έντονο μπάσο, δεν έχει ιδιαίτερο βάθος, είναι καλό σε όλα όσο πρέπει και φυσικά σε αυτά τα λεφτά αν εξαιρέσουμε το καλώδιο τότε είναι υπέρ οκ Επειδή τα παρέλαβα χθες θέλω να γράψω δυο λογάκια γιατί έχω δει κατά καιρούς ότι ενδιαφέρονται κάποιοι για ακουστικά. Καταρχήν να πω ότι τα προηγούμενα μου ήταν επίσης Sennheiser, τα HD515 τα οποία τα είχα πάρει επίσης από προσφορά σε μισή τιμή (είχα αναφερθεί και εδώ). Δεν έχω καμία εμμονή με Sennheiser αν και μου έχει μείνει σαν όνομα από τότε που είχε δανείσει ένα φίλος audiophlie τα δικά του και είχα φάει τέτοιο κόλλημα που δεν έλεγα να του τα δώσω πίσω, κάπου εκεί λοιπόν ξεκίνησε η επίγνωση ότι τα καλά ακουστικά έχουν τη δυνατότητα να σε βάζουν σε άλλο κόσμο, όλα αυτά φυσικά πρό mp3 εποχών. Αν και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από τα HD 515, πολύ σύντομα αισθάνθηκα ότι έκανα λάθος που δεν έχωσα τα διπλά λεφτά για να πάω για τα HD 595, μοντέλο που στην πορεία αποδείχτηκε εξαιρετικό και σε πάρα πολλές αναφορές σε review κλπ, θεωρούνται ανώτερα των σημερινών HD 598. Το κυνήγι για καλά ακουστικά συνεχίστηκε λοιπόν, χάνοντας κυριολεκτικά για ελάχιστο χρόνο την προσφορά των AKG K 551 τα οποία ήθελα πολύ γιατί εκτός των πολύ ενθουσιωδών review που έχω διαβάσει, είναι και κλειστού τύπου με ότι πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα συνεπάγεται αυτό. Κάπου εκεί επιβεβαιώθηκε όμως ότι τα ακουστικά θέλουν λίγη υπομονή να τα πετύχεις σε καλή τιμή γιατί κατά τη γνώμη μου οι αρχικές είναι αδικαιολόγητα overpriced και ούτε κατά διάνοια αξίζει να τα κοιτάξεις! Όπως έγραψα λοιπόν η αγορά χωρίς πολύ σκέψη, μέσα σε μερικά λεπτά μιας και ενώ η ακουστική απόδοση των HD 515 έχει παραμείνει σχετικά αναλλοίωτη, τα μαξιλαράκια τους που κάθονται στα αυτιά έχουν "πέσει", ενώ έχει εμφανιστεί και μια ρωγμή στο πλαστικό στο σημείο στήριξης που αναλαμβάνει και τις μεγαλύτερες καταπονήσεις. Θέλω να ελπίζω ότι αναβαθμίστηκα αν και η πρώτη εντύπωση είναι ότι η διπλή διαφορά στην τιμή, δεν έφερε και διπλή ποιότητα κατασκευής. Σίγουρα είναι ένα σκαλί πιο πάνω τα HD 598 και υπερέχουν στα σημεία - Σημείωση: μιλάω πάντα για τα HD 598SE της προσφοράς τα οποία και παρέλαβα, αλλά το βασικό υλικό είναι το ίδιο, όπως ακριβώς ίδιο είναι και ο σχεδιασμός τους στον σκελετό και κατ επέκταση η εργονομία τους. Τα μαξιλαράκια είναι πολύ καλύτερα σε ποιότητα, τόσο αυτά που κάθονται στα αυτιά, όσο και το κεντρικό της στέκας, βασικό σημείο όμως για μένα θα αποτελέσει και η αντοχή κατά την πάροδο του χρόνου. Βασική διαφορά που θέλω να υπογραμμίσω είναι ότι τα ακουστικά ΕΧΟΥΝ αποσπώμενο καλώδιο και μάλιστα έρχονται με δυο καλώδια στη συσκευασία, ένα 3m με βύσμα 6.3mm, ένα 1.2m με βύσμα 3.5mm και φυσικά τον κλασικό αντάπτορα από 6.5mm σε 3.5mm που στην προκειμένη περίπτωση είναι λίγο overkill μιας και υπάρχουν τα διαφορετικά καλώδια αφού είναι όντως γκουμούτσα, παρόλα αυτά ίσως χρειαστεί σε κάποιες περιπτώσεις. Τα καλώδια μάλιστα ασφαλίζουν πάνω στα ακουστικά με μια μικρή στροφή για να μην υπάρχει κίνδυνος να φεύγουν εύκολα - το αναφέρω επειδή μου άρεσε σαν λεπτομέρεια. Στο φλέγον κομμάτι της ακουστικής απόδοσης είναι απόλυτα σαφές είναι ότι είναι ανώτερα από τα HD 515, χαρίζοντας σου απλόχερα αυτό το γλυκό συναίσθημα του να θες να ξανακούσεις όλα τα αγαπημένα σου κομμάτια από τα cd+βινύλια της συλλογής σου! Δεν θα επεκταθώ σε αναλυτικό review των χαρακτηριστικών ακρόασης, μιας και αυτά αφορούν πιο εξειδικευμένα site με τελειομανείς κριτικούς που φλερτάρουν έντονα και θεωρούν τιμή τους το να χαρακτηριστούν φλεγματικοί, θα πω απλά ότι τα φοράς, ακούς την αγαπημένη σου μουσική και... χαμογελάς! Καλές γιορτές!!! σε σχεση με τα dt 770 pro της Beyerdynamic πως στεκονται (isolation, music production, editing etc)? Ρωταω γιατι ειχα παρει τα 770 σε μια προσφορα και μου ηρθαν χθες...
Zus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως όποιος θέλει εξαιρετικά ακουστικά για ακρόαση και δεν μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, όπως π.χ. εγώ, δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από τα Superlux HD668B. Στα 43 δολάρια που κοστίζει στο Amazon δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο. Edit: Δεν πίστευα ότι θα τα έβρισκα Ελλάδα στα 33€ μάλιστα. 3
viper2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πάντως όποιος θέλει εξαιρετικά ακουστικά για ακρόαση και δεν μπορεί να διαθέσει πολλά χρήματα, όπως π.χ. εγώ, δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση από τα Superlux HD668B.[/size] Στα 43 δολάρια που κοστίζει στο Amazon δεν βρίσκεις κάτι καλύτερο. Edit: Δεν πίστευα ότι θα τα έβρισκα Ελλάδα στα 33€ μάλιστα. Βλέπω οτι εχει πολυ bass και ακομα περισσοτερα highs. So, δεν ειναι για εμένα. http://www.amazon.com/Superlux-HD668B-Dynamic-Semi-Open-Headphones/dp/B003JOETX8
Zus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Βλέπω οτι εχει πολυ bass και ακομα περισσοτερα highs. So, δεν ειναι για εμένα. http://www.amazon.com/Superlux-HD668B-Dynamic-Semi-Open-Headphones/dp/B003JOETX8 Εσύ για αρχή να σταματήσεις να ψωνίζεις ότι κινείται εδώ μέσα, εκτός κι αν έπιασες τα 15 στο τζόκερ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα