Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προ καιρού έσπασε το κινητό μου (Xperia E1) από γερή πτώση με αποτέλεσμα να διαλυθεί οθόνη κλπ και γενικά να μην είναι χρησιμοποιήσιμο (ή να αξίζει επισκευή). Έβγαλα λοιπόν τη SIM και την έβαλα σε ένα παλιό Sony Ericsson T700, όμως οι καινούριες επαφές δεν υπήρχαν (ναι, είχα επιλέξει να αποθηκεύονται και στη SIM. Σίγουρα.). Αργότερα διαπίστωσα ότι όλες οι επαφές που είχα από παλιότερα στη SIM είχαν σβηστεί. Πάω να περάσω τις επαφές που είχα στο T700 στη SIM και μου λέει ότι απέτυχε η αντιγραφή. Το δοκίμασα τόσο για το σύνολο των επαφών όσο και για μεμονωμένες επαφές, άρα δεν είναι θέμα χωρητικότητας. Έκτοτε κάθε φορά που πήγαινα να προσθέσω μια νέα επαφή μου έβγαζε error ότι δεν υπάρχει χώρος. Να σημειώσουμε ότι και σε άλλα κινητά που δοκίμασα να βάλω τη SIM, πάλι δεν υπήρχαν επαφές. 
Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται; Υπάρχει τρόπος, αν όχι να ξαναβρώ τις παλιές επαφές, να τις ξαναπεράσω τουλάχιστον στη SIM?

Δημοσ.

Σύνδεσε το κινητό στο PC,περνά τις επαφές με κάποιο πρόγραμμα και μετα μπορείς να τις μεταφέρεις στο άλλο κινητό.

Αφού δεν αντιγράφει τις επαφές απο την μνήμη του παλιού κινητού στην sim,ίσως έχει χαλάσει το κινητό.Μπορεί ούτε και με το PC να μην γίνεται.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω βάλει τη SIM και σε άλλα κινητά από τότε και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, άρα μάλλον δεν είναι πρόβλημα των κινητών. Σκεφτόμουν μήπως είχε κλειδωθεί η SIM ή κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...