Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα να κάνεις καμια βόλτα απο κανα media markt να τα δοκιμάσεις. Η και στο πλαίσιο, πολλά απο τα ποντίκια έχουν συσκευασίες που μπορείς να τα ακουμπήσεις έστω και απέξω ώστε να δεις αν σε βολεύει. τα Logitech δεν κάνουν για όλα τα χέρια. Και προσωπικά δεν θα έπαιρνα wireless.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κι εμένα αυτό μου αρέσει περισσότερο αλλά δεν θέλω wireless, πες μας εντυπώσεις αν το πάρεις τελικά

άλλα logitech και κάποια razer έχει στο πλαίσιο ενώ στο public έχει razer και asus

το συγκεκριμένο δεν νομίζω πως το έχω δει πουθενά ανοιχτό

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας, λέω να αναβαθμίσω το mouse μου, σιγά σιγά, τόσο καιρό είχα αυτό (http://www.skroutz.gr/s/3985657/CoolerMaster-Devastator.html) και σκέφτομαι να πάρω ένα γύρω στα 30-40 ευρώ(αξίζει σ αυτά τα λεφτά μετά απ αυτό που είχα η να βάλω περισσότερα;)... 

παίζω κυρίως fps(csgo)

Δημοσ.

Μετα απο αυτο που ειχες ΟΛΑ αξιζουν  :lol:

Για τα λεφτα σου θα σου ελεγα κατι τετοιο, βεβαια δεν ξερω το ποσο θα σε βολεψει γιατι αλλαζει απο ατομο σε ατομο! 

http://www.skroutz.gr/s/7704219/SteelSeries-Rival-100.html

Απο κει και περα με 15-20 ευρω παραπανω παιρνεις πολυ καλα ποντικια αλλα αυτο το καθοριζεις εσυ και τι αντεχει η τσεπη σου** ! Επισης αυτη την περιοδο μιας και ερχεται και το Black Friday παιζουν πολλες προσφορες οποτε εχει τα ματια σου ανοιχτα και βλεπε και που και που το topic των προσφορων,ανεβαζουν αρκετες προσφορες κατα κει τα παιδια!  

** Εγω χρησιμοποιω το  Asus Gladius, παιζω κατα κυριο λογω cs και με εχει βολεψει στο τερμα! Θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα(επαιζαν και κατι αγγελιες στο φορουμ πριν κατι μερες,τσεκαρε αν θες). Μετα μπορεις να κοιταξεις για κανα Logitech G402 κοντα στα λεφτα σου!

Δημοσ.

κοίτα δεν έχω και πολύ σχέση και δεν ξέρω τι αξίζει και τι όχι, γι αυτό θα προτιμούσα να το΄πιάσω πρώτα από κοντά σε κανα public κλπ πριν αγοράσω

το logitech g402 στα 50 λες να αξίζει; παίζει τπτ άλλο καλό σ αυτά τα λεφτά;

Δημοσ.

κι εμένα αυτό μου αρέσει περισσότερο αλλά δεν θέλω wireless, πες μας εντυπώσεις αν το πάρεις τελικά

άλλα logitech και κάποια razer έχει στο πλαίσιο ενώ στο public έχει razer και asus

το συγκεκριμένο δεν νομίζω πως το έχω δει πουθενά ανοιχτό

Το πήρα το ποντικάκι πολύ καλό είμαι αρκετά ευχαριστημένος 

+

Δεν καταλαβαίνω κανένα θέμα με καθυστέρηση λόγω wireless

Αρκετά καλό για το μέγεθος του χεριού μου (μεσαίο μέγεθος ούτε μεγάλα ούτε μικρά δάχτυλα)

Μου φάνηκε λίγο βαρύ στην αρχή αλλά επειδή μπορείς να βγάλεις την μία μπαταρία απο τις 2 και δουλεύει και έτσι , ήρθε στο ιδανικό βάρος

Αρκετά ξεκούραστο με την θέση που έχει στον αντίχειρα

-

Αρκετά κουραστικό για το μικρό δάχτυλο γιατί δεν έχεις κάπου να το στηρίξεις

Αν εξαιρέσεις τα 2 κουμπιά στο πλάι , τα υπόλοιπα 4 είναι τελειως άβολα. Με το NAGA πάταγα με άνεση απο το 1-9 και έτρωγα ζόρι στα 10,11,12. Σε αυτό ζορίζομαι ακόμη και με το 3. Σίγουρα είναι θέμα συνήθειας αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο βολικό

Σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος με την αγορά ώς ποντίκι, αλλά για MMO ποντίκι που έψαχνα δεν μου κάνει. Απλά σταμάτησα τα MMO και επειδή άρχησα τις DOTES παίζω πάλι με keyboard και δεν με χάλασε και πολύ

Αυτά απο εμένα

• Like 1
Δημοσ.

χαζή ερώτηση, τα dpi σ αυτά τα ποντίκια ρυθμίζονται όσο θες;, πχ στο logitech που είναι 4000(νομίζω είναι πολύ για cs) χαμηλώνει έτσι;

Δημοσ.

Στο δικό μου έχει κουμπάκι και το ρυθμίζεις αφού του έχεις σεταρει απο το software τι τιμές θέλεις.

Οπότε και κουμπάκι να μην έχεις , μάλλον απο το software θα μπορείς να το κάνεις

Δημοσ.

Η σειρά DeathAdder είναι η κορυφαία εδώ και πολλά χρόνια ( από το 2012 θα έλεγα ) και φοράει κορυφαίους σένσορες ... απλά είναι και θέμα τύχης .
Το δικό μου DA 3.5G για 2 χρόνια έπαιζε χωρίς το παραμικρό κιχ , μιλάμε για σκληρή χρήση παιχνιδιού. Ξαφνικά το αριστερό κλικ έχασε την επαφή , πάταγε όποτε ήθελε. Στο service μου είπαν 40 euro ... Του έβριζα ...
όταν γύρισα σπίτι με έτρωγε να δώ τι φταίει . Χτυπάω YouTube ψάχνω ... το ανοίγω, βλέπω, πιέζω λίγο κοντά στην επαφή .... τσουπ όλα καλά, μία ψευτοκόλληση και νάσου άλλα 4 χρόνια απροβλημάτιστης χρήσης . 

Αλλά προσοχή , By default ήταν μέτριο.
Έπρεπε να κατεβάσω το acceleration στο 0 και να ανεβάσω το polling rate στο 1000 Hrz. 
Μέχρι να το πάρω γραμμή στην αρχή με είχε κυριεύσει απογοήτευση,ήθελα να το πουλήσω και έβριζα την RAZER για τα 70 euro που έδωσα τότε . 
Σήμερα τώρα που ψάχνω να ξαναπάρω ποντίκι κοιτάζω κάτι άλλο, απλά γιατί το βαρέθηκα και θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...