shaolin13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δοκιμάσεις ένα περιφερικό. Μπορείς να το δεις σε ένα φίλο μπορεί να το δεις σε ένα νετ δεν χρειάζεται να το αγοράσεις μόνο για να το δεις. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις αν διάβασες καλά αυτά που έγραψα έχουν περάσει αρκετά mouse από τα χέρια μου οπότε πιστεύω ότι έχω μια εμπειρία και δεν πρότεινα κάποιο προιον επειδή είμαι fan boy. Όσο αφορά για το servise δεν έχει χρειαστεί να στείλω πότε κάποιο προιον της razer οπότε δεν γνωρίζω πάνω σε αυτό το θέμα και συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστο όπως άλλων εταιριών. Οι επαγγελματίες προφανώς και διαλέγουν τα καλύτερα γιατί είναι επαγγελματίες. Δεν έχει σχέση με τι παίζουν σε τουρνουά που αναγκαστικά μερικές φορές παίζουν με αυτά που του δίνει η κάθε εταιρία αλλά αν ψαχτείς περισσότερο θα δεις ότι προτείνουν ποια τους βολεύουν και γιατί π.χ Scream, Kenny's, Moon. και τέλος δεν το κάνω για να στηρίζω καμία αγορά μου γιατί προφανώς σήμερα έχω mouse razer αύριο θα έχω streelseries, το θέμα είναι τι βολεύει εσένα και όχι τι λένε τα fan boys και οι haters. ΥΓ: Μια παροιμία λέει όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δοκιμάσεις ένα περιφερικό. Μπορείς να το δεις σε ένα φίλο μπορεί να το δεις σε ένα νετ δεν χρειάζεται να το αγοράσεις μόνο για να το δεις. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις αν διάβασες καλά αυτά που έγραψα έχουν περάσει αρκετά mouse από τα χέρια μου οπότε πιστεύω ότι έχω μια εμπειρία και δεν πρότεινα κάποιο προιον επειδή είμαι fan boy. Όσο αφορά για το servise δεν έχει χρειαστεί να στείλω πότε κάποιο προιον της razer οπότε δεν γνωρίζω πάνω σε αυτό το θέμα και συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστο όπως άλλων εταιριών. Οι επαγγελματίες προφανώς και διαλέγουν τα καλύτερα γιατί είναι επαγγελματίες. Δεν έχει σχέση με τι παίζουν σε τουρνουά που αναγκαστικά μερικές φορές παίζουν με αυτά που του δίνει η κάθε εταιρία αλλά αν ψαχτείς περισσότερο θα δεις ότι προτείνουν ποια τους βολεύουν και γιατί π.χ Scream, Kenny's, Moon. και τέλος δεν το κάνω για να στηρίζω καμία αγορά μου γιατί προφανώς σήμερα έχω mouse razer αύριο θα έχω streelseries, το θέμα είναι τι βολεύει εσένα και όχι τι λένε τα fan boys και οι haters. ΥΓ: Μια παροιμία λέει όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Αυτό δε νομίζω πως χρειαζότανε... τεσπά, όπως είπες και εσύ το καλύτερο Mouse το κρίνει η χρήση και μόνο αυτή. Αν ψαχτείς λίγο στο internet θα δεις ποια είναι η Razer και κατά πόσο τα προϊόντα της είναι αξιόπιστα ή όχι ή καλύτερα να πω υπερ εκτιμημένα. Οι δηλώσεις βλαβών από χρήστες στο διαδίκτυο κατά καιρούς για διάφορα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας υποδηλώνουν τη ποιότητα και την αξιοπιστία αυτής της εταιρείας. Το μόνο που βρίσκω εγώ καλό σε αυτή την εταιρεία είναι τμήμα marketing πάντα μιλάω προσωπικά και για τα δικά μου κριτήρια.
shaolin13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Αυτό δε νομίζω πως χρειαζότανε... τεσπά, όπως είπες και εσύ το καλύτερο Mouse το κρίνει η χρήση και μόνο αυτή. Αν ψαχτείς λίγο στο internet θα δεις ποια είναι η Razer και κατά πόσο τα προϊόντα της είναι αξιόπιστα ή όχι ή καλύτερα να πω υπερ εκτιμημένα. Οι δηλώσεις βλαβών από χρήστες στο διαδίκτυο κατά καιρούς για διάφορα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας υποδηλώνουν τη ποιότητα και την αξιοπιστία αυτής της εταιρείας. Το μόνο που βρίσκω εγώ καλό σε αυτή την εταιρεία είναι τμήμα marketing πάντα μιλάω προσωπικά και για τα δικά μου κριτήρια. Σε όλα όσα αναφέρεις, αναφέρθηκα στα παραπάνω posts. Δεν είπα ότι έχει τα καλύτερα mouse ποτέ απλά είπα ότι είναι άσκοπος και ο τόσος πόλεμος που δέχεται από τους haters σε ότι και να βγάλει. Όσο για την παροιμία είναι ακριβώς ότι έπρεπε γιατί όλοι ή έστω η περισσότεροι κλαίγονται για τα προϊόντα της εταιρίας, επειδή είναι ακριβά, δεν είναι καλά χαλάνε και τα σχετικά και μόλις βγάλει κάτι καινούργιο τρέχουν να το πάρουν αμέσως ή επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν λόγω υπερβολικά υψηλής τιμής (που συμφωνώ ότι είναι ποίο ακριβά με ισάξια προϊόντα άλλων εταιριών) τα βγάζουν άχρηστα επειδή έχει γίνει της μόδας ότι τα razer δεν είναι αξιόπιστα όπως ακριβώς από την άλλη μεριά λένε ότι τα razer είναι τα καλύτερα που ούτε αυτό ισχύει.
La_MoRt Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Μα ρε φίλε οι χρήστες μιλάνε με τον αριθμό των προβλημάτων που παρουσιάζουν, όχι μόνο τα mouse αλλά και άλλα περιφερειακά της συγκεκριμένης εταιρείας. Δεν είναι απόψεις ανθρώπων που απλά δε μπορούν να τα αγοράσουνε και τα κράζουν για αυτό το λόγο. Κοίταξε να δεις επειδή σε σε΄να δουλεύει σωστά δε σημαίνει ότι δεν έχουν προβλήματα. Μακάρι να μην έχεις ποτέ πρόβλημα, αλλά κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό έχουν θέματα δε μπορείς να το αμφισβητείς αυτό και όταν έχουν και τόσα λεφτά απαιτείς να είναι σωστά αν όχι τέλεια.
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δοκιμάσεις ένα περιφερικό. Μπορείς να το δεις σε ένα φίλο μπορεί να το δεις σε ένα νετ δεν χρειάζεται να το αγοράσεις μόνο για να το δεις. Όπως μπορείς να διαπιστώσεις αν διάβασες καλά αυτά που έγραψα έχουν περάσει αρκετά mouse από τα χέρια μου οπότε πιστεύω ότι έχω μια εμπειρία και δεν πρότεινα κάποιο προιον επειδή είμαι fan boy. Όσο αφορά για το servise δεν έχει χρειαστεί να στείλω πότε κάποιο προιον της razer οπότε δεν γνωρίζω πάνω σε αυτό το θέμα και συμφωνώ ότι δεν είναι τόσο αξιόπιστο όπως άλλων εταιριών. Οι επαγγελματίες προφανώς και διαλέγουν τα καλύτερα γιατί είναι επαγγελματίες. Δεν έχει σχέση με τι παίζουν σε τουρνουά που αναγκαστικά μερικές φορές παίζουν με αυτά που του δίνει η κάθε εταιρία αλλά αν ψαχτείς περισσότερο θα δεις ότι προτείνουν ποια τους βολεύουν και γιατί π.χ Scream, Kenny's, Moon. και τέλος δεν το κάνω για να στηρίζω καμία αγορά μου γιατί προφανώς σήμερα έχω mouse razer αύριο θα έχω streelseries, το θέμα είναι τι βολεύει εσένα και όχι τι λένε τα fan boys και οι haters. ΥΓ: Μια παροιμία λέει όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. Εγω παντως απο lol και Wow που εβλεπα τους επαγγελματιες οπως λες,οπου υπηρχαν χορηγιες απο πισω με αυτα παιζανε και σε τουρνουα και στο σπιτι. Και για να δεις για τι επιπεδο μιλαμε μεχρι και στο ρημαδο Hearthstone εχω δει να προτεινουν τετοια περιφερειακα που ειναι παντελως ασχετα.. Γιαυτο μην ειναι τοσο απολυτος σε αυτα που γραφεις. Γιατι και στο Lol ειχα πετυχει επαγγελματιες και ξερεις με τι ποντικακια επαιζαν???Με απλο Microsoft ..... Επισης το γεγονος οτι βλεπεις οτι υπαρχει κοσμος που του εχουν βγαλει προβληματα και μαλιστα τις περισσοτερες φορες τα ιδια και τα ιδια τους κανει haters? Και το ξαναλεω γιατι εισαι νεο μελος και βγαζεις βιαστηκα συμπερασματα. Αν ολοι στο insomnia εχουν Razer και logitech απο αυτους που προτεινουν σε θεματα οπως αυτο επρεπε με βαση λοιπον την εμπειρια χρησης να προτεινουν μονο αυτες τις μαρκες/εταιριες και να μην προτεινουν και τις αλλες αξιολογες οπως πχ Steelseries,Roccat κλπ .Στεκει αυτο???Η νομιζεις οτι και στα ξενα forums οποιοι μπενουν σε αναλογα posts εχουν περασει απο τα χερια τους ποντικια ολων των εταιριων για να μπορουν να προτεινουν...Μην τρελαθουμε κιολας... Το να χρησιμοποιεις λοιπον λεξεις οπως fanboys και haters επειδη αναφερουμε τα προβληματα που εχουν παρουσιασει συγκεκριμενα προιοντα της εταιριας που ισχυουν,οπως και για το After sales support(εσυ δεν εχει τυχει να το χρησιμοποιησεις αρα μπορεις να εκφερεις γνωμη για αυτο???Ειναι απο τα πιο σημαντικα πραγματα που μπορει να ρωτησει ο ενδιαφερομενος.Τι παιζει δηλαδη αν του τυχει κατι)ειναι το λιγοτερο ατοπο και τραγικο,γιατι μαλλον νομιζεις οτι σου θιξαμε την αγορα σου...... Σε όλα όσα αναφέρεις, αναφέρθηκα στα παραπάνω posts. Δεν είπα ότι έχει τα καλύτερα mouse ποτέ απλά είπα ότι είναι άσκοπος και ο τόσος πόλεμος που δέχεται από τους haters σε ότι και να βγάλει. Όσο για την παροιμία είναι ακριβώς ότι έπρεπε γιατί όλοι ή έστω η περισσότεροι κλαίγονται για τα προϊόντα της εταιρίας, επειδή είναι ακριβά, δεν είναι καλά χαλάνε και τα σχετικά και μόλις βγάλει κάτι καινούργιο τρέχουν να το πάρουν αμέσως ή επειδή δεν μπορούν να αγοράσουν λόγω υπερβολικά υψηλής τιμής (που συμφωνώ ότι είναι ποίο ακριβά με ισάξια προϊόντα άλλων εταιριών) τα βγάζουν άχρηστα επειδή έχει γίνει της μόδας ότι τα razer δεν είναι αξιόπιστα όπως ακριβώς από την άλλη μεριά λένε ότι τα razer είναι τα καλύτερα που ούτε αυτό ισχύει. Καθολου ασκοπος ειναι ο πολεμος που δεχεται η εταιρια γιατι δυστηχως ετσι τα εχει κανει σαν τα μουτρα της. Να σου θυμισω επισης οτι πιο παλια πριν αρχισει να πεφτει το κραξιμο με τις 2ετης εγγυησεις στις Ευρωπαικες χωρες η Razer εδινε μονο 1 χρονο εγγυηση. Οσο για το επομενο που γραφεις 4 χρονια στο Insomnia δεν εχω πετυχει ουτε μια φορα αυτο που γραφεις παραπανω αλλα ουτε real life το εχω πετυχει. Αρα το''ολοι'' ή το ''οι περισσοτεροι'' δεν ειναι ουτε ρεαλιστικο,αλλα ουτε και στεκει. Γενικα απο αυτα που γραφεις πιο πολυ σαν fanboy ακουγεσαι που σου θιξαμε την αγορα σου παρα σαν κατι αλλο. Επισης να θυμισω τι εγραψε ο ιδιος ο TS Δεν ήθελα να κάνω hijack κανα thread οπότε άνοιξα καινούριο. Eχουμε κάποια καλή πρόταση για gaming mouse?? Το τελευταίο που είχα και μου άρεσε full ήταν ένα R.A.T 7 που τα έφτυσε μετά απο κανα χρόνο.. οπότε έλεγα για κάτι παρόμοιο σε αίσθηση. Απλά φοβάμαι μην έχει ακόμα τα ίδια προβλήματα η σειρά, και θα ήθελα και καμια εναλλακτική πρόταση. Thanks! Αρα τι περιεργο λοιπον να αναφερουμε τι προβληματα εχουν τυχει σε ποντικια της razer για ενημερωση του ενδιαφερομενου και να κρινει αυτος μετα σε τι αγορα να προχωρησει ε..... Είχα κατά καιρούς steelseries rival, logitech g 500, και το rockat kone. Τα άλλαζα γιατί δεν με βόλεψαν μιας και παίζω αρκετές ώρες fps games (counter strike GO) και τελικά κατέληξα στην επιλογή του razer deathadder. Θα ακούσεις διάφορα όπως razer ακριβά ποντίκια πληρώνεις όνομα και τα σχετικά όπως διάβαζα όταν ηταν να επιλέξω και εγώ. Τελικά είναι το μόνο ποντίκι που με βόλεψε μιας και έχω μακρυά δάχτυλα σε συνδυασμό με ένα καλό mouse pad νομίζω είναι ιδανική επιλογή για fps. Επισης να σου τονισω οτι εδω αναφερεις οτι εχεις ψιλο μεγαλα χερια ενω ο ts λεει οτι εχει μετρια προς μικρα αρα ουτε αυτο πολυ στεκει. Η διαφορα ειναι οτι αυτα που γραφονται ισχυουν,δεν ειναι οτι ο καθενας δεν τα εβγαλε απο το κεφαλι του.
shaolin13 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Επισης το γεγονος οτι βλεπεις οτι υπαρχει κοσμος που του εχουν βγαλει προβληματα και μαλιστα τις περισσοτερες φορες τα ιδια και τα ιδια τους κανει haters? Και το ξαναλεω γιατι εισαι νεο μελος και βγαζεις βιαστηκα συμπερασματα. Αν ολοι στο insomnia εχουν Razer και logitech απο αυτους που προτεινουν σε θεματα οπως αυτο επρεπε με βαση λοιπον την εμπειρια χρησης να προτεινουν μονο αυτες τις μαρκες/εταιριες και να μην προτεινουν και τις αλλες αξιολογες οπως πχ Steelseries,Roccat κλπ .Στεκει αυτο???Η νομιζεις οτι και στα ξενα forums οποιοι μπενουν σε αναλογα posts εχουν περασει απο τα χερια τους ποντικια ολων των εταιριων για να μπορουν να προτεινουν...Μην τρελαθουμε κιολας... Που κολλάει ότι είμαι νέο μελος στο forum δεν το κατάλαβα? http://www.pcgamer.com/the-best-gaming-mouse/ http://www.tomsguide.com/us/best-gaming-mice,review-2220.html http://www.techradar.com/news/computing-components/peripherals/best-gaming-mouse-top-5-gaming-mice-reviewed-1270941 Σου παραθέτω μερικά links μιας και ανέφερες για το εξωτερικό και αξιολογήσεις. Βασικά λες πράγματα που δεν στέκουν, δλδ αν ο ts πει ότι καλύτερα μικρά χέρια αυτό είναι και το σωστό και εμείς που έχουμε μεγάλα δάχτυλα πρέπει να μην μας βολεύουν. Μιας και ασχολείσαι και με το wow ψάξε λίγο να δεις με πιο mouse παίζουν οι περισσότεροι pro-non pro και γιατί. Εσύ πχ δεν γουστάρεις razer και μαγκιά σου για τους λόγους που μόλις είπες αλλα το naga το έχεις πάρει για να παίξεις wow. Άρα μόλις σου απάντησα γιαυτό που έλεγες μιας και είσαι 4 χρόνια στο forum με 1000 και μνμ.
xtonyx Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 καλα και το finalmouse να βαλουμε μεσα αμα ειναι και βασικα να αγοραζουμε οτι παιρνουνε οι pros Μπας και γινουμε κι εμεις!δεν κανουνε τα ρασα τον παπα ρεεε!!!βοηθανε αλλα αν δεν εχεις skill με naga θα παιζεις και θα κλικαρεις παλι!!!παρτε ποντικια και πληκτρολογια που να αντεχουνε το ξυλο!!!το παλιο μου ms inteli με εβγαλε ασπροπροσωπο το ιδιο και το Keyboard και ειχανε πανω απο πιτσες μεχρι καφεδες!!! 1
La_MoRt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το κάθε προϊόν μιας εταιρείας είτε από αυτά που ακούει και διαβάζει είτε από προσωπική του εμπειρία. Εγώ από Razer δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά ακούγοντας όλα αυτά που κατά καιρούς αναφέρονται σα προβλήματα προτιμώ να μη τη δοκιμάσω και να αξιοποιήσω τα χρήματα μου σε μια άλλη που θα είναι τουλάχιστον πιο αξιόπιστη. Σε αυτό το τομέα τουλάχιστον η Logitech με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και για αυτό εγώ δε την αλλάζω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κολλημένος ή fan boy της εταιρείας.
Fulgore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Που κολλάει ότι είμαι νέο μελος στο forum δεν το κατάλαβα? http://www.pcgamer.com/the-best-gaming-mouse/ http://www.tomsguide.com/us/best-gaming-mice,review-2220.html http://www.techradar.com/news/computing-components/peripherals/best-gaming-mouse-top-5-gaming-mice-reviewed-1270941 Σου παραθέτω μερικά links μιας και ανέφερες για το εξωτερικό και αξιολογήσεις. Βασικά λες πράγματα που δεν στέκουν, δλδ αν ο ts πει ότι καλύτερα μικρά χέρια αυτό είναι και το σωστό και εμείς που έχουμε μεγάλα δάχτυλα πρέπει να μην μας βολεύουν. Μιας και ασχολείσαι και με το wow ψάξε λίγο να δεις με πιο mouse παίζουν οι περισσότεροι pro-non pro και γιατί. Εσύ πχ δεν γουστάρεις razer και μαγκιά σου για τους λόγους που μόλις είπες αλλα το naga το έχεις πάρει για να παίξεις wow. Άρα μόλις σου απάντησα γιαυτό που έλεγες μιας και είσαι 4 χρόνια στο forum με 1000 και μνμ. Εχω το Razer naga molten που οπως ειπα μου το εδωσε φιλος και ειναι χαλασμενο καθως του παρουσιασε το γνωστο θεμα με double click και δεν του το δεχονταν στην εγγυηση.Ετσι ο ''εξυπνος'' το ανοιξε μονος του μπας και το φτιαξει(αρα παει η εγγυηση)τα εκανε χειροτερα και μου το εδωσε. Κοινως το ποντικι το εχω σε μια κουτα(καθως μονο τα φωτακια λειτουργουν και τα πλαινα κουμπια πλεον)και το βασικο μου ποντικι ειναι το G502. Για mmo παντως αν ελιωνα πιστεψε με το G600 της Logitech θα ειχα παρει,ισως και της Corsair το M95. Επισης εισαι εκτως τοπου και χρονου με αυτα που γραφεις. Ο ανθρωπος λεει οτι εχει μικρα προς μεσαια δακτυλα αρα προφανως να τον ενδιαφερουν ποντικια για αυτο το μεγεθος χεριων.Το να λες εσυ οτι σε βολεψε το ποντικι με μεγαλα δακτυλα δεν τον βοηθαει σε κατι αυτο ειπα πολυ απλα....... Επισης απο τα παραπανω που βαζεις εχουν πολυ ενδιαφερον και τα σχολια απο κατω για την Razer. Ο καθένας έχει τη δική του άποψη για το κάθε προϊόν μιας εταιρείας είτε από αυτά που ακούει και διαβάζει είτε από προσωπική του εμπειρία. Εγώ από Razer δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά ακούγοντας όλα αυτά που κατά καιρούς αναφέρονται σα προβλήματα προτιμώ να μη τη δοκιμάσω και να αξιοποιήσω τα χρήματα μου σε μια άλλη που θα είναι τουλάχιστον πιο αξιόπιστη. Σε αυτό το τομέα τουλάχιστον η Logitech με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και για αυτό εγώ δε την αλλάζω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι κολλημένος ή fan boy της εταιρείας. Το θεμα ξερεις ποιο ειναι.Οτι αν κανουμε και στο Insomnia ενα γκαλοπ για την Logitech πχ που αναφερεις θα ακουσεις πολλους που ουτε καν ασχολουνται με αυτα να σου δηλωνουν fanboy ή κολλημενοι μονο και μονο για το After sales support της εταιριας.Και δεν μιλαω μονο για ποντικια αλλα για τα παντα. Για την ιστορια παντως να πω οτι το μονο προιον razer που εχω πλεον στην κατοχη μου ειναι τα Hammerhead και ο λογος επειδη ειχα πιστωτικο απο Πλαισιο και δεν ειχα κατι αλλο να παρω. Που κολλάει ότι είμαι νέο μελος στο forum δεν το κατάλαβα? http://www.pcgamer.com/the-best-gaming-mouse/ http://www.tomsguide.com/us/best-gaming-mice,review-2220.html http://www.techradar.com/news/computing-components/peripherals/best-gaming-mouse-top-5-gaming-mice-reviewed-1270941 Σου παραθέτω μερικά links μιας και ανέφερες για το εξωτερικό και αξιολογήσεις. Βασικά λες πράγματα που δεν στέκουν, δλδ αν ο ts πει ότι καλύτερα μικρά χέρια αυτό είναι και το σωστό και εμείς που έχουμε μεγάλα δάχτυλα πρέπει να μην μας βολεύουν. Μιας και ασχολείσαι και με το wow ψάξε λίγο να δεις με πιο mouse παίζουν οι περισσότεροι pro-non pro και γιατί. Εσύ πχ δεν γουστάρεις razer και μαγκιά σου για τους λόγους που μόλις είπες αλλα το naga το έχεις πάρει για να παίξεις wow. Άρα μόλις σου απάντησα γιαυτό που έλεγες μιας και είσαι 4 χρόνια στο forum με 1000 και μνμ. Οσο για αυτο που γραφεις για το Wow,ειχα ψαξει πιο παλια σε forums σε mmo champion ή και στο Bnet και εβλεπα διαφορα ποντικια να αναφερουν.Το οτι βλεπουμε παντου razer δεν ειναι τυχαιο γιατι η εταιρια εχει ριξει χοντρα χρηματα σε marketing και διαφημιση.
tsofras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα για να μην ανοίγω νέο τόπικ αφου υπάρχει αυτό : Έχω την τελευταία 5ετία το razer naga ( το πρώτο χάλασε στα 2 χρόνια χρήσης ευτυχώς 1 μήνα πριν την εγγύηση και το 2ο χάλασε πάλι στα 2 χρόνια χρήσης αλλά το είχα 1 χρόνο σε κουτί επειδή δεν είχα υπολογιστή οπότε είναι εκτός εγγύησης πλέον). Επειδή έχω συνηθίσει να παίζω τουλάχιστον με τα 9 πλήκτρα που εχει το ποντίκι , αν και δεν παίζω πλέον MMO , θα ήθελα ένα αντίστοιχο τουλάχιστον με 6 πλήκτρα στο πλάι , αλλά φοβάμαι να ξαναπάρω razer naga γιατί βλέπω ότι έχει μικρή ημερομηνία λήξης. Έχετε να προτείνετε κάτι αντίστοιχο? Κόστος μέχρι 100ε , δεν με ενδιαφέρει αν είναι ασύρματο ή ενσύρματο
grab Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποιο καλό mmo mouse για να πάρεις με κλειστά τα μάτια τα περισσότερα 'καλά' mmo έχουν θεματάκια λόγω των laser αισθητήρων που επιλέχθηκαν (και τελικά βγήκαν προβληματικοί) αλλά κάποια έχουν προβλήματα ακόμη και στα βασικά πλήκτρα (L/R)... το logitech εν τω μεταξύ είχε και τα δύο προβλήματα μαζί... μόνο τα corsair, roccat φαίνονται αξιοπρεπή αλλά προσωπικά δεν είμαι fan της corsair ενώ για την roccat δεν έχω βρει κάποιο users forum ακόμη που είναι κάτι απαραίτητο για mouse... btw ξέρει κανείς τίποτα; επίσης θυμίσου να ελέγξεις το βάρος γιατί τα περισσότερα πρέπει να είναι πιο βαριά από το naga Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2016 από grab
tsofras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι και τις 2 φορές δεν χάλασε κάποιο απο τα πλήκτρα απλά άρχισε να κάνει κολλήματα ο κέρσορας ( τραβάω δλδ το ποντίκι προς τα κάτω και μένει στην μέση τις οθόνης) Ας μήν είναι mmo το ποντίκι απλά να έχει τουλάχιστον 4-5 πλήκτρα αλλά σε θέση όπως το naga, για παράδειγμα ακόμη και Doom παίζω με τα 3 πλήκτρα
grab Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 άκυρο φίλε και συγνώμη που ανέφερα το corsair κυρίως αλλά και το roccat, λάθος μου το corsair έχει προβληματάρες, που αναφέρουν και οι χρήστες αλλά αναφέρονται μέχρι και στα firmware notes το roccat φοράει ένα παλιό αισθητήρα που φορούσαν και κάποια naga ή lachesis (δεν θυμάμαι καλά) ο οποίος δεν έχει μεν θέματα επιτάγχυνσης, lag κτλ όπως οι υπόλοιποι high dpi laser αισθητήρες, αλλά είναι πολύ ευαίσθητος, θέλει συχνό καθάρισμα, συγκεκριμένου τύπου mouse pad κοκ τελικά πραγματικά δεν έχει βγει κάτι σοβαρό σε αυτήν την κατηγορία, φτιάχνουν 100+ ευρώ mouse και οι άσχετοι δεν βάζουν ένα κλασσικό αισθητήρα χωρίς προβλήματα να ξεμπερδεύουμε...
Luciddream Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως μετά απο το Razer naga chroma δεν ξαναπαίρνω Razer. Το ποντίκι είναι πολύ όμορφο, και για MMO είναι τέλειο. Ακόμα και εγώ που δεν χρησιμοποιώ πολλά κουμπιά στο mouse, με το που έπαιξα WoW απλά πήγαινε το χέρι μόνο του στα κουμπάκια και ξέχασα ότι είχα keyboard. Δυστυχώς μέχρι εκεί είναι το ποντίκι. Το software της Razer έχει bugs και χρησιμοποιεί 100% CPU, οπότε αναγκαστικά το ξήλωσα. Ο σένσορας μερικές φορές σταματάει να ανταποκρίνεται και ξεκινάει μετά απο λίγα δευτερόλεπτα. Η κίνηση του ποντικιού πάνω σε Razer mousepad είναι πολύ αργή, δεν βοηθάει καθόλου για να έχεις ακρίβεια, μόνο στα MMO δεν φαίνεται το πρόβλημα, γιατί δεν χρειάζεσαι πολύ ακρίβεια. Το επόμενο μου ποντίκι θα έχει 2-3 κουμπάκια στο πλάι, θα είναι φτιαγμένο για FPS, ακόμα και αν δεν πολυπαίζω πλέον... και δεν θα κοστίζει 100 ευρώ. p.s έχει ακόμα εγγύηση και θα το έδινα άνετα ένα 50άρι όποιον τον ενδιαφέρει
tsofras Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Λέω να πάω σε αυτό http://gaming.logitech.com/el-gr/product/g602-wireless-gaming-mouse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα