Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E δεν με τρελένει αλλά θέλω να ρίξω μια ματιά σε όλα :P και η Asus βλέπω έχει το Gladius και με καλό αισθητήρα.

Αsus Gladius το εχω μπανισει παρα πολυ καιρο και θα ειναι το επομενο μου ποντικι. Ειναι παρομοιο με το Razer Deathadder,το οποιο ειχα και ηταν αυτο που μου ειχε κατσει καλυτερα στο χερι. Οποτε αν εχεις πιασει Deathadder και σε βολεψε,εισαι καλα.

Εdit: Ενα θετικο με αυτο το ποντικι ειναι οτι εχεις και 2 σετ διακοπτες τους οποιους μπορεις να αλλαξεις μονος σου.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά δεν πήρα τίποτα. Έψαξα και σήμερα λίγο γιατί ήρθε η ώρα να πάρω, αλλά δεν βρήκα κάτι στα καταστήματα που πρόλαβα να παω. Στο χέρι που έπιασα λίγο πάνω απο το κουτί, είδα ότι με βολεύει το Corsair αυτό. Έχουμε κανα άλλο κατάστημα Νότια προάστια η κοντά χαλάνδρι να πάω να δοκιμάσω κανένα την δευτέρα? Έχω σκοπό να κάνω μια βόλτα απο εδώ: http://www.egalaxy.gr/Αλλά δεν ξέρω αν θα έχουν κανα ποντίκι να δοκιμάσω ή έστω να δω αν με βολεύει στο χέρι. Μου άρεσε και λίγο το στήσιμο του Razer naga hex αλλά δεν διάβασα καλές κριτικές οπότε και έφυγα για να το ξανασκεφτώ... :(

Δημοσ.

Είχα κατά καιρούς steelseries rival, logitech g 500, και το rockat kone. Τα άλλαζα γιατί δεν με βόλεψαν μιας και παίζω αρκετές ώρες fps games (counter strike GO) και τελικά κατέληξα στην επιλογή του razer deathadder. Θα ακούσεις διάφορα όπως razer ακριβά ποντίκια πληρώνεις όνομα και τα σχετικά όπως διάβαζα όταν ηταν να επιλέξω και εγώ.

Τελικά είναι το μόνο ποντίκι που με βόλεψε μιας και έχω μακρυά δάχτυλα σε συνδυασμό με ένα καλό mouse pad νομίζω είναι ιδανική επιλογή για fps.

Δημοσ.

Είχα κατά καιρούς steelseries rival, logitech g 500, και το rockat kone. Τα άλλαζα γιατί δεν με βόλεψαν μιας και παίζω αρκετές ώρες fps games (counter strike GO) και τελικά κατέληξα στην επιλογή του razer deathadder. Θα ακούσεις διάφορα όπως razer ακριβά ποντίκια πληρώνεις όνομα και τα σχετικά όπως διάβαζα όταν ηταν να επιλέξω και εγώ.

Τελικά είναι το μόνο ποντίκι που με βόλεψε μιας και έχω μακρυά δάχτυλα σε συνδυασμό με ένα καλό mouse pad νομίζω είναι ιδανική επιλογή για fps.

Έχω διαβάσει αρκετά καλά για το deathadder αλλά δεν μου αρέσει και πολύ απο σχεδιασμό :( Μακάρι να είχα πιάσει τόσα mouse όσα εσύ για να έχω μια καλή άποψη αλλά τα έχουν όλα κλεισμένα μέσα σε κουτιά. Εν το μεταξύ έχω συνηθίσει να παίζω και χωρίς mousepad, αλλά αυτό μάλλον θα πρέπει να αλλάξει :P

edit: Για ποιο deathadder μιλάμε? τα ψάχνω λίγο τώρα και έχει 2-3 εκδόσεις.

Δημοσ.

εγώ έχω το 2012 αλλά όλα είναι τα ιδια μικρες διαφορες εχουν. Αν και η συσκευασια της razer σου δεινει την επιλογη να πιασεις το ποντικι

maxresdefault.jpg

Εδώ είναι όλα τα μοντέλα. Όπως βλέπεις έχουν μικρές διαφορές

Δημοσ.

Μονο που στην συγκεκριμενη περιπτωση ισχυουν αυτα τα διαφορα για overpriced προιοντα,μονο marketing/διαφημιση και φωτακια/design πληρωνεις και τιποτα αλλο.Γιατι ακομα και το After sales supports τους ειναι μετριο.(αυτα μου ειπε και ενας φιλος μου οταν μου παρεδωσε το naga molten του λογω double click που δεν του το αλλαζανε αν και μεσα στην εγγυηση,ή και στα θεματα αργοτερα που του παρουσιασε στο Ouroboros).Το Internet/amazon ειναι γεματο απο παραπονα κατοχων razer προιοντων(ακομα και στο Insomnia).

Οποιος εχει ορεξη για διαβασμα να μερικα(σε αρκετα συμμετεχω και εγω οπως φενεται :P )

http://www.insomnia.gr/topic/593044-razer-naga-mmog-2014-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/?hl=%2B%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%2Brazer&do=findComment&comment=54501631

http://www.insomnia.gr/topic/571143-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-deathadder-chroma/?hl=%2B%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%2Brazer&do=findComment&comment=54274312

http://www.insomnia.gr/topic/566853-razer-imperator-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/?hl=%2B%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%2Brazer&do=findComment&comment=53955515

http://www.insomnia.gr/topic/563613-razer-mamba-2012/?hl=+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%20+razer

http://www.insomnia.gr/topic/559124-razer-ouroboros-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/?hl=+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%20+razer

(το παραπανω ειναι για να ετρωγε προστιμο για τετοια συμπεριφορα η εταιρια αλλα τελος παντων)

http://www.insomnia.gr/topic/563563-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-razer-deathadder/?hl=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%20razer

http://www.insomnia.gr/topic/558543-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-razer-blackwidow/?hl=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%20razer

http://www.insomnia.gr/topic/497105-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-razer-mamba-2012-wireless/?hl=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+razer&do=findComment&comment=53688835

Συγνωμη για το παραπανω spam απλα θεωρω οτι για αυτο ειναι τα forum κυριως. Για ενημερωση δηλαδη του κοσμου.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά μετά απο λίγο ψάξιμο, πήρα το Naga Chroma :P Δεν είναι όσο άσχημο όσο νόμιζα. Απλά φοβάμαι μην το μετανιώσω. Το μόνο mouse που με βόλεψε στο χέρι ήταν το deathadder chroma, απλά ήθελα 2-3 κουμπάκια παραπάνω. Θα δείξει. Μάλλον σε λίγο καιρό θα πάρω και δεύτερο, τόσες πολλές επιλογές, δεν μπορώ να έχω μόνο ένα :D

Το deathadder με το που ακουμπάς φαίνεται η διαφορά απο τα άλλα. Tο Asus gladius το απέκλεισα γιατί μου φάνηκε πολύ βαρύ, αλλά μπορεί να το σκεφτώ για επόμενη αγορά λόγω του optical. Τα Logitech, Roccat πολύ μεγάλα για τα χέρια μου. Το Roccat tyon μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν το πήρα γιατί ήταν μεγάλο. Το Roccat nyth μου φάνηκε λίγο αδιάφορο ειδικά για τα λεφτά του (126+ ευρώ).

Δημοσ.

Μονο που στην συγκεκριμενη περιπτωση ισχυουν αυτα τα διαφορα για overpriced προιοντα,μονο marketing/διαφημιση και φωτακια/design πληρωνεις και τιποτα αλλο.Γιατι ακομα και το After sales supports τους ειναι μετριο.(αυτα μου ειπε και ενας φιλος μου οταν μου παρεδωσε το naga molten του λογω double click που δεν του το αλλαζανε αν και μεσα στην εγγυηση,ή και στα θεματα αργοτερα που του παρουσιασε στο Ouroboros).Το Internet/amazon ειναι γεματο απο παραπονα κατοχων razer προιοντων(ακομα και στο Insomnia).

Οποιος εχει ορεξη για διαβασμα να μερικα(σε αρκετα συμμετεχω και εγω οπως φενεται :P )

http://www.insomnia.gr/topic/593044-razer-naga-mmog-2014-%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%84%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C/?hl=%2B%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%2Brazer&do=findComment&comment=54501631

http://www.insomnia.gr/topic/571143-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-deathadder-chroma/?hl=%2B%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%2Brazer&do=findComment&comment=54274312

http://www.insomnia.gr/topic/566853-razer-imperator-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/?hl=%2B%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%2Brazer&do=findComment&comment=53955515

http://www.insomnia.gr/topic/563613-razer-mamba-2012/?hl=+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%20+razer

http://www.insomnia.gr/topic/559124-razer-ouroboros-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/?hl=+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%20+razer

(το παραπανω ειναι για να ετρωγε προστιμο για τετοια συμπεριφορα η εταιρια αλλα τελος παντων)

http://www.insomnia.gr/topic/563563-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-razer-deathadder/?hl=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%20razer

http://www.insomnia.gr/topic/558543-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-razer-blackwidow/?hl=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%20razer

http://www.insomnia.gr/topic/497105-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-razer-mamba-2012-wireless/?hl=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+razer&do=findComment&comment=53688835

Συγνωμη για το παραπανω spam απλα θεωρω οτι για αυτο ειναι τα forum κυριως. Για ενημερωση δηλαδη του κοσμου.

Με το ίδιο σκεπτικό δεν πρέπει να αγοράζουμε και προϊόντα της MSI γιατί είναι γεμάτο όλο το net με προβλήματα ιδικά στις mobo.

Προφανώς και είναι ποιο ακριβά τα προϊόντα τις razer σε αυτό δεν διαφωνώ αλλά πιστεύω ότι αν δεν τα προσέχεις θα σε κρεμάσουν γιατί είναι πιο ευαίσθητα από τα αλλά.

Προσωπικά έχω πάρει αρκετά razer, άλλα τα έχω αλλάξει γιατί δεν με βόλευαν άλλα τα έχω ακόμα και δεν είχα κάποιο θέμα έχω δοκιμάσει και άλλες εταιρίες όπως rockat, logitech και steelseries μιας και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τα fps πάντα έψαχνα το ιδανικό για τα γούστα μου. Πες με τυχερό πες ότι τα προσέχω πάντως εμένα δεν έχουν βγάλει το παραμικρό. 

Δεν είμαι razer fan boy απλά είμαι της άποψης ότι προσέχεις σε προσέχει. Τα kraken τα 7.1 πχ με απογοήτευσαν και ναι ήταν τσάμπα τα χρήματα περισσότερο γιατί με πίεζαν πολύ στο κεφάλι παρά για τον ήχο και έτσι τα έδωσα και στην θέση τους πείρα streelseries V2, και επειδή θα ακούσω τα γνωστά ναι εγώ το πείρα και χάλασε σε ένα μήνα θα πω ότι είχα αγοράσει rockat kone και η ροδέλα παρέδωσε πνεύμα μέσα σε ένα τρίμηνο τι πάει να πει αυτό ότι η rockat είναι για τα σκουπίδια επειδή άνοιξα θέμα στο forum και είπα ότι μου χάλασε.

Αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία να κρίνεις ένα περιφερικό και πας με το τι ακούς από εδώ και από εκεί εμένα δεν μου λέει κάτι απολύτως. Κοιτάς τι σε βολεύει και τι όχι, τι αντέχει η τσέπη σου και αποφασίζεις. Αν γουστάρεις να δώσεις 30 ευρώ πάνω για φωτάκια και μόστρα μαγκιά σου αλλά εταιρίες όπως razer, steelseries, rockat, zowie, logitech στο professional gaming είναι must και δεν είναι η γνώμη μου είναι η γνώμη των επαγγελματιών. 

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι το μοναδικο καλο προιον της ειναι το DA και αυτο λογο shape περισσοτερο, στον ηχο ειναι αθλια εταιρεια στα keyboards επισης(αν και δεν μετραει τοσο την κανουν τη δουλεια) και γενικα δεν εχουν κανει τιποτα απολυτως για να εξελιχθούν περα απο λαμπακια και αλλα gimmicks για τα 15χρονα του twitch..

mouse > zowie

sound > sennheiser

my2c

Δημοσ.

Το προβλημα ειναι οτι το μοναδικο καλο προιον της ειναι το DA και αυτο λογο shape περισσοτερο, στον ηχο ειναι αθλια εταιρεια στα keyboards επισης(αν και δεν μετραει τοσο την κανουν τη δουλεια) και γενικα δεν εχουν κανει τιποτα απολυτως για να εξελιχθούν περα απο λαμπακια και αλλα gimmicks για τα 15χρονα του twitch..

mouse > zowie

sound > sennheiser

my2c

Για τον ήχο συμφωνώ για τα mouse όχι γιατί και το lazer και ο cpu και τα dpi ακόμα και το software πλέον είναι από τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο και δεν έχουν να ζηλέψουν τπτ από κανένα mouse ανταγωνιστικής εταιρίας.

Για keyboard εδώ θα διαφωνήσω και θα συμφωνήσω, όταν η razer έβγαλε το lycossa/actrossa με όλα τα πλήκτρα προγραμματιζόμενα οι άλλες εταιρίες είχαν 3-4 το πολύ macros keys και τότε ιδικά για τους pro gamers της εποχής και πόσο μάλλον αυτούς που έπαιζαν SC δεν υπήρχε άλλο keyboard.

Μέτα το έκανε λύσσα στην τιμή με το blackwidow που δεν έχει να προσφέρει κάτι διαφορετικό από ένα ποιο φθηνό mechanical keyboard εκεί πληρώνεις όνομα φωτάκια και τα σχετικά.

Τώρα όλα  τα υπόλοιπα είναι καθαρά marketing που εκεί προφανώς και έχει τα 15 χρονα του twitch που και προφυλακτικά να βγάλει σαν εταιρία θα γίνουν ανάρπαστα. 

Ξεχνάμε κάτι πολύ βασικό, είτε το θέλουμε είτε όχι η razer ήταν πρωτοπόρος στον χώρο των gaming περιφερειακών. Πλέον έχει καβαλήσει το καλάμι τσιμπάει τις τιμές γιατί πολύ απλά πουλάει τα πάντα!  

Δημοσ.

Με το ίδιο σκεπτικό δεν πρέπει να αγοράζουμε και προϊόντα της MSI γιατί είναι γεμάτο όλο το net με προβλήματα ιδικά στις mobo.

Προφανώς και είναι ποιο ακριβά τα προϊόντα τις razer σε αυτό δεν διαφωνώ αλλά πιστεύω ότι αν δεν τα προσέχεις θα σε κρεμάσουν γιατί είναι πιο ευαίσθητα από τα αλλά.

Προσωπικά έχω πάρει αρκετά razer, άλλα τα έχω αλλάξει γιατί δεν με βόλευαν άλλα τα έχω ακόμα και δεν είχα κάποιο θέμα έχω δοκιμάσει και άλλες εταιρίες όπως rockat, logitech και steelseries μιας και ασχολούμαι αρκετά χρόνια με τα fps πάντα έψαχνα το ιδανικό για τα γούστα μου. Πες με τυχερό πες ότι τα προσέχω πάντως εμένα δεν έχουν βγάλει το παραμικρό. 

Δεν είμαι razer fan boy απλά είμαι της άποψης ότι προσέχεις σε προσέχει. Τα kraken τα 7.1 πχ με απογοήτευσαν και ναι ήταν τσάμπα τα χρήματα περισσότερο γιατί με πίεζαν πολύ στο κεφάλι παρά για τον ήχο και έτσι τα έδωσα και στην θέση τους πείρα streelseries V2, και επειδή θα ακούσω τα γνωστά ναι εγώ το πείρα και χάλασε σε ένα μήνα θα πω ότι είχα αγοράσει rockat kone και η ροδέλα παρέδωσε πνεύμα μέσα σε ένα τρίμηνο τι πάει να πει αυτό ότι η rockat είναι για τα σκουπίδια επειδή άνοιξα θέμα στο forum και είπα ότι μου χάλασε.

Αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία να κρίνεις ένα περιφερικό και πας με το τι ακούς από εδώ και από εκεί εμένα δεν μου λέει κάτι απολύτως. Κοιτάς τι σε βολεύει και τι όχι, τι αντέχει η τσέπη σου και αποφασίζεις. Αν γουστάρεις να δώσεις 30 ευρώ πάνω για φωτάκια και μόστρα μαγκιά σου αλλά εταιρίες όπως razer, steelseries, rockat, zowie, logitech στο professional gaming είναι must και δεν είναι η γνώμη μου είναι η γνώμη των επαγγελματιών. 

Όσο και αν προσέξεις αν το ποντίκι είναι ελαττωματικό είναι ελαττωματικό. Τέλος. Razer έχω τώρα. Είναι το 2ο που είχα αγοράσει από ebay. Το 1ο από Ελλάδα έβγαλε το γνωστό διπλοκλικάρισμα και μου βγήκε η πίστω για να μου δώσουν πιστωτικό.

Δημοσ.

Καλημέρα κ από μένα.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα είμαι κ εγώ σε αναζήτηση gaming mouse.

Η χρήση είναι μόνο για cs go.

Είχα το log mx510 το οποίο δεν αντέχει άλλο.

Πήγα σε κάτι λύσεις τυπου natek κλπ αλλά δε τραβάνε.

Με μία γρήγορη ματιά μου έκατσε αυτό Logitech G303 Daedalus Apex Performance Edition.

Είμαι οριακά σε τιμή.

Τώρα αν κάτι είναι η μέρα η με τη νύχτα με 10 ευρώ παραπάνω άντε ας πάμε.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Είχα και έχω Logitech. Source.png Πηγή: G500  (χάλασε μετα από 4 χρόνια χρήσης 2πλο κιλκ) Αυτό το είχα και τώρα έχω αυτό που φαίνεται στην υπογραφή μου. Εγώ προσωπικά δε τα συγκρίνω με καμία εταιρεία για αυτό και δε ψάχνω να βρω κάτι άλλο σε κάποια άλλη, μου αρκούνε τα προβληματα που διαβάζω για τις άλλες δεξια και αριστερά, ειδικά για τη Razer που είναι πάρα πολλά. Υπόψιν είμαι τρελό fanboy Corsair αλλά στo mouse δε τα πάει και πολύ καλά οπότε δε κινήθηκα καν προς τα εκεί. Εύχομαι να σου βγει καλό. Καλορίζικο και καλοδούλευτο. 

• Like 1
Δημοσ.

Τι παει να πει προσωπικη εμπειρια να κρινεις ενα περιφερειακο????Δεν πληρωνομαι για να ειναι αυτη η δουλεια μου και να δοκιμαζω και να αλλαζω συνεχεια περιφερειακα οπως και οι περισσοτεροι. Επισης με αυτη την λογικη δεν γινεται να προτεινει κανεις τιποτα γιατι κανενας δεν εχουν περασει απο τα χερια του ολα τα ποντικια απο ολες τις εταιριες,αλα reviewers δηλαδη ενα πραγμα.

Το οτι δεν σου λεει κατι τι λενε δεν σημαινει οτι δεν ισχυει κιολας. Και η Logitech και Steelseries εχουν βγαλει ελλατωματικα προιοντα δεν ειπε κανεις το αντιθετο.Το θεμα ειναι οτι ο αριθμος τους ειναι πολυ μικροτερος απο αυτο της Razer αλλα και το after sales support τους(ειδικα της Logitech)ειναι σε αλλο επιπεδο.

Το τελευταιο που γραφεις τι ακριβως πρεπει να μας πει???Εκτως του γεγονοτος οτι οι επαγγελματιες οπως λες εχουν τα προιοντα δωρεαν γιατι εχουν τις εταιριες σαν σπονσορες απο πισω αλλα και πληρωνονται τι παει να πει αυτο??? Δεν θυμαμαι να προτεινε ποτε κανεις αλλωστε(αν τα χρηματα φτανουν)ποντικια οτι να ναι εταιριων..

Εγω το παραπανω σχολιασα με βαση οχι μονο τι λεει ο καθε ακυρος στο amazon,newegg κλπ αλλα και οι ιδιοι οι χρηστες των ποντικιων razer. Και εγω εχω ενα naga molten ενως φιλου που μου το εδωσε γιατι και αυτο ειχε το γνωστο θεμα με double clicks και δεν του το καλυπτε η εταιρια στην εγγυηση,ενα προβλημα που εχει παρουσιαστει ουκ ολιγες φορες οπως μπορεις να δεις.Τι στο καλο ολοι τα ποντικια στον τοιχο τα πετανε και τους βγαζουν θεματα κυριως απο την razer????

Το '' θα ακουσεις διαφορα'' μαρεσει που γραφεις για να στηριξεις την αγορα σου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...