Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ήθελα να κάνω hijack κανα thread οπότε άνοιξα καινούριο.

Eχουμε κάποια καλή πρόταση για gaming mouse?? Το τελευταίο που είχα και μου άρεσε full ήταν ένα R.A.T 7 που τα έφτυσε μετά απο κανα χρόνο.. οπότε έλεγα για κάτι παρόμοιο σε αίσθηση.

Απλά φοβάμαι μην έχει ακόμα τα ίδια προβλήματα η σειρά, και θα ήθελα και καμια εναλλακτική πρόταση. Thanks!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγγυηση???Τα Rat εχουν 2 χρονια εγγυηση?

Σε θεμα αξιοπιστιας στα ποντικια τουλαχιστον τα logitech ειναι απο τα πιο γνωστα καθως και προβλημα να σου παρουσιασουν εχουν ισως το καλυτερο After sales support της αγορας και 2-3χρονια εγγυηση αναλογα το ποντικι.

Αξιολογα ποντικια ειναι και της Steelseries οπως επισης και 1-2Corsair . Πες ομως και Budget/χρηση.

Steelseries Rival και Sensei απο τα γνωστα της εταιριας.

Logitech G502 απο τα ακριβοτερα,πιο προσφατα και δημοφιλη ποντικια της εταιριας(εχει και φθηνοτερα βεβαια οπως 402 κλπ)

Corsair M65(ισως και το M95 καθαρα για mmo αν και τα G600 ή ακομα και το Razer Mmo ειναι πιο σιγουρα).

Αλλη εταιρια επισης γνωστη(για καποιο λογο ομως εμενα δεν μου καθεται καλα στα προιοντα της εκτως του Savu παλια στα 35)ειναι και η Roccat με τα Savu και Kone εκτως των γνωστων.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο περίεργος με τα mouse. Είναι το μόνο περιφεριακό που με ενδιαφέρει να το γουστάρω. Στα άλλα συμβιβάζομαι. Η χρήση θα είναι γενικότερη, δεν παίζω πλέον μόνο shooter π.χ. Όταν έπαιζα 99% έπαιζα sniper με quickscoping οπότε το έφερνα στα μέτρα μου με sensitivity κτλπ. Απλά θα ήθελα να έχει αρκετά κουμπάκια, αλλά όχι πάρα πολλά (π.χ naga - μπλιάχ). Ακόμα και τα mmo τα παίζω μόνο με keyboard συνήθως. Γιαυτό είπα ότι περισσότερο με ενδιαφέρει η αίσθηση στο χέρι παρά π.χ τα dpi. Budget δεν υπάρχει όριο, αλλά μην ξεφύγουμε χωρίς λόγο!

To Logitech π.χ που ανέφερες νομίζω δεν θα με βολεύει καθόλου στο χέρι, δεν έχω τεράστια χέρια, μάλλον μέτρια προς μικρά θα έλεγα. Plus το σχήμα του μου φαίνεται πολύ αδιάφορο, έως άθλιο. (Σόρρυ αλλά πιστεύω παρόμοια άποψη θα έχουν και άλλοι για τα R.A.T). Πιο παλιά είχα βάλει στο μάτι το Coolermaster Sentinel νομίζω το λέγαν, είχε πολύ καλές κριτικές. Αλλά ας πάμε σε κάτι τελευταίας γενιάς καλύτερα.

Το R.A.T που τα έφτυσε (το κλασσικό πρόβλημα με τον κερσορα που κουνιέται μόνος του), μου το είχαν κάνει δώρο οπότε δεν είχε εγγύηση. Εν το μεταξύ είχα και ένα Joystick της ίδιας εταιρίας με παρόμιο πρόβλημα και το είχα φτιάξει μόνος μου, δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο και στο R.A.T, θα ρίξω μια ματιά, αν και δεν καίγομαι.

Δημοσ.

Αφού αυτό που σ ενδιαφέρει πρώτα είναι η αίσθηση στο χέρι όπως λες δε θα μπορέσει να σε βοηθήσει κάποιος κάπως εδώ μέσα.

Πας σε καταστήματα και αρχίζεις και δοκιμάζεις.

Πάντως σαν εταιρείες όπως σου είπε και ο Fulgore για μένα πας για Logitech ή Steelseries.

Δημοσ.

Σε αυτή την τιμή δεν θέλει και πολλή σκέψη.......

Well, αφού ξαναήρθε στην συζήτηση, να σε ρωτήσω κάτι, τι σου αρέσει από αυτό το "πράγμα"? Από τα πιο άσχημα ποντίκια που έχω δει :P Και τα steelseries τελικά τώρα που τα κοιτάω με ηρεμία, δεν λένε και πολλά.

Δημοσ.

Εδώ είσαι.Με 52,92 ευρώ τελική τιμή με μεταφορικά το Logitech G502 Proteus Core στην πόρτα σου express σε μία εβδομάδα το πολύ.Και στο Iταλικό. Σε αυτή την τιμή δεν θέλει και πολλή σκέψη.......

73μου το δειχνει εμενα και δεν στελνει και Ελλαδα.

Well, αφού ξαναήρθε στην συζήτηση, να σε ρωτήσω κάτι, τι σου αρέσει από αυτό το "πράγμα"? Από τα πιο άσχημα ποντίκια που έχω δει :P Και τα steelseries τελικά τώρα που τα κοιτάω με ηρεμία, δεν λένε και πολλά.

Ερωτηση πανω σε αυτο.

Οταν θα παζεις πχ Fps παιχνιδια θα κοιτας το ποντικι ή την οθονη???

Το λεω γιατι βλεπω για καποιο λογο και κολλας στην εμφανιση....

• Like 3
Δημοσ.

Γιαυτό είπα εξαρχής ότι είναι το μόνο περιφερειακό που έχω κόμπλεξ. Περισσότερο όμως για θέμα αίσθησης, παρά look. Το RAT π.χ έχει πολύ καλή εφαρμογή στο χέρι μου. Με βόλευε στα πάντα. Αλλά και μόνο που βλέπω τα reviews του να είναι με το ζόρι πάνω απο την μπάρα, θέλω να δώ πρώτα για κάτι άλλο (και έχω ήδη εμπειρία με χαλασμένο RAT).

Tο συγκεκριμένο Logitech το βλέπω να έχει πολλές καμπύλες, τα έξτρα κουμπιά είναι απο πάνω (που σημαίνει δεν θα με βολεύει), και κάτι μου λέει ότι είναι και μεγάλο για τα χέρια μου (Αν και δεν το έχω δει απο κοντά). Βέβαια το κοιτάω πάλι στο youtube γιατί βλέπω ότι δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές.. στις φωτογραφίες φαίνεται λίγο πιο άσχημο από ότι είναι :P

Δημοσ.

Το G502 έχει έναν από τους πιο καλούς αισθητήρες (μην σου πω τον καλύτερο)στον κόσμο. Το τελευταίο πράγμα που κοιτάζει κανείς σε ένα gaming mouse είναι η εμφάνιση,εκτός άμα το έχει κάποιος για να στολίζει το γραφείο  :P .Έχω το G402 που είναι σχεδόν ίδιο στο μέγεθος και μου κάθεται τέλεια στο δικό μου χέρι(σχετικά μεγάλο χέρι,palm grip).

73μου το δειχνει εμενα και δεν στελνει και Ελλαδα.

Ερωτηση πανω σε αυτο.

Μάλλον η προσφορά έληξε.Εγώ πάντως πρόλαβα και το τσίμπησα   :D  .

Δημοσ.

Τα roccat λένε τίποτα? Βλέπω καλά λόγια γενικά και 2-3 ωραία ποντίκια (Tyon, Nyth, Kone)

Ελα πες μου οτι σου αρεσει εμφανησιακα το Tyon να γελασω :P

Παντως τα Tyon και κυριως το Nyth ειναι για mmo παιχνιδια.

Δημοσ.

Ελα πες μου οτι σου αρεσει εμφανησιακα το Tyon να γελασω :P

Παντως τα Tyon και κυριως το Nyth ειναι για mmo παιχνιδια.

E δεν με τρελένει αλλά θέλω να ρίξω μια ματιά σε όλα :P και η Asus βλέπω έχει το Gladius και με καλό αισθητήρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...