Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα παλιο τηλεφωνο dual sim με τις παλιες καρτες sim, τις τεραστιες!! Θελω να μεταφερω τις επαφες σε καινουριο κινητο dual sim, με τις micro sim που δεχεται. Καλωδιο για το κινητο δεν υπαρχει για να συνδεθει στον υπολογιστη.

Μεσα απο το κινητο η μοναδικη επιλογη που βρισκω ειναι για αντιγραφη των επαφων στο κινητο ( δεν υπαρχει επιλογη για αντιγραφη των επαφων στην καρτα μνημης ), αλλα δεν μπορω να βρω που τις αντιγραφει.

Εαν παω σε καταστημα γερμανο, cosmote κτλ, θα μπορεσουν να αντιγραψουν τις επαφες απο τις 2 παλιες sim, στις δυο καινουριες;

Μπορω να αποφυγω αυτη την επισκεψη με καποιο τροπο;

Δημοσ.

Νομίζω ότι δε χρειάζεσαι καινούργιες σιμ στις κόβουν ή τις κόβεις μονός σου! :-)

Αν θες να τιν κοπσεις μονος σοθ: https://www.google.gr/search?q=micro+sim+mini+sim+nano+sim&biw=1920&bih=971&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiXkYvCjK_JAhVFNxQKHbg3D3sQ_AUIBigB#imgrc=jStfgebOcRpEfM%3A

Εγω εχω κοπσει πολες απο φιλους και τη δικη μου, δεν ειναι τιποτα!!

Δημοσ.

Απλα θελω να κρατησω και το παλιο κινητο. Δε ξερω βεβαια εαν γινεται να λειτουργουν και οι δυο σιμ..

Με αλλο κινητο το εχω κανει να λειτουργει, αλλα ειχα μια micro sim και μια 2ης γενιας.

Τωρα μιλαμε για μια micro sim και μια πρωτης γενιας sim, 10ετιας.

Και για να μην ανοιγω καινουριο θεμα, εχω ξεχασει ενα κωδικο sim απο μια παλια καρτα, δεν θυμαμαι ουτε τον puk. Μπορουν να μου το ξεκλειδωσουν στο καταστημα;

Δημοσ.

Μπορουν να στο κσεκλειδωσουν!

Δε νομιζω να γινετε να εχεις 2 καρτες για εναν αριθμο(αν καταλαβα καλα αυτο που λες) γιατι μολις βγαλεις καινουργια ακυρονεται η παλια!

Δημοσ.

Γίνεται, τουλάχιστον με την cosmote, όπου και το έχω κάνει. Απλά θα πρέπει η μια συσκευή να είναι κλειστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...