Luxx Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Προσπαθω να κατεβασω το yugioh duel generation, αλλα μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμο για αυτη την εκδοση. Εχω ενα oppo 7a στην εκδοση 5.1 Το θεμα ειναι οτι το αντιστοιχο παιχνιδι εχει κατεβει κανονικο στο ipad. Γνωριζει καποιος κατι σχετικο; Υπαρχει προβλημα με το κινητο, με το παιχνιδι, με το android;
Panoslastinellis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Λογικά θεωρεί το playstore οτι η συσκευη σου δεν κάνει, κατέβασε το απο αλλού και είσαι έτοιμος.
vdeseris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δες το εδώ από τον υπολογιστή σου. Σου λέει με ποιες συσκευές σου είναι συμβατό. Και επίσης τι σχέση έχει το ipad???
Luxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Επειδη δοκιμασα σε δυο αλλες συσκευες, το παιχνιδι κατεβαινει κανονικα. Αλλα δε καταλαβαινω γιατι δε γινεται στη δικη μου συσκευη. Android 5.1 εχω σε ενα Oppo find 7a. Θα δοκιμασω να το κατεβασω απο αλλου, οπως προτεινατε.
Luxx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δοκιμασα να το κατεβασω απο αλλου το apk+obb, αλλα οταν παω να το ξεκινησω στο κινητο, μου λεει yugioh has stopped working. Και βγαζει και στα Notifications ενα μηνυμα << waiting to download resources >> , αλλα δε κανει κατι.. Περιεργα πραγματα..
saruman123 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Το συγκεκρειμενω παιχνιδι το ειχα στο i9300 με 5.1.1 και δεν ειχα θεμα!! Σου λεει οτι σταματησε να λειτουργει.....περιεργο!!
Luxx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Κάποια ασυμβατότητα υπάρχει με το κινητό, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα