Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρες. Διαθέτω ένα μηλόφωνο 6. Επειδή τα ακουστικά της συσκευασίας δεν με βολεύουν, θέλω να πάω σε κάτι aftermarket.Και με δυνατό ήχο. Για μουσική ποια είναι καλύτερα? In Ear/On Ear/Over Ear? και ποια μάρκα προτίνεται. Το budget είναι μέχρι 70-80 ευρώ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

δεν πολύ καίγομαι για το μικρόφωνο, όσο για την μουσική. κοίταξα και AKG,Beyerdynamic,Sennheiser. πιο πολύ για in-ear σκέφτομαι γιατί είναι και πιο βολικά.

Δημοσ.

Μα και εγω για in ear λεω απο audio technica. Εχω παθει την πλακα μου. Βεβαια και οσες αναφερεις τις βλεπω πολυ καλες. Μακαρι να μπει καποιος που τις ξερει να πει εντυπωσεις.

Δημοσ.

Μα και εγω για in ear λεω απο audio technica. Εχω παθει την πλακα μου. Βεβαια και οσες αναφερεις τις βλεπω πολυ καλες. Μακαρι να μπει καποιος που τις ξερει να πει εντυπωσεις.

έχω και μια παραξενιά, δεν με βολεύουν οι angled ψείρες. αυτές που είναι υπό γωνία. Δεν κάθονται καλά στο αυτί μου καλώς ή κακώς

Δημοσ.

Καλησπέρες. Διαθέτω ένα μηλόφωνο 6. Επειδή τα ακουστικά της συσκευασίας δεν με βολεύουν, θέλω να πάω σε κάτι aftermarket.Και με δυνατό ήχο. Για μουσική ποια είναι καλύτερα? In Ear/On Ear/Over Ear? και ποια μάρκα προτίνεται. Το budget είναι μέχρι 70-80 ευρώ. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Οι πιο value for money που λέμε που ταυτόχρονα έχουν πολύ καλό ήχο για την κατηγορία τιμής τους (που χτυπάνε άνετα και ακριβότερα ακουστικά) είναι αυτά:

https://www.skroutz.gr/c/1862/On_Ear.html?keyphrase=sennheiser+px+100

https://www.skroutz.gr/s/32151/Koss-KSC75.html

Τώρα κοίταξε να δεις τι γίνεται, επειδή το I-phone 6 βγάζει αρκετά "ξερό" ήχο προτίμησε ακουστικά που είναι ελαφρώς χρωματισμένα και θερμά στο τύπο ήχου που παράγουν. Τα δυο παραδείγματα από πάνω είναι τέτοια (ειδικά τα Koss) που θα ακουστούν όμορφα με μια συσκευή όπως το I-phone 6. Από εκεί και πέρα σαφέστατα και υπάρχουν και άλλες επιλογές αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να ξεφύγεις από το φάσμα των 70-80 ευρώ που θέλεις οπότε και για εμένα δεν αξίζει να το κάνεις αν δεν είσαι προετοιμασμένος να βάλεις λίγο πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη. 

Δημοσ.

Οι πιο value for money που λέμε που ταυτόχρονα έχουν πολύ καλό ήχο για την κατηγορία τιμής τους (που χτυπάνε άνετα και ακριβότερα ακουστικά) είναι αυτά:

https://www.skroutz.gr/c/1862/On_Ear.html?keyphrase=sennheiser+px+100

https://www.skroutz.gr/s/32151/Koss-KSC75.html

Τώρα κοίταξε να δεις τι γίνεται, επειδή το I-phone 6 βγάζει αρκετά "ξερό" ήχο προτίμησε ακουστικά που είναι ελαφρώς χρωματισμένα και θερμά στο τύπο ήχου που παράγουν. Τα δυο παραδείγματα από πάνω είναι τέτοια (ειδικά τα Koss) που θα ακουστούν όμορφα με μια συσκευή όπως το I-phone 6. Από εκεί και πέρα σαφέστατα και υπάρχουν και άλλες επιλογές αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να ξεφύγεις από το φάσμα των 70-80 ευρώ που θέλεις οπότε και για εμένα δεν αξίζει να το κάνεις αν δεν είσαι προετοιμασμένος να βάλεις λίγο πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη. 

ευχαριστώ. μέχρι 70-80 ευρώ θέλω να δώσω. κάτι σε ψείρες έχεις να προτείνεις?

Δημοσ.

ευχαριστώ. μέχρι 70-80 ευρώ θέλω να δώσω. κάτι σε ψείρες έχεις να προτείνεις?

Προσωπική άποψη κράτα τα λεφτά σου και φάτα σε σουβλάκια. Διαφορά ήχου πάνω από αυτά τα δυο που σου πρότεινα δεν θα δεις σοβαρή εκτός και αν αρχίσεις να πιάνεις το φάσμα των 120+ ευρώ. Σου λέω δηλαδή ότι ο ήχος τους είναι τόσο αξιόλογος που δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις τίποτε άλλο (και μερικά ακόμα) μέχρι να φτάσεις το παραπάνω ποσό. Με 30-40 ευρώ δηλαδή έχεις καλύψει όλο το φάσμα ήχου μέχρι τα 120+. Αν όμως αποφασίσεις να μπεις στην κατηγορία τιμής 120+ τότε οι αξιόλογες επιλογές αυξάνονται δραματικά.  

Ψείρες δεν μπορώ να σου προτείνω καθώς τις απεχθάνομαι και για λόγους εργονομίας/υγείας αλλά και για λόγους ήχου που δεν θεωρώ ότι ακούγονται το ίδιο καλά όπως τα άλλα. 

• Like 2
Δημοσ.

Προσωπική άποψη κράτα τα λεφτά σου και φάτα σε σουβλάκια. Διαφορά ήχου πάνω από αυτά τα δυο που σου πρότεινα δεν θα δεις σοβαρή εκτός και αν αρχίσεις να πιάνεις το φάσμα των 120+ ευρώ. Σου λέω δηλαδή ότι ο ήχος τους είναι τόσο αξιόλογος που δεν θα χρειαστεί να κοιτάξεις τίποτε άλλο (και μερικά ακόμα) μέχρι να φτάσεις το παραπάνω ποσό. Με 30-40 ευρώ δηλαδή έχεις καλύψει όλο το φάσμα ήχου μέχρι τα 120+. Αν όμως αποφασίσεις να μπεις στην κατηγορία τιμής 120+ τότε οι αξιόλογες επιλογές αυξάνονται δραματικά.  

Ψείρες δεν μπορώ να σου προτείνω καθώς τις απεχθάνομαι και για λόγους εργονομίας/υγείας αλλά και για λόγους ήχου που δεν θεωρώ ότι ακούγονται το ίδιο καλά όπως τα άλλα. 

ευχαριστώ για τις πληροφορίες. είδα βιντεάκια για τα koss και όλοι λένε τα καλύτερα λόγια. απλά θα ήθελα να μου προτείνεις κάτι σε πιο συμβατό από άποψη σχεδιασμού, μήπως και ο σχεδιασμός των koss δεν κάθεται καλά στα αυτιά μου. έχω αυτιά σαν το Dr Spok :P

Δημοσ.

Αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι. Το μόνο που μπορώ να σου πω αν πράγματι υπάρχει θέμα προσαρμογής στα αφτιά σου μπορείς να τσεκάρεις να έχουν τα ακουστικά κάποιου είδους ελεύθερης κίνησης γύρω από από κάποιον άξονα. Να μην είναι δηλαδή fix προσαρμοσμένα στη θέση τους ή να έχουν περιορισμένο εύρος κίνησης (για το τμήμα των ακουστικών, όχι της στεφάνης). Αυτό ισχύει για ακουστικά που κάθονται πάνω στο αφτί σου και όχι σε αυτά που καλύπτουν όλο το αφτί γύρω γύρω. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει άπειρα μοντέλα, τελευταία έμεινα στα SENNHEISER Momentum In-Ear στην έκδοση για iphone. Πολύ καλός ήχος και καλή στήριξη στο αυτί μιας και έχουν μια κλίση που τα κάνει πιο σταθερά και ξεκούραστα.

Δημοσ.

Έχοντας δοκιμάσει άπειρα μοντέλα, τελευταία έμεινα στα SENNHEISER Momentum In-Ear στην έκδοση για iphone. Πολύ καλός ήχος και καλή στήριξη στο αυτί μιας και έχουν μια κλίση που τα κάνει πιο σταθερά και ξεκούραστα.

βρε μοδ μέσα θέλεις να μας βάλεις? :P αυτά έχουν κοντά στα 100 ευρώ?  άσε που τις angled ψείρες δεν τις μπορώ. και εγώ για Sennheiser με κόβω αλλά για κάτι πιο οικονομικό. όπως είπε και ο φίλος ikaruga24 δεν αξίζει για τόσα χρήματα. θα ρίξω το μπάτζετ στα 50 ευρώ και όλο και κάτι θα βρω. Ευχαριστώ πάντως :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...