Προς το περιεχόμενο

ανεξηγητη θερμοκρασια cpu

valentinos28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια θα ηθελα τη γνωμη σας πανω σε καποιο θεμα που παρουσιαζει o cpu..αλλαξα τη stock ψυχτρα με μια coolermaster seidon v2 και παρατηρω ανα διαστηματα ενω εχω θερμοκρασιες 35 βαθμους σε κατασταση ηρεμιας,καπου καπου οταν παω να ανοιξω τον υπολογιστη μου μου δειχνει οτι εχω 70 και βαλε θερμοκρασια χωρις να κανει καποια εργασια ο υπολογιστης μου..περιττο να πω οτι μπορει να περιμενω και μια ωρα να επανελθει στις κανονικες θερμοκρασιες,,

gigabyte z68p-ds3
i5-3450 
coolermaster seidon v2
ram corsair vegeance 2x8gb 1600 and kingston hyperx 2x1gb 1600
sapphire hd 7950 3gb
sata2
sata3
thermaltake v4 black edition with 4x120mm case funs

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ισως καποιο malware?κανε καθαρισμο με κανενα anti malware και την ωρα που εχεις ανεβασμενες θερμοκρασιες δες τι ζοριζει τον επεξεργαστη και ανεβασε μας και μια screenshot!

Όταν λες υψηλές θερμοκρασίες στο άνοιγμα, πότε ακριβώς;

Γενικά αν τον στρεσάρεις τι θερμοκρασίες πιάνει;

Βγαλε και ξαναβαλε την υδροψυξη μηπως δεν εχει πατησει καλα

ΥΓ αλλαζοντας παστα εννοειτε ε? :)

YΓ2 κανε και κανα scan με τα εργαλεια εδω (πχ malwarebytes, hitman pro) http://www.insomnia.gr/topic/576267-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-malwarerootkitspywarevirus-%CE%BA%CE%BB%CF%80-removal-tools/?hl=%20malwarebytes%20%20hitman

παιδια και to malwarebytes εχω βαλει και το avg εχω βαλει ολα κομπλε..ποια ειναι η γνωμη σας για την συνδεση της ψυχτρας και του ανεμιστηρα της ψυχτρας?οι ποιο πολλοι συνδεουνε με 4 pin την ψυχτρα και 4 pin τον ανεμιστηρα,,λετε να σταματαει η ψυχτρα στιγμιαια?? :fear:  ποιο software χρησιμοποιησω να τσεκαρω?

Πάνω κάτω αυτά όπως αναφέρθηκαν. Full rpm/12v η αντλία μέσω psu ή σε 3 pin μητρικής, απλά στο bios να την έχεις full. Εγκατάσταση πάλι της αντλίας, καθαρισμός και πάστα, κάνα malwarebytes και κάποιο antivirus. Κάποιο πρόγραμμα να τσεκάρεις τις θερμοκρασίες σε idle και stress, πχ το hwmonitor, speccy. Πολύ πιθανόν να μην διαβάζονται καλα οι θερμοκρασίες ή αλλιώς έχει θεμα η αντλία, σαν μια μικρή πιθανότητα, αν μετα από όλα αυτά συνεχίζεται.

Λοιπον παιδια μου το εκανε παλι σημερα  :mellow: οποτε αλλαξα παστα και εβαλα την ψυχτρα με τις αντλιες να κοιτανε απο πανω προς τα κατω..πριν κοιταγανε οι αντλιες δεξια..επισης η αριστερη μερια της ψυχτρας ητανε πιο σφιγμενη απο την δεξια,μεχρι στιγμης ολα καλα 32 βαθμους στον επεξεργαστη και 25 στο κουτι  :-D

μέχρι στιγμης πιστευω το εχω λυσει :-)  δε μου εχει εμφανισει κατι ολα νορμαλ σ πολυ καλες θερμοκρασιες,σας ευχαριστω ολους για τις λυσεις η τυχον αποψεις σας..

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...