Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider – Review (Xbox One)

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Microsoft έδωσε “μάχη” για να καταφέρει να κλείσει αποκλειστικά για τα συστήματά της το Rise of the Tomb Raider. Θεωρητικά, θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει πως ο στόχος ήταν το Xbox One να αποκτήσει το δικό του παιχνίδι τύπου Indiana Jones για να έχει και κάτι να επιδείξει απέναντι στο Uncharted 4 –τουλάχιστον για τον πρώτο χρόνο, τη διάρκεια του deal Microsoft και Square Enix. Κι εγώ αυτό πίστευα, να σας πω την αλήθεια, μέχρι που έπαιξα το παιχνίδι και υποχρεώθηκα να αναθεωρήσω παρ’ αυτά.

Το Rise of the Tomb Raider, βλέπετε, διαφέρει από το Uncharted σε βαθμό τέτοιο που θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί πως προσφέρουν δύο τελείως διαφορετικές εμπειρίες: κινηματογραφικός, με εκπληκτικές ερμηνείες και εντυπωσιακά εφέ ο τίτλος της Naughty Dog, γεμάτος γρίφους, εξερεύνηση και βάθος στο gameplay εκείνος της Crystal Dynamics. Επιπρόσθετα, η νέα περιπέτεια της δεσποινίδος Croft συνιστά και ένα πανέμορφο παιχνίδι: “γεμάτο” gameplay, πλήρες περιεχόμενο και εκθαμβωτικά, υπέροχα γραφικά, συνθέτουν μία από τις καλύτερες προτάσεις που θα βρει κανείς στο Xbox One τώρα –αν όχι την καλύτερη.

Link.png Site: Rise of the Tomb Raider – Review (Xbox One) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για μένα έχει πάρει τον κατήφορο και το Tomb Raider,όπως και άλλες αγαπημένες σειρές παιχνιδιών απο την παιδική μου ηλικία, όπως Resident Evil...

Δεν πάει να έχει skill tree,level up system,weapon upgrades κλπ κλπ .Για μένα ανούσια σε ένα παιχνίδι που λείπουν οι καλοί γρίφοι και το μυστήριο,η ατμόσφαιρα...Όχι γρίφοι της πλάκας σαν extra υλικό στο παιχνίδι,αλλά γρίφοι απαραίτητοι για να προχωράς το σενάριο.

Δεν καταλαβαίνω τόσο ανάγκη για action games και ¨ρεαλισμό¨ έχουν οι gamers εν έτη 2015..

Συχάθηκα τα Resident Evils...ήρθε η σειρά και του tomb raider..

Μην μπεί κανείς στον κόπο να πει κάτι είναι προσωπική μου γνώμη και δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση με κανέναν.

Σε όποιον αρέσει σεβαστό δεν κατακρίνω ούτε πιστέυω πως το προσωπικό μου γούστο είναι πιο σωστό απο το γούστο άλλων.

p.s τα απίστευτα γραφικά του είναι άξια συγχαρητηρίων,αλλά έχουν χάσει την ουσία με το να κυνηγάνε δράση&γραφικά.

Καλή δουλειά στο review :)

• Like 19

Θα συμφωνησω σ'αυτα που λες,οντως πολυ καλα γραφικα και ωραια μερη!Μενει να δουμε και το gameplay...Παντως,εχει χαθει η μαγεια των πρωτων τιτλων της σειρας που αρκετες φορες επρεπε να ζορισεις το μυαλο σου για να προχωρησεις!

• Like 6

πραγματικα λυπαμαι την Square Enix που επεσε στην παγιδα της αποκλειστικοτητας (με την MS) και την πατησε στις πωλησεις.

ελπιζω να ανακαμψει και να μην ξανακανει την ιδια πατατα με τις αποκλειστικοτητες!

το παιχνίδι είναι αστέρι! Σήμερα το τερμάτισα, μετά από αρκετές ώρες gameplay και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πιο πολύ από τα παλιότερα. Μου θύμησε Uncharted και αυτό λέει πολλά.

Στο τέλος του game οι Deathless μιλάνε Ελληνικά!!

• Like 1

το τερματισα πριν λιγες μερες !

ναι καλα γραφικα αλλα οχι πολυ ανωτερα απο το προηγουμενο παιχνιδι... σχεδον καμια αναβαθμιση σαν παιχνιδι και δεν μου εδωσε τπτ καινουριο στο gameplay ...

για μενα 7/10 γενικη εμπειρια ...

κριμα περιμενα πολυ περισσοτερα ...

αν δεν κανω λαθος κρατησε περιπου 7+ ωρες !

τα οπλα ανουσια αφου μπορεις να το παιξεις και παλι μονο με το τοξο και stealth χαζο τελειος μιας και οι κακοι δεν σε καταλαβαινουν και αν σκοτωνεις τον αλλον στα 2 μετρα ...

καλο αλλα το πρωτο μου εκανε πολυ μεγαλυτερη εντυπωση !!!!!

επισης μηδεν γριφους ...

Το παιχνιδι ειναι αψογο. Τωρα γιατι σας χαλαει που το πηρε σε αποκλειστικοτητα η microsoft για το Xbox one δεν ξερω. :)

Εγω αγορασα το παιχνιδι σε Χbox Οne και ειναι απλα τρομερο. Οι παικτες του PS4 να περιμενουν Χριστουγεννα 2016.

Για μένα έχει πάρει τον κατήφορο και το Tomb Raider,όπως και άλλες αγαπημένες σειρές παιχνιδιών απο την παιδική μου ηλικία, όπως Resident Evil...

Δεν πάει να έχει skill tree,level up system,weapon upgrades κλπ κλπ .Για μένα ανούσια σε ένα παιχνίδι που λείπουν οι καλοί γρίφοι και το μυστήριο,η ατμόσφαιρα...Όχι γρίφοι της πλάκας σαν extra υλικό στο παιχνίδι,αλλά γρίφοι απαραίτητοι για να προχωράς το σενάριο.

Δεν καταλαβαίνω τόσο ανάγκη για action games και ¨ρεαλισμό¨ έχουν οι gamers εν έτη 2015..

Μην μπεί κανείς στον κόπο να πει κάτι είναι προσωπική μου γνώμη και δεν έχω όρεξη για αντιπαράθεση με κανέναν.

Σε όποιον αρέσει σεβαστό δεν κατακρίνω ούτε πιστέυω πως το προσωπικό μου γούστο είναι πιο σωστό απο το γούστο άλλων.

p.s τα απίστευτα γραφικά του είναι άξια συγχαρητηρίων,αλλά έχουν χάσει την ουσία με το να κυνηγάνε δράση&γραφικά.

συμφωνο απολυτα κοιτανε μονο την ποιοτητα των γραφικων και εχουν χασει την ουσια, αλλο παραδειγμα ειναι οι ταινιες 

• Like 2

Που ειναι η ατμοσφαιρα του πρωτου zombie στο resident evil 1 πχ. Ωραιες εποχες!

Άντε ντε...που είναι..Αν και το 4 ήταν ευχάρηστη αλλαγή και κάτι διαφορετικό.Πίστευμα όμως πως θα ήταν απλά ένα και μοναδικό και όχι πως όλα τα υπόλοιπα θα είναι βασισμένα σον ίδιο μηχανισμό...

Κατέντησε τόσο action που είδαμε τον Chris να σπάει βράχο με μπουνιές και τον Leon να έχει γίνει πλέον MMA & BJJ black belt αν έχουν το θεό τους....

Ο Tony Soprano το έχει πει, "remember when is the lowest form of conversation".

Αρκετά με τον "παλιό, καλό καιρό". Δεν φταίνε τα παιχνίδια, εμείς φταίμε, που μεγαλώνουμε.

Ειμασταν και μικροί βεβαια τότε και μας επιρεάζανε πιο πολύ..Αλλά σε καμία περίτπωση δεν έχεις άδικο!

οσο θυμαμαι tom raider 2,3,4 ανατριχιάζω...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...