karasardelis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τεχνολογία Toshiba, καλές επιδόσεις και εγγύηση 3 χρόνια Site: ShieldPlus με Advanced Replacement...!!! μια χαρά τον βλέπω σε αυτή την τιμή... δύο στο καλαθάκι... 1
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εγώ Windows θέλω να καρφώσω πάνω και το εκάστοτε game που παίζω. Τα αρχεία που χρειάζομαι θα παραμείνουν στον μηχανικό μου. Anyway θα το ρισκάρω Αυτό ακριβώς. Τσίμπησα έναν για το laptop και έναν για ένα δεύτερο pc. Βγαίνει και ο 1Tb του laptop (150gb used) Και πάει για αποθήκευση και το vfm εκτοξέυεται. Ας τους αλλάζω και κάθε δίμηνο με εγγύηση.
crmaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη.http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/storage/ocz-trion-100-series-480-gb-review-r687 3
nas91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δηλαδη 3 χρονακια εγγυηση shield plus,δεν ειναι λογος να τον αγορασουμε?
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Σε σχέση με τις τιμές που έπαιξαν οι Sandisk στο Αγγλικό Amazon από Τρίτη και μετά, δε βλέπω καμία προσφορά ιδιαίτερη, ούτε προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι πιο αξιόπιστος από τους Sandisk (ώστε να δικαιολογεί π.χ. ο 480GB τα 28 ευρώ παραπάνω)...
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δεν αξίζει ρε παιδιά? Σε σατα2 θα μπεί.(Μαξ 280mb/s) 1
stratigos24 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ, από τιμή αξίζει, αλλά αξιόπιστος δεν φαίνεται να είναι..
gbras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ρε συ, από τιμή αξίζει, αλλά αξιόπιστος δεν φαίνεται να είναι.. Που παληκαρι μου το ειδες οτι δεν ειναι αξιοπιστος? Οτι μπορει να κολλησει οταν γραφεις 50GB για κανενα δευτερολεπτο? Ενταξει αν ασχολεισαι επαγγελματικα με επεξεργασια βιντεο δες κατι αλλο. Για ολες τι αλλες περιπτωσεις ειναι πολυ αξιολογος ο δισκος.
normal40 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ερώτηση... Αξίζει να τον πάρω για δεύτερο για να έχω παιχνίδια μέσα μόνο; δηλαδή στον μηχανικό το λειτουργικό και σε αυτόν τα παιχνίδια.
terry308 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ο Ssd προορίζεται για 1ος δηλαδή για λειτουργικό και ότι άλλο θέλεις να φορτώνει γρήγορα, γι αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις δεν αξίζει (για εμένα)
normal40 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Βαριέμαι να βάζω Windows.. Και εξάλλου μια χαρα τα πάει ο μηχανικός Hitachi που έχω γιαυτό έλεγα να τον πάρω μόνο για παιχνίδια. Μπρακετο περιλαμβάνει η συσκευασία;
djkokalis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Έχω τον ίδιο εγκατεστημένο σε macbook. Ο δίσκος είναι μια χαρά. Ποτέ δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. Απλά να κάνετε όλα τα firmware update 1
Zus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη. http://www.insomnia.gr/review/_/hardware/storage/ocz-trion-100-series-480-gb-review-r687 Αντιγράφω από το παραπάνω Πλεονεκτήματα Ανταγωνιστική τιμή Αρκετά καλές ταχύτητες ανάγνωσης Υποστήριξη DevSleep Πλήρες λογισμικό υποστήριξης 3 χρόνια εγγύηση Μειονεκτήματα Χαμηλές επιδόσεις, ειδικά όταν ο όγκος των εγγραφών είναι μεγάλος Μερικές φορές ο SSD δείχνει να κολλάει, κατά τη διάρκεια εκτεταμένων εγγραφών Δεν υποστηρίζει κρυπτογράφηση Αν θέλετε να εξοπλίσετε ένα netbook ή έναν απλό υπολογιστή γραφείου με έναν SSD, ή αν η χρήση περιορίζεται σε απλό gaming και σερφάρισμα στο διαδίκτυο τότε ένας Trion 100 θα σας καλύψει. Order confirmed 1
paulchro Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ελεγα να τον παρω για το λαπτοπ αλλα διαβαζω τα χειροτερα, δεν αξιζει ενα 20€ παραπανω για κατι καλυτερο? (για 240 μιλαω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα