Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά !!!! Έχω το εξής θέμα . Ανοίγω το απόγευμα τον υπολογιστή (τον είχα τροποποιήσει με επεξεργαστή Core Duo Q9400 και Asus GT220 1GB Passive) όλα καλά και βλέπω ότι το εικονίδιο με το διαδίκτυο να μου εμφανίζει το μήνυμα ότι δεν έσω συνδεθεί στο Internet . Εκεί λέω να κοιτάξω πρίζες , ρούτερ και καλώδια . Όλα καλά . Οπότε λέω είναι από τον υπολογιστή . Σκέφτομαι να βγάλω και να ξαναβάλω την μπαταρία για το BIOS και να ξανά ρυθμίσω την ώρα και μέρα. Όλα καλά . Μετά , ανοίγοντας τον υπολογιστή βλέπω δεν έχω συνδεθεί στο διαδίκτυο (εκεί άρχισα να τρελαίνομαι) . Λέω οκ ας δω τουλάχιστον τον χάρτη για να καταλάβω σε ποιο μέρος είναι το πρόβλημα , αλλά και πάλι τίποτα αφού δεν μου τον δείχνει . Τότε βλέπω να μου εμφανίζει ένα μήνυμα για μη επιτυχή εγκατάσταση ενός προγράμματος προσαρμογέα διαδικτύου . Εκείνη την στιγμή κατάλαβα πως εκεί είναι το το πρόβλημα . Τώρα ζητάω την βοήθεια σας ώστε να το λύσω αφού δεν ξέρω πως στο καλό έγινε αυτό

Δημοσ.

Το πως έγινε δεν ξέρω αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξαναεγκαταστήσεις τον οδηγό για την κάρτα δικτύου σου ..

Δημοσ.

Το πως έγινε δεν ξέρω αλλά αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να ξαναεγκαταστήσεις τον οδηγό για την κάρτα δικτύου σου ..

Η μητρική είναι της HP και δεν γνωρίζω τι <<τύπος>> είναι η κάρτα δικτύου

Δημοσ.

Δεν κάνεις απλά εγκατάσταση τους drivers. Πρώτα απεγκατλασταση και στη συνέχεια εγκατάσταση.

Κάνεις scan με malwarebytes, emsisoft και με το free antivirus avira.

Άνοιξε και ένα cmd και τρέξε την εμτολή 127.0.0.1. Σου βγάζει 4 reply?

Δημοσ.

Δεν κάνεις απλά εγκατάσταση τους drivers. Πρώτα απεγκατλασταση και στη συνέχεια εγκατάσταση.

Κάνεις scan με malwarebytes, emsisoft και με το free antivirus avira.

Άνοιξε και ένα cmd και τρέξε την εμτολή 127.0.0.1. Σου βγάζει 4 reply?

Σε ευχαριστώ για την απάντηση το δοκιμάζω αυτό αύριο και ειδοποιώ 

Δημοσ.

Ενα συχνό φαινόμενο είναι να καίγεται η κάρτα δικτύου . Πάρε μια pci καρτουλα και δοκίμασε την. Οι περισσότερες είναι plud and play.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...