frozex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο μπορεί να ελέγξει τη "ζωή" ή την επίδοση των μνήμων; Έχω τη σύνθεση της υπογραφής μου. Όταν παίζω CSGO με chrome ανοιχτό πολλές φορές μου πετάει μήνυμα αναγκαστικού τερματισμού λειτουργίας λόγω έλλειψης μνήμης. Σήμερα μου έκανε το ίδιο και με το BF4. Έχω φίλο που έχει 4GB RAM και δεν του το έχει κάνει ποτέ στα συγκεκριμένα παιχνίδια αλλά ούτε και σε άλλα. (και αυτός chrome χρησιμοποιεί και μάλιστα έχει περισσότερες από μένα καρτέλες ανοιχτές) PS: Παλαιότερα μου είχε κάνει το ίδιο στο BF4 ενώ χρησιμοποιούσα άλλο broswer.
Thanos1972 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 εαν υποπτευεσαι οτι εχουν θεμα οι μνημες σου κατεβασε το memtest86 η ολο το hirens boot cd και ακολουθα τις οδηγιες για να το βαλεις η σε cd η σε usb stick. αλλα το αφηνεις ολο το βραδυ η τουλαχιστον πανω απο 1 ωρα.τουλαχιστον 2 ολοκληρωμενα τεστ να βγαλουν. 1
jgeorgiou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 παίζουν πολλά α) Software που έχεις φορτωμένο στην μνήμη πέρα από το παιχνίδι και το chrome Μηπως λόγω SSD "έκλεισες" την virtual memmory? Άνοιξε την , βάλτη στο αυτόματο ή δώσε 8+ εσύ και πιθανότατα θα λυθεί το πρόβλημα σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα