TechnoV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα iMac late 2009 με 12gb ram. Αυτή την στιγμή τρέχει El Capitan και σκέφτομαι να πάω σε ένα πιο παλιό και πιο ελαφρύ λειτουργικό. Μπορείτε να προτείνετε κάτι και που μπορώ να βρω το OS X γνήσιο; Δεν είναι ότι σέρνεται, αλλά θα μπορούσε πιστεύω να τα πάει καλύτερα σε κάτι παλαιοτερο. Ένα ολίγοις θέλω να πάω πίσω (δεν ξέρω ποσό πίσω) για να ανασάνει το μηχάνημα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα, θα σ πρότεινα να πας σε os x snow leopard και ίσως αν βάλεις κάποια αγγελία ζήτησης στο κατάλληλο θέμα στις αγγελίες θα σε βοηθήσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εννοείς να ζητήσω τα snow leopard για αγορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ναι φίλε, αυτό σου προτείνω ή ακόμα να σου το δανείσει κάποιος που έχει αλλάξει και πήγε σε νεότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Βαλε εναν SSD μαζι με το Capitan, και θα δεις διαφορα.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα iMac late 2009 με 12gb ram. Αυτή την στιγμή τρέχει El Capitan και σκέφτομαι να πάω σε ένα πιο παλιό και πιο ελαφρύ λειτουργικό. Μπορείτε να προτείνετε κάτι και που μπορώ να βρω το OS X γνήσιο; Δεν είναι ότι σέρνεται, αλλά θα μπορούσε πιστεύω να τα πάει καλύτερα σε κάτι παλαιοτερο. Ένα ολίγοις θέλω να πάω πίσω (δεν ξέρω ποσό πίσω) για να ανασάνει το μηχάνημα. Ευχαριστώ. CPU και GPU τι φοράς; Επίσης αυτό για το SSD πρέπει να το κάνεις. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα iMac late 2009 με 12gb ram. Αυτή την στιγμή τρέχει El Capitan και σκέφτομαι να πάω σε ένα πιο παλιό και πιο ελαφρύ λειτουργικό. Μπορείτε να προτείνετε κάτι και που μπορώ να βρω το OS X γνήσιο; Δεν είναι ότι σέρνεται, αλλά θα μπορούσε πιστεύω να τα πάει καλύτερα σε κάτι παλαιοτερο. Ένα ολίγοις θέλω να πάω πίσω (δεν ξέρω ποσό πίσω) για να ανασάνει το μηχάνημα. Ευχαριστώ. Περίεργο αυτό που γράφεις, ο κύριος υπολογιστής μου είναι ένας iMac 27" late 2009 με 12GB RAM και πάει μια χαρά. Η μόνη "αλλαγή" που έχω κάνει είναι να βάλω ως boot disk έναν SSD και να κρατήσω τον 1ΤΒ HDD ως δεύτερο δίσκο. Το μηχάνημα πάει μια χαρά, δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα ή μειωμένη ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 μεινε εκει που εισαι σε λογισμικο (αποψη μου) η μνημη ram που εχεις ειναι πολυ καλη. μπορεις να βαλεις εναν ssd σκληρο δισκο και θα δεις μεγαλη διαφορα στο μηχανημα σου. εχουν πεσει και αρκετα οι τιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shamanpk Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες εγώ έχω mac book pro late 2008 με 8gb μνήμη, ssd 256gb και το μηχάνημα πάει σφαίρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlorenzo Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2015 Εσείς που βάλατε ssd στο imac late 2009 ποιον βάλατε? Θέλω και εγώ να βάλω και με τον αισθητήρα θερμοκρασίας τι πατέντα κάνατε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi.d Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2015 ssd εβαλα προσφατα σε εναν φιλο τον samsung που βγαινει και σε προσφορα 256gb ειναι πολυ καλος εγω ειχα βαλει εναν ocz (παλια δν θυμαμαι μοντελο το ειχα ακριβο πληρωσει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα