Προς το περιεχόμενο

Παλιό iMac και El Capitan

TechnoV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Έχω ένα iMac late 2009 με 12gb ram. Αυτή την στιγμή τρέχει El Capitan και σκέφτομαι να πάω σε ένα πιο παλιό και πιο ελαφρύ λειτουργικό. Μπορείτε να προτείνετε κάτι και που μπορώ να βρω το OS X γνήσιο;

Δεν είναι ότι σέρνεται, αλλά θα μπορούσε πιστεύω να τα πάει καλύτερα σε κάτι παλαιοτερο. Ένα ολίγοις θέλω να πάω πίσω (δεν ξέρω ποσό πίσω) για να ανασάνει το μηχάνημα.

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, θα σ πρότεινα να πας σε os x snow leopard και ίσως αν βάλεις κάποια αγγελία ζήτησης στο κατάλληλο θέμα στις αγγελίες θα σε βοηθήσει κάποιος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα. Έχω ένα iMac late 2009 με 12gb ram. Αυτή την στιγμή τρέχει El Capitan και σκέφτομαι να πάω σε ένα πιο παλιό και πιο ελαφρύ λειτουργικό. Μπορείτε να προτείνετε κάτι και που μπορώ να βρω το OS X γνήσιο;

Δεν είναι ότι σέρνεται, αλλά θα μπορούσε πιστεύω να τα πάει καλύτερα σε κάτι παλαιοτερο. Ένα ολίγοις θέλω να πάω πίσω (δεν ξέρω ποσό πίσω) για να ανασάνει το μηχάνημα.

Ευχαριστώ.

CPU και GPU τι φοράς; Επίσης αυτό για το SSD πρέπει να το κάνεις. .

• Super Moderators

Ευχαριστώ.

Περίεργο αυτό που γράφεις, ο κύριος υπολογιστής μου είναι ένας iMac 27" late 2009 με 12GB RAM και πάει μια χαρά. Η μόνη "αλλαγή" που έχω κάνει είναι να βάλω ως boot disk έναν SSD και να κρατήσω τον 1ΤΒ HDD ως δεύτερο δίσκο.

Το μηχάνημα πάει μια χαρά, δεν έχω διαπιστώσει κάποιο πρόβλημα ή μειωμένη ταχύτητα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

μεινε εκει που εισαι σε λογισμικο (αποψη μου) 

η μνημη ram που εχεις ειναι πολυ καλη. μπορεις να βαλεις εναν ssd σκληρο δισκο και θα δεις μεγαλη διαφορα στο μηχανημα σου.

εχουν πεσει και αρκετα οι τιμες.

ssd εβαλα προσφατα σε εναν φιλο τον samsung που βγαινει και σε προσφορα 256gb ειναι πολυ καλος

εγω ειχα βαλει εναν ocz (παλια δν θυμαμαι μοντελο το ειχα ακριβο πληρωσει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...