Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy XI στο Ελλαδιστάν

nzeppos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρε παιδιά, δεν θα έπρεπε να προνοήσει η Square να βγάλει μια εδική έκδοση του F.F. XI για την Ελλάδα και το Λεκανοπέδιο Αφρικής (αθάνατε Τσιλιμίδη) ειδικότερα? Πως να παίξεις online χωρίς broadband σύνδεση?

(ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΩ DSL και συγγνώμη για τα caps)

Μήπως γνωρίζετε αν υπάρχει κάποια..διόρθωση για να παίζει το παιχνίδι offline ή τζάμπα το αγόρασα?

pm please.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Kai me 56ara mia xara paizei logika...egw na fantasteis eixa 2 downloads ki ena upload apo pisw ki epaiza mia xara. To poly poly na kathysterei kana deyterolepto, alla efoson ta panta ginontai serverside, borei na eisai ligo "pisw" apo to server, alla na pethaneis apo lag h tipota tetoio den prokeitai na symvei eykola.

Oso gia to offline...gia psaxe na vreis ton orismo tou mmorpg :)

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον που δείξατε αλλά πολύ απογοητεύομαι με όλα αυτά. Ακόμα κι αν το παιχνίδι παίζει με την 56αρα dialup μου (που ακόμα και αυτή έχει ένα κάρο προβλήματα αλλά δεν είναι επί του παρόντος να γκρινιάξω και γι'αυτά), δεν νομίζω ότι θα κάθομαι με τις ώρες να παίζω online.

Με την απαράδεκτη ΕΠΑΚ χρέωση του ΟΤΕ, ακόμα κι ένα 2ωρο την ημέρα σημαίνει ότι θα έρθει ο λογαριασμός ο κούκος αηδόνι (είναι Final Fantasy! Δεν φτάνουν ούτε 6 ώρες την ημέρα! Το F.F. 7 (best game ever εύκολα) το έπαιζα 10 ώρες/μέρα και ήθελα κι άλλο.)

DSL δεν πρόκεται να βάλω για διάφορους λόγους, άρα παααααει το παιχνίδι...και το περίμενα από την εποχή του F.F. 8. Κρίμα.

Φίλε Toufas, ομολογώ δημόσια ότι δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύουν τα mmorpg που λες, δεν έχω ξαναπαίξει, δεν παίζω online, για την ακρίβεια το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει online πέρα από το Quake 3 είναι κάτι...MUD rpg's με telnet πριν 6-7 χρόνια. Με την παρούσα κατάσταση δεν με ενδιαφέρει το online gaming. Το αστείο είναι όσους γνωστούς έχω, έχουν όλοι PC. Το 90% αυτών παίζει παιχνίδια αρκετά συχνά (του δίνουν και καταλαβαίνει). Γνωρίζω μόνο έναν που πάιζει online επειδή είναι 18 χρονών και τον ανέχεται η μάνα του και του πληρώνει όλους του λογαριασμούς. Θέλω να δω πόσες δεκαετίες θα περάσουν μέχρι να αποκτήσουμε internet της προκοπής.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για τα πολλά λόγια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...