κβαντικος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον πρέπει να εξασκή(ι)σετε τα αγγλικά σας μερικοί... Δεν γραφει δηλαδη οτι οι οθονες των iPhone ειναι οι καλυτερες...για LCD, και πως η OLED του Note 4 ειναι η καλυτερη οθονη απο καθε κινητο που βγηκε ποτε....nope, τα αγγλικα μου φταινε. 1
dali13gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δεν γραφει δηλαδη οτι οι οθονες των iPhone ειναι οι καλυτερες...για LCD, και πως η OLED του Note 4 ειναι η καλυτερη οθονη απο καθε κινητο που βγηκε ποτε....nope, τα αγγλικα μου φταινε. Αυτό ξεκάθαρα σημαίνει το παρακάτω: Οτι οι οθονες των iPhone ειναι πολυ πισω σε σχεση με καλα ρυθμισμενες OLED! Μου κατεστρεψες τον εγκεφαλο. NOT 2
kirileman Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μου κατεστρεψες τον εγκεφαλο. DOA ήταν, εγώ δεν έκανα τίποτα. Προσοχή στο κενό μεταξύ του "οι οθόνες του iPhone είναι για γέλια σε σχέση με τις Amoled" και του "και οι δυο είναι εντυπωσιακές και άριστες οθόνες με την amoled να κερδίζει τον τίτλο της καλύτερης οθόνης γενικά για τους Χ, Ψ λόγους". 1
κβαντικος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 DOA ήταν, εγώ δεν έκανα τίποτα. Προσοχή στο κενό μεταξύ του "οι οθόνες του iPhone είναι για γέλια σε σχέση με τις Amoled" και του "και οι δυο είναι εντυπωσιακές και άριστες οθόνες με την amoled να κερδίζει τον τίτλο της καλύτερης οθόνης γενικά για τους Χ, Ψ λόγους". Kαλυτερα DOA παρα απων. Αρα συμφωνουμε οτι του iPhone ειναι πισω απλα διαφωνεις στο ποσο πισω ειναι. Απλα οταν ξεκινας το post με "μπα" ειναι σαν να λες το αντιθετο.
κβαντικος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ναι, ό,τι πεις. Xαιρομαι που τα βρηκαμε. Αρα στο διαταυτα, επειδη οι οθονες της Apple ειναι για τα μπαζα (σε συγκριση παντα με τους ανταγωνιστες της) ειπε να αντιγραψει (as usual). 1
21century Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Τελικά όλα μπορούν να αλλάξουν όχι όμως οι συμφωνίες...
disqualified Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επιτελους! Και νομιζα οτι ημουν εγω ο ψειρας! Samsung galaxy s6 edge σε Mediamarkt Αμαρουσιου. Το κινητο ειχε βγει στην παραγωγη λιγοτερο απο μηνα. Αρα ποσο να το ειχαν εκει? Μια βδομαδα? Θες δυο βδομαδες? To burn in ηταν παραπανω απο εμφανες ακομα και στο οχι ολολευκο wallpaper.. Τραγικο.. Τα 6αρια διπλα, που ειναι αναμμενα μηνες ουτε ιχνος φθορας.. κι εγώ το παρατηρώ όλη την ώρα στις ναυαρχίδες τις Samsung στα καταστήματα αλλά και σε nokia 925 παλι σε κατάστημα. Δεν ξερω αν αυτό συμβαινει μονο στα demo αλλα υποτίθεται αυτά θα έπρεπε να είναι προσεγμένα γιατι τα βλέπει πολύς κόσμος. Αναρωτιέμαι δε γιατί τα αφήνουν εκτεθειμένα σε αυτήν την κατάσταση...Πιθανόν βεβαια η συντριπτικη πλειοψηφία να μην καταλαβαινει τι βλεπει... Παραδέχομαι πάντως πως οι amoled είναι πολύ ελκυστικές στο μάτι ανεξάρτητα αν έχουν ρεαλιστικά ή όχι χρώματα. Αυτό δεν έχει σημασία, πρόκειται για μια συσκευή κατανάλωσης περιέχομενου που ενεχει σε μεγάλο βαθμό τη διασκεδαση και την ψυχαγωγία. Φαντάζομαι ότι οσοι τις κερυνοβολουν για τα μη ρεαλιστικα χρώματα τους δεν εχουν δει ποτε ή απολαυσει μια μη ρεαλιστικη κατασταση στο σινεμά ή στην τηλεοραση. Μιλάμε για οθόνη η οποια δείχνει την περισσότερη ώρα γραφικά παιδια άρα για ποιον ρεαλισμό μιλάμε; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2015 από disqualified 1
kirileman Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Xαιρομαι που τα βρηκαμε. Αρα στο διαταυτα, επειδη οι οθονες της Apple ειναι για τα μπαζα (σε συγκριση παντα με τους ανταγωνιστες της) ειπε να αντιγραψει (as usual). Ο τρόπος με τον οποίο στρίμωξες τόσες ανακρίβειες σε 2 προτάσεις, είναι μαγικός! Ούτε χαίρεσαι, ούτε τα βρήκαμε, ούτε είναι για τα μπάζα (ούτε καν σε σχέση με την καλύτερη οθόνη της αγοράς), ούτε αντιγράφει γενικώς, ούτε "είπε" κάτι η Apple. Ένα γιαπωνέζικο site το είπε. Φήμη, you know? 1
κβαντικος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Eιτε λοιπον η Apple θα αντιγραψει τους ανταγωνιστες και θα βγει η φημη αληθινη ειτε θα μεινει με την χειροτερη οθονη.
malut1971 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν κάνω λάθος είναι η νούμερο 100 απάντηση. Αναρωτιέμαι γιατί όπου υπάρχει θέμα που αναφέρεται σε iPhone, iOS ή γενικότερα στην εταιρία της Apple γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση. Αν σας αρέσουν τα αγοράζετε και τα χαίρεστε. Αν πάλι για τον χ ψ λόγο δεν σας αρέσουν ...δεν τα αγοράζετε. Κάθε εταιρία κάνει τις κινήσεις της στο χώρο του μάρκετινγκ με σκοπό πάντα το κέρδος. Αυτός που θα την κρίνει πραγματικά θα είναι ο χρόνος, αν στο μέλλον συνεχίσει την κερδοφόρα πορεία της τότε θα έχει κάνει μια επιτυχημένη κίνηση. Μια εταιρία δε βασίζεται στους χαζούς πελάτες, θέλει συνειδητοποιημένους αγοραστές που θα αγοράσουν όχι μόνο ένα μοντέλο αλλά και τον αντικαταστάτη του. Στη συνέχεια προσπαθεί να προσελκύσει και καινούργιους όχι όμως χαζούς. Όταν η Apple κοστολογεί τα προϊόντα της από 600€ με 700€ και πάνω στοχεύει σε ένα αγοραστικό κοινό με υψηλό μπατζετ το οποίο δεν νομίζω στην πλειοψηφία του να είναι χαζό ( υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά δεν στοχεύει η Apple σε αυτούς).
dimos47ki7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 ΑΥΤΗ ειναι καινοτομια...ετσι για να μην μιλανε οι haters
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα