Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα η απλ ειναι εταιρια software-design ειναι λογικο .. εκεινο ομως που ειναι αξιο προσοχης ειναι η υποβολη των φανμπουζ οπου "η ιπς 720π εχει πιο φυσικα χρωματα απο την αμολεντ και ειναι καλυτερη ! " απλα θελω να πιστευω δε θα ξανακουσουμε αλλα τετοια υπεροχα

υποψιν μετρημενα το νοτε 4 εχει πολυ μεγαλυτερη πιστοτητα χρωματων απο τα αιφων αλλα.. ξερετε εχει προφιλ ..οπως ολα τα γκαλαξυ μπορειτε να ταχετε εντονα η πιο φυσικα η πιο κινηματογραφικα .. 

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδή τόσα που προμηθευόταν οθόνες από την LG και την Sharp τις αντέγραφε;

Η sharp δεν πουλαει καν κινητα, οποτε πως να την αντεγραφε? Επισης η LG εβαζε OLED στα κινητα της και αφηνε τα μουφα LED να τα δινει στην Apple, τωρα πλεον αποφασισε να βαλει το ιδιο χαρακτηριστηκο που το ειδε αλλου (samsung / lg) και στα δικα της κινητα. Οποτε ξαναρωταω, πως το αποκαλεις αυτο?

• Super Moderators
Δημοσ.

Επίσης έχουμε μπροστά μας 2 χρόνια θεωρητικά και χωρίς επιβεβαίωση της "απόφασης". Οι τεχνολογίες αλλάζουν θεαματικά σε πολύ πιο σύντομο διάστημα, οπότε ...relax! :P

• Like 2
Δημοσ.

and the winner is...Apple!! και πάλι χαμός στα σχόλια (διαφήμιση) και όταν βγεί το νέο iphone θα σκίσει σε πωλήσεις και ας έχει και CRT οθόνη και η διαφήμιση θα συνεχίζεται από τα android funboys :) 

Δημοσ.

Έτσι. Τώρα, αν καμιά φορά σε full screen βλέπεις πάνω δεξιά 3-4 εικονίδια και κάτω τα soft keys, ε δεν έγινε και τίποτα.

Ε, ξεφύγαμε λίγο, το hate νομίζω φτάνει, καταλάβαμε το point σου, αλλά να μην λέμε και πράγματα λες και έχουμε μετοχές πουθενά...6 χρόνια το galaxy s1 μου που το χει τωρα ο αδερφός μου, Galaxy Nexus η δικιά μου, εγώ 2 χρόνια με το s4 και αυτά που λές είναι απλά αστεία. ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΙΑ. Η οθόνη του σ4 σε βίντεο με το iphone 6 εντυπωσιάζει ακόμη. ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ (ΑΜΑΝ Η ΠΙΠΙΛΑ) Α ΚΑΙ ΜΕ CUSTOM ROM ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, GAMMA, CONTRAST, BRIGHTNESS, RGB LEVELS, MIDTONES....οπότε άραξε λιγο...

Δημοσ.

Η sharp δεν πουλαει καν κινητα, οποτε πως να την αντεγραφε? Επισης η LG εβαζε OLED στα κινητα της και αφηνε τα μουφα LED να τα δινει στην Apple, τωρα πλεον αποφασισε να βαλει το ιδιο χαρακτηριστηκο που το ειδε αλλου (samsung / lg) και στα δικα της κινητα. Οποτε ξαναρωταω, πως το αποκαλεις αυτο?

ρε φιλε εισαι βαθια νυχτωμενος σοβαρα τωρα..

τη samsumg και την lg περιμενε η apple να κυκλοφορησουν κινητα για να ανακαλυψει την υπαρξη της OLED ετσι?

πριν το iphone δεν ειχατε ιδεα τι σημαινει αναλυση σε κινητο ουτε καν λογισμικο/design/αισθητικη και γενικα προσεγγιση το τι μπορεις να κανεις με ενα κινητο...

φυσικα και το οτι ακολουθησαν και αλλες εταιριες μετα μονο καλο εκανε και προσεξε δεν το μεταφραζω σαν αντιγραφη

εγω το λεω εξελιξη

τωρα αν εσυ εισαι hater και εχεις τυφλωθει απο το μισος σου και απο τους trendy καγκουρες και τις γκομενες που κυκλοφορουν χωρις να καταλαβαινουν καν τι συσκευη κρατανε ειναι δικο σου θεμα η εταιρια αυτο που κανει το κανει καλα

• Like 1
Δημοσ.

ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η APPLE ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ. ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ.

καινοτομια ειναι να δουμε σε OLED το πρασινο να ειναι πρασινο και οχι λαχανι

• Like 1
Δημοσ.

Ε, ξεφύγαμε λίγο, το hate νομίζω φτάνει, καταλάβαμε το point σου, αλλά να μην λέμε και πράγματα λες και έχουμε μετοχές πουθενά...6 χρόνια το galaxy s1 μου που το χει τωρα ο αδερφός μου, Galaxy Nexus η δικιά μου, εγώ 2 χρόνια με το s4 και αυτά που λές είναι απλά αστεία. ΑΠΛΑ ΑΣΤΕΙΑ. Η οθόνη του σ4 σε βίντεο με το iphone 6 εντυπωσιάζει ακόμη. ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ Η ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ (ΑΜΑΝ Η ΠΙΠΙΛΑ) Α ΚΑΙ ΜΕ CUSTOM ROM ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΛΙΜΠΡΑΡΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ, GAMMA, CONTRAST, BRIGHTNESS, RGB LEVELS, MIDTONES....οπότε άραξε λιγο...

Συγγνώμη αλλά απαντάς σε κάποιον ο οποίος πιθανότατα έχει συσκευή iPhone. Μετά βίας μπορεί να αλλάξει wallpaper, θα καταλάβει τα διαφορετικά προφίλ οθόνης και το customization;

Όταν και αν αλλάξει η Apple πάνελ οθόνης θα δείτε πως αυτομάτως θα γίνουν τα cutting edge στον χώρο για τα fanboys.

• Like 1
Δημοσ.

custom rom?

δηλαδη χωρις εγγυηση...

δεν ηξερα οτι πρεπει να γινω γραφιστας και για να μπορεσω να βλεπω καλα στο κινητο μου...

ολα αυτα που ειπες αν ηταν για monitor θα ειχαν 100% βαση

αλλα μιλαμε για κινητο...

το ιδιο κινητο που θα το παρει απο τον πιο ασχετο μεχρι τον πιο σχετικο 

Δημοσ.

custom rom?

δηλαδη χωρις εγγυηση...

δεν ηξερα οτι πρεπει να γινω γραφιστας και για να μπορεσω να βλεπω καλα στο κινητο μου...

ολα αυτα που ειπες αν ηταν για monitor θα ειχαν 100% βαση

αλλα μιλαμε για κινητο...

το ιδιο κινητο που θα το παρει απο τον πιο ασχετο μεχρι τον πιο σχετικο 

Ποιος μίλησε για custom rom;

http://www.sammobile.com/2015/05/20/what-display-mode-do-you-use-on-your-galaxy-s6-or-galaxy-s6-edge/

Μια απλή επιλογή στις ρυθμίσεις. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Δημοσ.

Ποιος μίλησε για custom rom;

http://www.sammobile.com/2015/05/20/what-display-mode-do-you-use-on-your-galaxy-s6-or-galaxy-s6-edge/

Μια απλή επιλογή στις ρυθμίσεις. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

για custom rom μιλησε ο φιλος απο πανω και το προτεινε σαν μια απο τις επιλογες που μπορεις να εχεις

Δημοσ.

Βασικα η απλ ειναι εταιρια software-design ειναι λογικο .. εκεινο ομως που ειναι αξιο προσοχης ειναι η υποβολη των φανμπουζ οπου "η ιπς 720π εχει πιο φυσικα χρωματα απο την αμολεντ και ειναι καλυτερη ! " απλα θελω να πιστευω δε θα ξανακουσουμε αλλα τετοια υπεροχα

υποψιν μετρημενα το νοτε 4 εχει πολυ μεγαλυτερη πιστοτητα χρωματων απο τα αιφων αλλα.. ξερετε εχει προφιλ ..οπως ολα τα γκαλαξυ μπορειτε να ταχετε εντονα η πιο φυσικα η πιο κινηματογραφικα

Γενικα η απλ προσεχει τις οθονες που βαζει στις συσκευες τις και παντα στα ιφονε οι οθονες ηταν αρκετα ανω του μεσου ορου που βαζουν οι υπολοιποι ,τωρα αμα ειναι καλυτερη(αποδοση χρωματων) του νοτε4/5 κλπ δε νομιζω αλλα σε σχεση με ποιο φθηνα μοντελα με ολεντ παιζει και να ειναι...Το γεγονος παντως οτι μια εταιρια δινει προσοχη στη λεπτομερεια λεει κατι..σε αντιθεση με τη σαμσουνγκ και αλλες εταιριες που "πετανε" ναι μεν καλες τεχνολογιες πανω αλλα μισοτελειωμενες χωρις να αποδιδουν οπως τις διαφημιζουν...διαλεγεις και περνεις

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...