cache22 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αυτό με τα Κόκκαλα πάλι του Steve. Λολ πια. Να μη μιλήσω και για το RIP.
κβαντικος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Που την είδες την αντιγραφή; Oταν παιρνεις μια τεχνολογια / χαρακτηριστικο / feature που το εχει ο ανταγωνιστης / ανταγωνιστες σου και το βαζεις στις συσκευες πως το λεμε?
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλα αρθρο που να αναφερεται σε προιοντα αυτης της εταιριας και τα 9/10 σχολια να μην ειναι κραξιμο στο Insomnia δεν γινεται.... Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2015 από Fulgore 3
nektarios_rs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 μα... μα αφού οι OLED έχουν "ψεύτικα" χρώματα....
coffeex Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Oταν παιρνεις μια τεχνολογια / χαρακτηριστικο / feature που το εχει ο ανταγωνιστης / ανταγωνιστες σου και το βαζεις στις συσκευες πως το λεμε? Δηλαδή τόσα που προμηθευόταν οθόνες από την LG και την Sharp τις αντέγραφε;
king2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Επιτέλους να βλέπουμε καλές οθόνες και σε άλλα κινητά. Η Samsung έχει δείξει το δρόμο από το 2011 χαιρομε που ακολουθανε και οι άλλες εταιρίες. Για τον χρόνο ζωής δεν ξέρω πάντως στους 20 μήνες που έχω το NOTE 3 δεν είδα κάποια μείωση στην ποιότητα της. Και τα καρτουνίστικα χρώματα μην ξεχνάς!! Βγάζω φωτό με full frame dslr σε .nef, την περνάω στο 6+ μου την δείχνει όπως και η κάμερα, την περνάω σε s6 φίλης μου το δείχνει λες και τράβηξα το vibrance slider στο τέρμα δεξιά, το πορτοκαλί είναι ποια κόκκινο κτλπ Κινητό περνουμε όχι οθόνη για επεξεργασία raw εικόνων που έκει θες μια κορυφαία ips. Η amoled προσφέρουν έντονα χρώματα με απειρη αντίθεση και μπαίνουν σε κινητά για τα οποία είναι ιδανικά τέτοια χρώματα. Έκαστος στο είδος του. 2
dali13gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ελπίζω να έχουν βελτιωθεί αρκετά μέχρι τότε. Κάθε φορά που μπαίνω στον Κωτσόβολο, περνάω μια βόλτα από το stand της Samsung να θαυμάσω το υπέροχο burn-in που έχει αφήσει στις οθόνες το demo app που τρέχουν. 4
king2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Καλο γιατί θα πέσουν οι τιμές των οled, μπορεί να τις δούμε πιο γρήγορα και σε φθηνες τηλεορασεις Πάντως σε 5 Samsung συσκευές με οled που πέρασαν απ τα χέρια μου καμια δεν είχε απόλυτο μαύρο σε σκοτεινό δωμάτιο Για ποιες συσκευές μιλάς? Δεν έχω τέτοιο θέμα. Ελπίζω να έχουν βελτιωθεί αρκετά μέχρι τότε. Κάθε φορά που μπαίνω στον Κωτσόβολο, περνάω μια βόλτα από το stand της Samsung να θαυμάσω το υπέροχο burn-in που έχει αφήσει στις οθόνες το demo app που τρέχουν. Δεν νομίζω κάποιος κάτοχος να έχει burn in στη συσκευή του ούτε πρόκειται. Μην συγκρινεις με αυτά που έχουν στα καταστήματα.
kirileman Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Για ποιες συσκευές μιλάς? Δεν έχω τέτοιο θέμα. Δεν νομίζω κάποιος κάτοχος να έχει burn in στη συσκευή του ούτε πρόκειται. Μην συγκρινεις με αυτά που έχουν στα καταστήματα. Έτσι. Τώρα, αν καμιά φορά σε full screen βλέπεις πάνω δεξιά 3-4 εικονίδια και κάτω τα soft keys, ε δεν έγινε και τίποτα. 4
dali13gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ναι, τα γράμματα από το demo app δεν θα τα έχουν, αλλά ας ρίξουν μια μάτια σε λευκό φόντο που να πιάνει όλη την οθόνη, μπορεί να δουν τη μπάρα ειδοποιήσεων ξαφνικά στο φόντο 3
king2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ναι, τα γράμματα από το demo app δεν θα τα έχουν, αλλά ας ρίξουν μια μάτια σε λευκό φόντο που να πιάνει όλη την οθόνη, μπορεί να δουν τη μπάρα ειδοποιήσεων ξαφνικά στο φόντο Δεν έχω τέτοιο θέμα πάντως ίσως σε κανένα galaxy s του 2010 να υπάρχει καμία μικρή σταμπα.
Garuger Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αντε και απο το 2025 να αλλαξουν τα κουμπια σε αφης
rifraf Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 το πορτοκαλί είναι ποια κόκκινο κτλπ Υπερβολες.. Κανενα κινητο δεν εχει 'σωστα' χρωματα. Ποσο μαλλον το 6+. 1
Skylined Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Για ποιες συσκευές μιλάς? Δεν έχω τέτοιο θέμαNote 1, Note 2, S4, Tab 7.7 Οχι μόνο δεν είχαν απόλυτο μαύρο σε σκοτεινό δωμάτιο (βασικός λόγος αγοράς-για διάβασμα το βράδυ) αλλά είχαν και ατέλειες που μερικές φορές φαινόταν σε κανονικό φως. Είχα στείλει 3 Note 2 πίσω μέχρι να πάρω ένα με ομοιόμορφη οθόνη και ένα καινούριο tab 7.7 γεμάτο στάμπες που ανέφεραν και άλλοι. Υπήρχαν μακροσκελή θέματα στο XDA στα οποία συμμετείχα Μακάρι να έχει διορθωθεί ο ποιοτικός έλεγχος από τότε. Από περιέργεια, το βράδυ κλείσε το φως, τρέξε το screen test και πες μας αν η συσκευή σου έχει τέλοιο μαύρο, δηλαδή αν η οθόνη εκπέμπει μηδέν φως
king2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Note 1, Note 2, S4, Tab 7.7 Οχι μόνο δεν είχαν απόλυτο μαύρο σε σκοτεινό δωμάτιο (βασικός λόγος αγοράς-για διάβασμα το βράδυ) αλλά είχαν και ατέλειες που μερικές φορές φαινόταν σε κανονικό φως. Είχα στείλει 3 Note 2 πίσω μέχρι να πάρω ένα με ομοιόμορφη οθόνη και ένα καινούριο tab 7.7 γεμάτο στάμπες που ανέφεραν και άλλοι. Υπήρχαν μακροσκελή θέματα στο XDA στα οποία συμμετείχα Μακάρι να έχει διορθωθεί ο ποιοτικός έλεγχος από τότε. Από περιέργεια, το βράδυ κλείσε το φως, τρέξε το screen test και πες μας αν η συσκευή σου έχει τέλοιο μαύρο, δηλαδή αν η οθόνη εκπέμπει μηδέν φως Μόλις την έτρεξα σε κάθε πάτημα μου έβγαζε και άλλο χρώμα. Σε απόλυτο σκοτάδι σε μαύρο φόντο έχει ένα απειρο ελάχιστο clouding πάνω αριστερά που δύσκολα το παρατηρείς και μόνο σε τελείως μαύρο φόντο. 2 μήνες πρώτη φορά το πρόσεξα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όλη την άλλη την οθόνη δεν την βλέπεις μέσα στο σκοτάδι καθόλου. Μία χαρά είναι γιατί και ips κινητό είχα και έδειχνε γκρι το μαύρο του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα