Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 σε El Capitan Δεν έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση, ούτε φορμάτ, δεν με έχει πειράξει κάτι έως τώρα -ίσως αν χρειαστεί να βάλω νεώτερη Adobe Suite κάποια στιγμή...- και το μηχάνημα που έχω είναι αυτό Τα φώτα σας.... Δεν έχω ιδέα τι να κάνω. Υπέρ-κατά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ποιος σου λεει να κάνεις αναβάθμιση ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Άνοιξε αυτόματα ένα παράθυρο και με ρώτησε Μπορεί να ήταν και το πνεύμα του jobs, δεν ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 O Steve jobs θα σου έλεγε να πας να πάρεις καινούργιο.. Ποιο μοντέλο είναι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkotanid Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Φίλε ξέρεις το γνωμικό που λέει: "Never touch a running system"; Είσαι στο πιο καλό os x που έχει βγει. Οπότε αν δεν σου είναι απόλυτα απαραίτητη η αναβάθμιση μη την κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
belkin Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Φίλε ξέρεις το γνωμικό που λέει: "Never touch a running system"; Είσαι στο πιο καλό os x που έχει βγει. Οπότε αν δεν σου είναι απόλυτα απαραίτητη η αναβάθμιση μη την κάνεις. ποιο καλο osx ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ποιο καλο osx ? Υποθέτω εννοεί το snow leopard που έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Πριν κανείς οτιδήποτε κανε ενα time machine backup. Αν δεν σου αρέσει το καινούργιο λειτουργικό περνάς στο παλιό με restore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panathinaikara Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγω με το συγκεκριμενο μηχανημα (με τις αλλαγές 8gb ram, 128gb ssd αλλαγη σκληρου δίσκου ενώ ακόμη έτρεχα mavericks) είδα αλλαγή σαφώς προς το καλύτερο με el capitan. το yosemite ήταν κατα την ταπεινη μου αποψη αρκετα fail λειτουργικο σε ότι αφορά την ταχύτητα απόκιρισης του λειτουργικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Το Snow Leopard ήταν πιο γρήγορο από το Leopard. Το Mountain Lion ήταν πιο γρήγορο από το Lion Το El Capitan είναι πιο γρήγορο από το Yosemite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nathan Drake!! Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Άνοιξε αυτόματα ένα παράθυρο και με ρώτησε Μπορεί να ήταν και το πνεύμα του jobs, δεν ξέρω Χαχαχα καλοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα