Makis38 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Tελος, το dell xps 13 δειχνει οτι εχει μικροτερη οθονη λογω του πολυ πιο συγχρονου σχεδιασμου του και των ανυπαρκτων bezel που εχει. Θετικο ειναι αυτο, απλα δες εδω σε συγκριση με το air που λογω των τεραστιων bezel φαινεται αλλης εποχης: 2.png Αν σε ενδιαφερει ακομα μεγαλυτερη αναλογια, δες το surface 4 pro που παρολο τις 12.9" προσφερει ικανοποιητικη επιφανεια λογω 3:2 αναλογιας. Sorry αλλά ακόμη και στη photo μόνο τα μικρά bezels...κατά τα άλλα το dell δείχνει σαν κάτι laptop του 90, μαυρίλα και κακομοιριά.
gagarin Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ο χρήστης gagarin είπε:Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνουμε στα κινητά το κάνουμε κ στους υπολογιστές... Δεν γίνεται να συγκρίνουμε συσκευές με διαφορετικό λογισμικό... Να σου πω ότι είμαι κάτοχος κ desktop pc με Windows 10 ίδιων δυνατοτήτων όσων αφορά το hardware με το MacBook Pro...οι διαφορά στην απόκριση ταχύτητα κλπ είναι εμφανής...Εμφανείς ως προς ποια πλευρά;10 φορές την μέρα ανοίγω και κλείνω το Win PC Desktop. Αν το κάνω αυτό στο Macbook θα το πάρω στο χέρι σε 1 χρόνο.... Φυσικά υπέρ του MacBook...Δυστυχώς την διαφορά την κάνει το λογισμικό...
Brut3r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Αν και δεν θα γίνει αυτό που λες με το MacBook , ωστόσο συμφωνώ ενα win desktop PC θέλει 10 φορές άνοιγμα κλείσιμο για να δουλέψει σωστα.... Από PC 12χρονών σου γράφω.. όταν φτάσει ο Mac σου 12 στείλε μου mail.
atheatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Από PC 12χρονών σου γράφω.. όταν φτάσει ο Mac σου 12 στείλε μου mail. 11 χρόνων κάνει? PowerBook 2004 . ´Η μήπως θες να σου γράψω του χρόνου που θα ειναι 12? Τρέχει leopard και το Safari δυσκολεύεται να φορτώσει flash σελίδες αλλά χαλάλι σου θα σου γράψω απο αυτόν του χρόνου για να μην βάλεις τα κλάματα....
haHa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Sorry αλλά ακόμη και στη photo μόνο τα μικρά bezels...κατά τα άλλα το dell δείχνει σαν κάτι laptop του 90, μαυρίλα και κακομοιριά. Γουστα ειναι αυτα, προτιμας κατι παλιοτερης τεχνολογιας με τεραστια bezel, δεκτο.
Brut3r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 11 χρόνων κάνει? PowerBook 2004 . ´Η μήπως θες να σου γράψω του χρόνου που θα ειναι 12? Τρέχει leopard και το Safari δυσκολεύεται να φορτώσει flash σελίδες αλλά χαλάλι σου θα σου γράψω απο αυτόν του χρόνου για να μην βάλεις τα κλάματα.... Ανέβασε φώτο
atheatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ανέβασε φώτο Mηπως θες και αποδειξη αγοράς? Το μηχάνημα δουλευει χρονια τωρα και το εχω στο πατρικό μου. Κανε υπομονή μεχρι τα Χριστουγεννα που θα πάω και θα σου στειλω τις ευχές μου και βίντεο που θα αποδεικνυει οτι είσαι ασχετος....Ακου φωτο....This is last year. Eπειδή εσυ εισαι αρρωστος με την Apple δεν σημαίνει οτι θα πρεπει να αρρωστησουμε εξαιτίας σου. Παρακολουθώ που μπαινεις να το παίξεις εξυπνος , αλλα λυπάμαι δεν έχεις ιδέα. By the way το avatar μου ειναι το powerbook και θα έπρεπε να καταλαβεις τόσο καιρό, οτι δεν βρίσκεται κατα τυχη εκει χρόνια τώρα.... Αντε περαστικά ...να ερθει και ο καινουργιος χρόνος να πάω στο πατρικό μου και να πας εσυ να παίξεις με τα κουβαδάκια σου σε άλλη παραλία....
Brut3r Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Mηπως θες και αποδειξη αγοράς? Το μηχάνημα δουλευει χρονια τωρα και το εχω στο πατρικό μου. Κανε υπομονή μεχρι τα Χριστουγεννα που θα πάω και θα σου στειλω τις ευχές μου και βίντεο που θα αποδεικνυει οτι είσαι ασχετος....Ακου φωτο....This is last year. Eπειδή εσυ εισαι αρρωστος με την Apple δεν σημαίνει οτι θα πρεπει να αρρωστησουμε εξαιτίας σου. Παρακολουθώ που μπαινεις να το παίξεις εξυπνος , αλλα λυπάμαι δεν έχεις ιδέα. By the way το avatar μου ειναι το powerbook και θα έπρεπε να καταλαβεις τόσο καιρό, οτι δεν βρίσκεται κατα τυχη εκει χρόνια τώρα.... Αντε περαστικά ...να ερθει και ο καινουργιος χρόνος να πάω στο πατρικό μου και να πας εσυ να παίξεις με τα κουβαδάκια σου σε άλλη παραλία.... Άρα έρχεσαι στα λόγια μου. Και εγώ έχω ένα PC του 1993 που λειτουργεί κανονικά.. αλλά μάντεψε;;; από το 1997 δεν το έχω χρησιμοποιήσει το έχω στο πατρικό. Φιλικά...
atheatos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Άρα έρχεσαι στα λόγια μου. Και εγώ έχω ένα PC του 1993 που λειτουργεί κανονικά.. αλλά μάντεψε;;; από το 1997 δεν το έχω χρησιμοποιήσει το έχω στο πατρικό. Φιλικά... Φιλικά. Ειναι σε λειτουργία και παίζει με αυτο ο ανιψιος μου,οταν πάει στη γιαγια του κάθε εβδομάδα. Οτι δεν χρησιμοποιώ ειναι στα σκουπίδα...Δεν νομιζω να θέλεις 75 χρονών γυναίκα να θελεις να σου τραβηξει βιντεο για να ικανοποιησει την πατατα που πεταξες προηγουμένως.... Ειπαμε θα σου γράψω απο αυτό και θα καταλάβεις οτι δεν είσαι τοσο έξυπνος. Αν φοβάσαι μη σε ρεζιλεψω μπροστά σε όλους θα στο στείλω προσωπικό μυνημα το video.Πάντα φιλικά. ΥΓ. Σε ποια λογια σου, λες οτι ήρθα?
iobelika Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Να πω και εγώ κάτι πάνω στο θέμα , για μένα περίμενε λίγο αν μπορείς τα καινούργια macbook αν δεν είναι τρελή η διαφορά (ή δεν σου αρέσουν για κάποιο λόγο) τότε ίσος μπορέσεις να πάρεις αυτό του 2015 σε καλύτερη τιμή (ή να χτυπήσεις κανα 16GB σε ίδια τιμή).
ramarg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Κάτοχος ενός MacBook Pro retina 13,3 late 2015 το μοντέλο βγήκε αν δεν κάνω λάθος φέτος τον Μάρτιο... Όντως το design ειναι σταθερό μια 4ετια τώρα κ κάπως ξεπερασμένο...σίγουρα ο ανταγωνισμός εχει κάνει πολυ όμορφα μηχάνηματα κ πολυ πιο δυνατά... Για μενα στο μόνο που υστερεί ειναι η κάρτα γραφικών Intel iris 6100... Εγω τον έχω σταθερά για την δουλειά(word-excel-PowerPoint), Ίντερνετ ,μουσική, λίγο ταινίες κ παιχνίδι (μόνο football manager παίζω) κ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα...σίγουρα το καινούργιο μοντέλο παίζει να εχει καινούργιο design κ σίγουρα καλύτερες επιδόσεις!!! Μην παραπονιέσαι καθόλου ! Αλλιώς εμείς με την 5100 τί να πούμε ? Μια χαρά είμαστε.Γνώμη μου είναι ότι με την 4100 θα φλέρταρες σοβαρά με τα lags αυτή τη στιγμή. Αν είσουν gamer και σου είχαν πρότειναν macbook με intergrated gpu για gaming χρήση ναι,να παραπονεθείς ! Αυτό είναι το λάθος των περισσοτέρων ' ταυτίζουν τα macbook με το gaming και είναι σίγουρο ότι ένας σοβαρός gamer θα επέλεγε υπολογιστή με dedicated gpu. Όχι ότι δεν μπορείς αλλά από άποψη θερμοκρασίας και αντοχής της κάρτας θα έχεις πρόβλημα σίγουρα εαν το ζορίζεις για μεγάλο διάστημα. Αν και δεν θα γίνει αυτό που λες με το MacBook , ωστόσο συμφωνώ ενα win desktop PC θέλει 10 φορές άνοιγμα κλείσιμο για να δουλέψει σωστα.... +1. Ετσι ακριβώς. Ειναι τρομερό οτι λογω της κακης εκμετάλλευσης του hardware απο το mac osx, μηχανηματα των 1500€ οπως το macbook pro 13 retina λαγκαρουν ακομα κ στις πιο απλες καθημερινές εργασιες οπως το browsing. Aν αναφέρεσαι στα πρώτα macbook που εμφανίστηκαν με οθόνη retina (την μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης που είχε χρησιμοποιηθεί μέχρι τότε σε φορητό υπολογιστή) τότε είναι ατυχές το παράδειγμα. Τέτοιες αναλύσεις είναι γνωστό ότι επιβαρύνουν σημαντικά τον φόρτο εργασίας της κάρτας γραφικών και σε αυτό οφείλονταν τα ui lags των πρώτων mbpr (2012).Σίγουρα υπήρχε ευθύνη στο κομμάτι του os για τα τότε κολλήματα αλλά το συγκεκριμένο lag (περιοριζόντας όπως είπες στο browsing) και προσωπικά θεωρώ πως το lag αυτό εμφανίστηκε σε μία 2ετή ''κακή'' χρονική συγκυρία για τις κάρτες γραφικών των macbook (αφενός γιατί τη μία χρονιά εφαρμόστηκαν για πρώτη φορά αναλύσεις retina σε macbook και αφετέρου με τα yosemite στις αρχές) Έκτοτε έχουν βγει ουκ ολίγες καλές αναβαθμίσεις των pro retina και του macos (εκτός των yosemite στις αρχές όπως προανέφερα ) και τα ui lags δεν υφίστανται πλεον ακόμα και για τους παλαιότερους αγοραστές των retina (με επιφύλαξη για όσους έχουν την intergrated 4100) Προσωπικά έχω να δω ui lag από τις beta των Yosemite (το οποίο και πάλι δικαιολογούνταν λόγω beta & της εντατικής αναβάθμισης του ui του macos μετά τα mavericks).
manosbr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Αραγε αργεί ακόμα το new macbook pro 2016???
technology_guy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Αραγε αργεί ακόμα το new macbook pro 2016???Λογικα θα τα παρουσιασει στο event που φημολογειται τον Μαρτιο, μαζι με ολους τους Mac, apple watch, iphone 6c και ισως ipad air 3. Αν δεν το κανει τοτε, μαλλον θα το κανει με την παρουσιαση του επομενου OS X και iOS καπου στον Μαιο - Ιουνιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα