Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,.

Σκέφτομαι να αγοράσω το MacBook Pro , αλλα απο την άλλη διαβάζοντας στο δίκτυο ,αναμένεται να κυκλοφορίσει καινουργιο μοντέλο , πιθανών με νεα σχεδίαση !

Ποια ειναι η γνώμη σας ,αξίζει να περιμένει καποιος ? ποτε πιστεύετε θα κυκλοφορίσει το καινουργιο .

Αν δε πάρω MacBook , ο ανταγωνισμός για μένα ειναι το dell 7548 ,με θετικό την μεγαλύτερη οθονη .

Τι πιστεύετε?

Ευχαριςτω

• Like 1
Δημοσ.

Περίμενε το MacBook. Σε ομορφιά φορητότητα και χαρακτηριστικά είναι ότι καλύτερο κατα την άποψη μου.

Αλλιώς αφού θες τόσο highend πάρε Alienware και κάνε κανα 2-3 μήνες γυμναστήριο για να μπορεις να το κουβαλάς πιο άνετα. Τους αξίζει.

• Like 1
Δημοσ.

Αν και τα pro retina τα έχω σε μεγάλη εκτίμηση σου προτείνω να περιμένεις. Έχουμε αρκετά χρόνια από το 2012 που παρουσιάστηκαν τα pro retina με το σημερινό design να δούμε αλλαγές εκτός του hardware (και το ισχύον design κλείνει επιτυχώς την 4ετία όπως και οι προηγούμενες σειρές του 2008 που ανανεώθηκαν το 2012).Κάνε υπομονή και θα δεις ότι άξιζε το κόπο (μέχρι τον ιούνιο του 2016 θα έχουμε δει και τα καινούρια μοντέλα όχι μόνο της σειράς pro αλλά και της σειράς air για την οποία μάλλον μας ετοιμάζουν κάτι πολύ καλό μετά από τόσα χρόνια ''σχετικής'' στασιμότητας ). Αν έχεις περισσότερες απορίες για το hardware εδώ θα είμαστε.Μη διστάσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Χτυπα ενα dell xps 13 .

Διαστασεις μικροτερες απο το air(σχεδον σαν του new macbook 12"), οθονη καλυτερη απο του macbook pro retina, αυτονομια μεγαλυτερη απο του air, επιδοσεις καλυτερες απο του air κ καρτα γραφικων καλυτερη απο του macbook pro retina.

Σε ενα πακετο , παιρνεις σχεδον ολα τα πλεονεκτηματα των 3 σειρων(new macbook / air/ retina) των apple laptop .

Δεν υπαρχει ιδιαιτερο νοημα να κοιτας το dell 7548.

Δημοσ.

Ειναι πολυ μικρο το dell xps , πολυ μικρότερο του MacBook Pro 13.

Μπορει να ακούγεται παράταιρο αυτο που λεω και ας΅ μας πει και άλλος τη γνώμη του , αλλα το MacBook εχει Άλλη αναλογία οθόνης (μεγαλύτερο υψος) και επισης το OS X διαχειρίζεται καλυτερα το μέγεθος της οθόνης του.

Στο xps 13 και στα αντίστοιχα Windows PC 13' η οθονη δείχνει ανεπαρκής σε μέγεθος ... Ενώ στο MacBook ιδια διάσταση και δεν νοιωθεις οτι κατι στέρησε σε μέγεθος

Πείτε μου τις γνώμες σας

Δημοσ.

Ειναι πολυ μικρο το dell xps , πολυ μικρότερο του MacBook Pro 13.

Μπορει να ακούγεται παράταιρο αυτο που λεω και ας΅ μας πει και άλλος τη γνώμη του , αλλα το MacBook εχει Άλλη αναλογία οθόνης (μεγαλύτερο υψος) και επισης το OS X διαχειρίζεται καλυτερα το μέγεθος της οθόνης του.

Στο xps 13 και στα αντίστοιχα Windows PC 13' η οθονη δείχνει ανεπαρκής σε μέγεθος ... Ενώ στο MacBook ιδια διάσταση και δεν νοιωθεις οτι κατι στέρησε σε μέγεθος

Πείτε μου τις γνώμες σας

Εχει πραγματι αλλη αναλογια , ειναι 16:9 αντι για 16:10 .

Αυτο σημαινει οτι εχει λιγο μικροτερη επιφανεια συνολικα η οθονη. Η διαφορα ειναι αρκετα μικρη, της ταξης του 5% νομιζω.

Σε ταινιες, μια οθονη 16:9 13"(dell xps) προσφερει λιγο μεγαλυτερη επιφανεια απο μια 16:10 13"(macbook pro)

Σε υπολοιπες χρησεις η οθονη 16:10 13"(macbook pro) προσφερει λιγο μεγαλυτερη επιφανεια, λογω μεγαλυτερου υψους. Η διαφορα οπως ειπαμε ειναι ομως αρκετα μικρη.

Στο mac os x παει λιγο χαμενο αυτο το πλεονεκτημα του μεγαλυτερου υψους, γιατι συνηθως το mac os dock ειναι συνηθως ρυθμισμενο πιο χοντρο απο την taskbar των windows.

Tελος, το dell xps 13 δειχνει οτι εχει μικροτερη οθονη λογω του πολυ πιο συγχρονου σχεδιασμου του και των ανυπαρκτων bezel που εχει.

Θετικο ειναι αυτο, απλα δες εδω σε συγκριση με το air που λογω των τεραστιων bezel φαινεται αλλης εποχης:

post-62876-0-96942800-1448636782_thumb.png

Αν σε ενδιαφερει ακομα μεγαλυτερη αναλογια, δες το surface 4 pro που παρολο τις 12.9" προσφερει ικανοποιητικη επιφανεια λογω 3:2 αναλογιας.

Δημοσ.

Ειναι θεμα ιντσών εχω συνηθίσει σε 15.6 και το laptop ειναι και ο βασικός μου υπολογιστής ...

Ιδανικά θα πηγαίνει σε MacBook 15 αλλα απαγορευτική η τιμη ...

Και το MBP 13.3 μου φαίνεται οριακό σε μέγεθος οθόνης ..

Απο την άλλη δεν εχω βρει καποιο 15,6 που να με ικανοποιεί και να μαρεσει όσο το MBP

Δημοσ.

Κοιτα σε surface book που εχει μεγαλυτερη διαγωνιο απο το mbp 13" κ αναλογια 3:2, οποτε ακόμα μεγαλύτερη επιφανεια οθονης.

Τρεχει κ windows που εχουν καλυτερο window management, εκμεταλλευονται καλυτερα τον καθετο χωρο κ δουλευουν καλύτερα σε μικρες οθόνες σε σχέση με το mac osx.

Διαφορετικα, δες σε dell xps 15 ή σε asus zenbook ux501.

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι κι εγω για το ιδιο ζητημα με τον ts.

Επροκειτο να δωσω το δικο μου mac mini late 2012 και να παω σε macbook pro.

εχω ηδη τα πληκτρολογια και ποντικια που θα τα κρατησω.. Αξιζει να παω στο τωρινο mbp 13,3 ή να περιμενω το επομενο;

Δημοσ.

Κάτοχος ενός MacBook Pro retina 13,3 late 2015 το μοντέλο βγήκε αν δεν κάνω λάθος φέτος τον Μάρτιο...
Όντως το design ειναι σταθερό μια 4ετια τώρα κ κάπως ξεπερασμένο...σίγουρα ο ανταγωνισμός εχει κάνει πολυ όμορφα μηχάνηματα κ πολυ πιο δυνατά...
Για μενα στο μόνο που υστερεί ειναι η κάρτα γραφικών Intel iris 6100...
Εγω τον έχω σταθερά για την δουλειά(word-excel-PowerPoint), Ίντερνετ ,μουσική, λίγο ταινίες κ παιχνίδι (μόνο football manager παίζω) κ δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα...σίγουρα το καινούργιο μοντέλο παίζει να εχει καινούργιο design κ σίγουρα καλύτερες επιδόσεις!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μαζί με το Dell όμως ή ότι άλλο εκτός από Apple θα πάρεις τα τραγικά (προσωπική μου άποψη) Windows και όχι MacOSX λειτουργικό (Unix, καμία σύγκριση) και θα σου μείνει να κοιτάς το ανύπαρκτο bessel στο τέλος τέλος...Αν αυτό σε καλύπτει, πάω πάσο.  

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνουμε στα κινητά το κάνουμε κ στους υπολογιστές...
Δεν γίνεται να συγκρίνουμε συσκευές με διαφορετικό λογισμικό...
Να σου πω ότι είμαι κάτοχος κ desktop pc με Windows 10 ίδιων δυνατοτήτων όσων αφορά το hardware με το MacBook Pro...οι διαφορά στην απόκριση ταχύτητα κλπ είναι εμφανής...

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι αυτό που κάνουμε στα κινητά το κάνουμε κ στους υπολογιστές...

Να σου πω ότι είμαι κάτοχος κ desktop pc με Windows 10 ίδιων δυνατοτήτων όσων αφορά το hardware με το MacBook Pro...οι διαφορά στην απόκριση ταχύτητα κλπ είναι εμφανής...

Εμφανείς ως προς ποια πλευρά;

10 φορές την μέρα ανοίγω και κλείνω το Win PC Desktop. Αν το κάνω αυτό στο Macbook θα το πάρω στο χέρι σε 1 χρόνο....

Δημοσ.

Εμφανείς ως προς ποια πλευρά;

10 φορές την μέρα ανοίγω και κλείνω το Win PC Desktop. Αν το κάνω αυτό στο Macbook θα το πάρω στο χέρι σε 1 χρόνο....

Αν και δεν θα γίνει αυτό που λες με το MacBook , ωστόσο συμφωνώ ενα win desktop PC θέλει 10 φορές άνοιγμα κλείσιμο για να δουλέψει σωστα....
  • Like 3
Δημοσ.

Ετσι ακριβώς.

Ειναι τρομερό οτι λογω της κακης εκμετάλλευσης του hardware απο το mac osx, μηχανηματα των 1500€ οπως το macbook pro 13 retina λαγκαρουν ακομα κ στις πιο απλες καθημερινές εργασιες οπως το browsing.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...