djtaz13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα.Εχω εδω κ εναν περιπου μηνα την συγκεκριμενη καρτα κ δυστυχως αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.Τρεχω 3 παιχνιδια (COD Black Ops 3, COD Advanced Warfare, Watchdogs) κ μετα απο λιγο κρασαρει η καρτα. Κολλαει ο υπολογιστης δηλαδη. Κατεβαζω τα γραφικα αλλα γινεται παλι το ιδιο κ στα 3 παιχνιδια.Εχω κανει καποια stress test για την καρτα κ δεν βλεπω κατι περιεργο. Εχω τους τελευταιους drivers και win10 αν παιζει καποιο ρολο. Ειναι ελλατωματικη η καρτα η ειναι κατι αλλο?Γνωριζει καποιος κατι η εχει το ιδιο προβλημα?Ευχαριστω. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ποιος ειναι ο επεξεργαστης?εχεις κανει OC ειτε στην καρτα ειτε σε επεξεργαστη??τι θερμοκρασιες βλεπεις και σε καρτα και σεεπεξεργαστη και σε μητρικη... 1
djtaz13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ποιος ειναι ο επεξεργαστης?εχεις κανει OC ειτε στην καρτα ειτε σε επεξεργαστη??τι θερμοκρασιες βλεπεις και σε καρτα και σεεπεξεργαστη και σε μητρικη... CASE: Corsair Carbide Spec-03 White LED | PSU: CoolerMaster G650M | MOBO: Asus Z170-K (s1151) | CPU: Intel Core i7-6700 (s1151 - 3,4GHz) | GPU: Sapphire Radeon Nitro R9 380 4GB | RAM: Kingston HyperX Fury 16GB DDR4 - 2666MHz | SSD: Samsung 840 EVO 120GB | HDD_1: Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ | HDD_2: Seagate Barracuda 1TB 3.5" SATA II | OPTICAL DRIVE: Samsung SH-224DB Δεν εχω κανει πουθενα oc. Οι θερμοκρασιες ειναι ενταξει. Το ενα απο τα παιχνιδια εχει δοκιμαστει κ σε αλλον υπολογιστη χωρις θεμα. 1
jgeorgiou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 αν έχεις άλλο δισκο (παλιό) , φόρμαρε τον , πέρασε του win7 και δοκίμασε αν σου κρασάρουν εκεί τα παιχνίδια. (στο λέω έτσι για να μπορείς να επιστρέψεις στο τωρινό σου) ποιο πολύ μοιάζει κάτι να φταίει σε software επίπεδο και μάλλον όχι ο vga driver. 1
djtaz13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Παιχτηκε το εξης.. Πηγα να αλλαξω τις θεσεις των ραμ κ τωρα μου διαβαζει μονο την μια. Αλλαξα ολες τις θεσεις ξαναδοκιμασα τις αρχικες θεσεις αλλα μονο με την μια ανοιγει το πισι. Υποθετω πως καηκε η δευτερη γιατι η μια μονη της δουλευει ενω η αλλη μονη της οχι.. 1
jgeorgiou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 η μνήμη σου είναι εντός εγγύησης , πήγαινε άλλαξε την γρήγορα. 1
djtaz13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 η μνήμη σου είναι εντός εγγύησης , πήγαινε άλλαξε την γρήγορα. Εχει εφ ορου ζωης. Παλι καλα... 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 μετα απο αυτο ειδες καποια αλλαγη στα παιχνιδια?επισης δοκιμασε να διαγραψεις τους drivers και install με ddu παλι... 1
djtaz13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μιλησα με εναν τεχνικο κ μου ειπε οτι το προβλημα της καρτας ειναι πολυ πιθανο να οφειλοταν στις ραμ. Θα τις στειλω για αλλαγη κ ελπιζω μετα να ειμαι κομπλε... 1
Rayven Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μακαρι να ειναι αυτο. Εχεις τους crimson drivers? Σε πολλους εχουν δημιουργησει προβλημα (και σε εμενα) 1
gregvibe Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 παιδια εχω κι εγω ενα παρομοιο προβλημα με την ιδια καρτα και για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα ειπα να το βαλω εδω: λοιπον, καταρχας με το sapphire trixx η ρυθμιση των ανεμιστηρων ηταν στο αυτοματο και τις πρωτες μερες το αφησα ετσι, μεχρι που προσεξα οτι η καρτα ζεσταινοταν αρκετα(εφτανε στους 75 βαθμους περιπου) και το ρυθμισα στο manual. το προβλημα ομως ηταν οτι επρεπε να ανοιγω καθε φορα μαζι με το η/υ και την εφαρμογη trixx ωστε να δουλευουν σωστα οι ανεμιστηρες, γιατι αλλιως ανεβαζε θερμοκρασιες αρκετα! με τα πολλα προσεξα αυτο που θα δειτε στις παρακατω φωτο και αρχισα να αγχωνομαι.. σημειωτεον, οτι τα χριστουγεννα θελω να λιωσω με far cry 4 και δεν την εχω δοκιμασει ακομα την καρτα σε απαιτητικα games. τι λετε ρε παιδια? ποια η γνωμη σας για αυτα τα "αλατα" πανω στην πλακετα??
djtaz13 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Μακαρι να ειναι αυτο. Εχεις τους crimson drivers? Σε πολλους εχουν δημιουργησει προβλημα (και σε εμενα) Ναι αυτους ειχα αλλα το προβλημα υπηρχε κ πριν το update αυτο.
life is music Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 το ιδιο προβλημα ειχα και εγω me την μσι ρ9 380 αρμορ 2χ αλλα μετα το νεα ενημερωση λυθικαν ολα !!
razorbladeromance Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Καλησπερα. Εχω εδω κ εναν περιπου μηνα την συγκεκριμενη καρτα κ δυστυχως αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Τρεχω 3 παιχνιδια (COD Black Ops 3, COD Advanced Warfare, Watchdogs) κ μετα απο λιγο κρασαρει η καρτα. Κολλαει ο υπολογιστης δηλαδη. Κατεβαζω τα γραφικα αλλα γινεται παλι το ιδιο κ στα 3 παιχνιδια. Εχω κανει καποια stress test για την καρτα κ δεν βλεπω κατι περιεργο. Εχω τους τελευταιους drivers και win10 αν παιζει καποιο ρολο. Ειναι ελλατωματικη η καρτα η ειναι κατι αλλο? Γνωριζει καποιος κατι η εχει το ιδιο προβλημα? Ευχαριστω. πηγαινε στο support forum της amd και διαβασε το topic r9 380x black screen!!! ειναι προβλημα με το dx11 & opengl που εχουν ολες αυτες οι καρτες!!!οι πιο σταθεροι drivers που υπαρχουν και μπορεις να βαλεις ειναι οι 16.7.2.
tazmaaaz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2016 Παρόμοιο πρόβλημα είχα όσο την είχα.όταν βγάλανε τους crimson 16 εμφανίστηκαν τα black screens. Απενεργοποιείστε το gaming evolved
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα