lefrouki Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Γεια σε ολους εχω το εξης θεμα, χθες μου δωσανε ενα Iphone 5 και ο λογος ηταν επειδη δεν δουλευει με ελληνικη Sim, εψαξα στο ιντερνετ και ελεγε κατι οτι πρεπει να κανω Unlock την Sim η Jaillbrake και επειδη πραγματικα δεν καταάβαινω πολλα αυτα μηπως μπορει καποιος απο εσας να με βοηθησει σ`αυτο το μικρο προβληματακι, Με βαση το Με βαση το IMEI το κινητο ειναι Site: ΑΥΤΟ .
iCyd Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Λοιπον σωστη ενοτητα για το προβλημα σου ειναι αυτη http://www.insomnia.gr/forum/45-apple-hardware/Απο κει και περα. Γνωριζεις σε ποιο παροχο ειναι κλειδωμενο το τηλεφωνο και ποτε ειναι αγορασμενο? 1
La_MoRt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Γεια σε ολους εχω το εξης θεμα, χθες μου δωσανε ενα Iphone 5 και ο λογος ηταν επειδη δεν δουλευει με ελληνικη Sim, εψαξα στο ιντερνετ και ελεγε κατι οτι πρεπει να κανω Unlock την Sim η Jaillbrake και επειδη πραγματικα δεν καταάβαινω πολλα αυτα μηπως μπορει καποιος απο εσας να με βοηθησει σ`αυτο το μικρο προβληματακι, Με βαση το Με βαση το IMEI το κινητο ειναι Site: ΑΥΤΟ . Το τραβάει η ψυχή σου το delete. Έχεις ξαναποστάρει σήμερα πάλι με τον ίδιο τίτλο και στο κλειδώσανε και σου ειπάνε που να το ποστάρεις. Πάλι εδώ ποστάρεις; 4
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 @lefrouki Προτεινω να μην το συνεχισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις