Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Θα ηθελα τη βοήθεια σας και τις γνωσεις-γνωμη σας σχετικά με αυτα τα δυο κινεζικα smartphone.

Εχω ακουσει πολυ καλες αποψεις για το mate 7 οπως και για το k3 note.

Δεν εχω ξαναπαρει κινεζικο και θα ηθελα απο κάποιους πιο "έμπειρους" με αυτα τις αποψεις τους. Μέχρι τωρα ειχα apple και Samsung. Οπως διαβαζω, πλέον δεν υπάρχει κάποιος... λογος να δινεις πολλα € για να πάρεις κατι καλο κι αξιόλογο. Ετσι μπαινω κι εγω στην διαδικασία της αναζήτησης καποιας σχετικά vfm συσκευής. Εχω ξεχωρισει αυτά τα δύο λογο χαρακτηριστικων, δυνατοτητων και μεγεθους οθονης.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Ειναι αναλογα και το budget σου. Το mate 7 νομιζω ειναι πιο ακριβο απο το λενοβο.

Για το 2ο παντως, το παρηγγειλα πριν 3 μηνες για την αδερφη μου και τη μια μερα που το κρατησα με αφησε υπερ-ικανοποιημενη. Απο καμερα δε, πολυ καλη.

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι αρκετα πιο ακριβό, περίπου τα διπλασια χρήματα. Γι αυτο και το ψαχνω. Αν τελικα αυτα τα χρήματα θα κανουν όντως την διαφορα δαν συσκευη. Σαν λειτουργιες και χαρακτηριστικά ειναι νομιζω λιγο καλύτερο το mate 7

Δημοσ.

Το Mate 7 είναι πολύ μπροστά από το k3 πολύ ακριβότερο όμως... Απο εκεί και πέρα πες μας πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις και από που θα το αγοράσεις(Ελλάδα ή εξωτερικό) για να σου προτείνουμε κάτι καλύτερο

Δημοσ.

Το k3 note μαλλον θα το φερω...

Το huawei απο Ελλάδα,αν και η αλήθεια ειναι οτι εχω δει και στις αγγελίες καποια πολυ καλα, σχετικά καινούργια με υπολοιπο εγγύησης...και το σκέφτομαι.

Ας πούμε 200€ +- εκτος κι αν ειναι κατι οπως το mate 7 και γινει η υπέρβαση.

Δημοσ.

Αντι να παρεις το Κ3 note 
Παρε ενα Meizu m2 note η Xiaomi Redmi note 2 η LeTV le s1(x600) η LeTV le 1s(x500) ( Η περιεμεν για το meizu metal , redmi note 3)
Το Lenovo πραγματικα απορω πως το εχουν για τοσο καλο κινητο..
UI για τα κλαματα κατασκευη επισης οθονη πολυ μετρια.. Υπαρχουν πολυ κλτρα σε αυτα τα λεφτα

• Like 2
Δημοσ.

Το UI είναι στο γούστο του καθενός. Προσωπικά μου αρέσει και η vibe και η flyme.

Τώρα για ποιότητα κατασκευής σαφώς και υπερέχει το meizu m2 note έναντι του lenovo k3 note. Και είναι και στα ίδια λεφτά.

Δημοσ.

Xiaomi redmi note 2 ή το Prime είναι κορυφή στα 200 ευρώ

Ή το meizu m2 note (150 ευρω έχει εξω) αλλά μπορείς να το παρεις τα public 200 ευρω

• Like 1
Δημοσ.

Αμα κοιτάς μόνο specs φίλε μου τότε τα iPhone έπρεπε να είναι κινητά του 100ρικου!

Πρώτον έχει μακράν κλτρη κατασκευή!

2) μακράν κλτρη οθόνη

3) καλύτερες κάμερες μπρος πίσω

4) κλτρη υποστήριξη από meizu με κάθε μήνα updates

5) καλύτερο υι από την άποψη πιο ελαφρύ με λιγότερα lags πάρα τν πιο αδύναμο cpu και με λιγότερα bugs

6) κλτρη μπαταρία

Το μόνο κλτρο που έχει το Κ3 είναι cpu το οποίο φαίνεται στα benchmarks και ελάχιστα στην καθημερινή χρήση!

Ουαου θα έχει 3frame παραπάνω στα παιχνίδια και θα ανοίγει το fb 1 δευτερόλεπτο γρηγορότερα!

Τι προτιμάς δλδ να έχει ελάχιστα γρηγορότερο App opening κ 3-4frames παραπανω η να απολαμβάνεις τις εφαρμογές και τα παιχνίδια και τα βίντεο σε μια πολύ πιο όμορφη και φωτεινή οθόνη?! Με πιο στιβαρή κατασκευή αναβαθμίσεις και το κυριότερο να σ βγάζει άνετα την μέρα ακομα κ με βαριά χρήση από θέμα μπαταρίας!

• Like 1
Δημοσ.

Με βαση αυτα που εχω ακούσει κι εχω διαβάσει ξεχωρισα το κ3. Δεν ηξερα οτι το meizu ειναι καλύτερο γι αυτο δεν το ανεφερα...

Σίγουρα προτιμώ κατι σε γενικές γραμμές καλύτερο απο καποια sec ταχύτητα αν όντως αυτη ειναι η διαφορά τους

Xiaomi redmi note 2 ή το Prime είναι κορυφή στα 200 ευρώ

Ή το meizu m2 note (150 ευρω έχει εξω) αλλά μπορείς να το παρεις τα public 200

ευρω

Το redmi note 2 δεν το γνωρίζω.

Γενικά δεν τα γνωρίζω και εχω μπερδευτεί πολυ με τα κινέζικα....

Γι αυτο ζητησα γνώμες

Δεν υπάρχει πλέον λόγος για Mate 7. Υπάρχει το G4.

Να υποθέσω οτι το G4 ειναι καλύτερο του mate 7 με βαση αυτου που λες?

Δημοσ.

Με βαση αυτα που εχω ακούσει κι εχω διαβάσει ξεχωρισα το κ3. Δεν ηξερα οτι το meizu ειναι καλύτερο γι αυτο δεν το ανεφερα...

Σίγουρα προτιμώ κατι σε γενικές γραμμές καλύτερο απο καποια sec ταχύτητα αν όντως αυτη ειναι η διαφορά τους

Το redmi note 2 δεν το γνωρίζω.

Γενικά δεν τα γνωρίζω και εχω μπερδευτεί πολυ με τα κινέζικα....

Γι αυτο ζητησα γνώμες

Να υποθέσω οτι το G4 ειναι καλύτερο του mate 7 με βαση αυτου που λες?

Ναι, το G4 είναι καλύτερο του Mate 7. Το G4 είναι φετινή ναυαρχίδα, ενώ το Mate 7 περσινή.
  • Like 1
Δημοσ.

Τι τώρα μπήκε και το G4 στο παιχνίδι;

200 ευρω δεν είπες; Άρα μοναδική σου επιλογή το Xiaomi redmi note 2

Απλα το παλικάρι μου ανεφερε το G4 ως πιο νεο και καλύτερο απο το mate 7 που σκέφτομαι ως υπέρβαση.

Θα το ψαξω λιγο για το redmi note 2, γιατί δεν το γνωρίζω. Ευχαριστώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...