nexus5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα σημερα εβαλε ενασ φιλος ς μου να παιξει το fall out 4 πανω εχει την ρ9 270 καιτου εχει βαλει ενα μαπα τροφοδοτικο στα 450watt η μαρκαειναι (με εκαψες)λοιπον το προβλημα ειναι οτι εχει 4gb Πανω,λοιπον καθος επεζε σε Medium γραφικα γτ φοβοτανε μην καει το πσ,εγεινε το εξεις,τροφοδοτικο βγαζει σπιθες,αρχιζει μυριζει ... τι φτεει?τροφοδοτικο? εννοω μοιπως φτεει που εβαλε ενα παιχνιδι με απετισεις το λιγοτερο 8gb ραμ σε 4gb ραμ πσ? τι μπορει να εφτεξε? συγνωμη για τα ορθογραφικα μου
Geno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Προφανώς ζόρισε το τροφοδοτικό,και αν δεν είναι και μάρκα γνωστή τα περισσότερα δεν είναι τα σωστά watt που αναγράφονται στο κουτί,και 450 είναι μικρό σχετικά...
nexus5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 επεζε βτφ4 με το ιδιο τροφοδοτικο οπτοε χρειαζετε αλλο τροφοδοτικο μονο? μπορει να καηκε επεξεργαστης?μιτρικη? 1
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Aρχισε από τροφοδοτικό και μπορεί να χρειαστείτε να πάρετε όλο το pc καινούριο. Αλλη φορά επώνυμα. 2
Geno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ναι απλά ξέρει άν το τροφοδοτικό είναι μικρό θέλω να πω δεν είναι πολλά watt δεν σηκώνει πάνω πολλά,και προφανώς κάηκε δεν νομίζω ότι κάηκε ο επεξεργαστής η μητρική,αφού λες ότι βγάζει και σπίθες το τροφοδοτικό άρα μάλλον θες καινούργιο τροφοδοτικό. περίμενε βεβαία μπορεί να σου απαντήσει και κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. δέν νομίζω ότι θα χρειαστεί νέο pc...
nexus5 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 για να δουμε,και του το ειπα,κανεις βλακια με τοσα λιγα ww
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ναι απλά ξέρει άν το τροφοδοτικό είναι μικρό θέλω να πω δεν είναι πολλά watt δεν σηκώνει πάνω πολλά,και προφανώς κάηκε δεν νομίζω ότι κάηκε ο επεξεργαστής η μητρική,αφού λες ότι βγάζει και σπίθες το τροφοδοτικό άρα μάλλον θες καινούργιο τροφοδοτικό. περίμενε βεβαία μπορεί να σου απαντήσει και κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. δέν νομίζω ότι θα χρειαστεί νέο pc... Mε σπίθες κτλ, που ξέρεις ότι αυτές δεν πέρασαν στο secondary άρα και σε όλο το pc? Με δοκιμές μόνο. Με την μάρκα έκανε βλακεία. Τα 450 ποιοτικά βαττ μια χαρά σηκώνουν την 270, και 380 μην σου πω. 3
Geno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ναι σίγουρα η μάρκα φταίει την έχω πατήσει και γω έτσι το πάθημα γίνετε μάθημα, απο τότε μόνο επώνυμα. Τώρα έχω corsair
Kostas93 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Mε σπίθες κτλ, που ξέρεις ότι αυτές δεν πέρασαν στο secondary άρα και σε όλο το pc? Με δοκιμές μόνο. Με την μάρκα έκανε βλακεία. Τα 450 ποιοτικά βαττ μια χαρά σηκώνουν την 270, και 380 μην σου πω. θυμάμαι όταν τα λέγαμε στο θέμα με τα τροφοδοτικά και κάποιοι λέγανε ότι έχουμε κόλλημα και ότι είναι τζάμπα χρήματα. 4
hliastsek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ναι σίγουρα η μάρκα φταίει την έχω πατήσει και γω έτσι το πάθημα γίνετε μάθημα, απο τότε μόνο επώνυμα. Τώρα έχω corsair Νταξει ακομα και τα corsair (τα budget μοντελα) δεν θεωρούνται ποιοτικά
Kostas93 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Νταξει ακομα και τα corsair (τα budget μοντελα) δεν θεωρούνται ποιοτικά καλύτερα φθηνό corsair παρά κάτι force-deer και αντίστοιχα που έχουμε δει κατα καιρούς και μας βγαίνουν τα μάτια. Ακόμη θυμάμαι το τροφοδοτικό που είχε μέσα πλακάκι για να είναι πιο βαρύ 2
hliastsek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 καλύτερα φθηνό corsair παρά κάτι force-deer και αντίστοιχα που έχουμε δει κατα καιρούς και μας βγαίνουν τα μάτια. Ακόμη θυμάμαι το τροφοδοτικό που είχε μέσα πλακάκι για να είναι πιο βαρύ Σιγουρα δεν λεω. Απλα μερικες φορές πληρωνουμε περισσοτερο την μαρκα, παρα το προϊόν.
Kostas93 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 το βρήκα. Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση με έναν φίλο σχετικά με το κατά ποσο αξιζε αυτό.αυτο ήταν http://forum.it.com.mk/threads/xantol-napouvaa.27339/page-2#post-308170bonus http://thechive.com/2010/07/13/some-dude-bought-this-on-ebay-it-didnt-work-9-photos/
Sheogorath Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Κοίτα, και το VS450 σηκώνει όποια μονή κάρτα θες. Εδώ σήκωσε 4870Χ2 με tdp 286watt
hliastsek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 το βρήκα. Είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση με έναν φίλο σχετικά με το κατά ποσο αξιζε αυτό.αυτο ήταν http://forum.it.com.mk/threads/xantol-napouvaa.27339/page-2#post-308170bonus http://thechive.com/2010/07/13/some-dude-bought-this-on-ebay-it-didnt-work-9-photos/ Μονο κλαμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα