Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα, εχω ενα netbook  το οποιο το εχω παρατησει καποιο καιρο. Επειδη θελω να το ξαναχρησιμοποιησω θελω να του κανω image recovery να παρει λιγο αερα γιατι ο σκληρος του ειναι γεματος. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω που εχω αρχεια που θελω να διατηρησω. Σκεφτηκα να κανω αντιγραφη επικολληση σε εξωτερικο δισκο ολα τα αρχεια του τοπικου δισκου c και d. Ετσι φανταζομαι δεν θα χασω τιποτα σωστα;

Απο το τοπικο c νομιζω αρκει ο φακελος documents and settings;

Δημοσ.

Ανάλογα με το laptop που έχεις λογικά θα σου δείνει επιλογή επαναφοράς χωρίς να πειραχτούν τα αρχεία σου. 

Από την άλλη, αν κάνεις backup στο d τότε το recovery πάλι δεν θα τα πειράξει. 

τι windows έχεις?

Δημοσ.

ΔΕΝ μου δινει δυνατοτητα να διατηρησω τα αρχεια. Ο d ειναι μικρος. Αρκει να αποθηκευσω καπου τον φακελο document and settings; TA προγραμματα δε με ενδιαφερουν

Δημοσ.

Μπα, εχει μονο 1gb ραμ. Απαιτησεις πολλες πολλες ετσι και αλλιως δεν εχω απο αυτο το μηχανημα. Τα xp του ταιριαζουν  καλυτερα θαρρω.

Δημοσ.

1bg ram και atom έχεις; Αν ναι, τότε δοκίμασε να του βάλεις 2gb και 7άρια. Αλλιώς βάλε κανένα linuxακι γιατί όπως και να το κάνουμε τα XP η microsoft τα έχει χώσει ήδη στο χρονοντούλαπο.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα, για ιδια περιπτωση παλι σε λαπτοπ που δεν ξερω τι αρχεια εχω και που βρισκονται το καθενα αλλα σε windows vista ο φακελος που τα περιεχει για ολους τους χρηστες βρισκεται στο φακελο που ειναι μεσα στο διαμερισμα c με το ονομα χρηστες; Τα προγραμματα δε με ενδιαφερουν μονο αρχεια που εχω οπως φωτογραφιες βιντεο τραγουδια κτλ θελω να τα βαλω σε εξωτερικο δισκο και να  κανω φορματ και αλλαγη λειτουργικου.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...