Προς το περιεχόμενο

Δώρο No2.. USB LED Reading Light Sync Charger @Ζapals[TEΛΟΣ]]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πρεπει να τελειωσε, γιατι στην αρχη εκανε πολυ ωρα να φορωσει η σελιδα μετα το place order και μετα μου εβγαζε ενα error. Το ξανακανα και εβγαλε μηνυμα οτι εληξε το κουπονι.

Δημοσ.

Πρεπει να τελειωσε, γιατι στην αρχη εκανε πολυ ωρα να φορωσει η σελιδα μετα το place order και μετα μου εβγαζε ενα error. Το ξανακανα και εβγαλε μηνυμα οτι εληξε το κουπονι.

και σε μένα κάτι για lock έλεγε αλλά αν δεις στο ιστορικό η παραγγελία έχει γίνει (processing)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω τον topic starter.Παιδια η πρωτη παραγγελια εχει ξεκινησει σε κανεναν?Εμενα ακομα processing.

Και μενα η πρωτη ακομα processing λεει.

Δημοσ.

Εγώ μόλις τώρα έκανα την παραγγελία και μου την έκανε δεκτή.Τώρα βέβαια είναι Processing .Να δούμε πότε θα γίνει shipped .

Δημοσ.

Τσιμπησα και εγώ ενα για Iphone σε μπλε χρώμα δεν είχε άλλη επιλογή βέβαια αλλά καθόλου δεν με πειράζει.. Ευχαριστώ TS !  B)  B)

Δημοσ.

thanks και από μένα έβαλα ένα ......αλλα γιατί εχω την εντύπωση οτι η προσφορά ισχύει μόνο για την πρώτη φορά που γραφτείς και όχι κάθε φορά που βγάζουν ένα δώρο.

* Η προσφορά ισχύει μόνο για τους καταχωρίζοντες για πρώτη φορά και ισχύει για την τακτική αντικείμενα τιμή μόνο *

Πολιτική απορρήτου

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...