malamask Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 το φωτάκι του thread εννοούσα.. Είδες τι σου κάνει ο γραπτός λόγος; Δεν το κατάλαβα
sts4x4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Παρέλαβα σήμερα και είναι το πρώτο που παραλαμβάνω από όλα αυτά που έχω παραγγείλει. Δοκιμή το απόγευμα και θα σας πω εντυπώσεις !
Dynamics Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 μου ηρθε σημερα!Απλα φοβερο οτι ηθελα για το λαπτοπ!Πολυ δυνατο φως στο σκοταδι για να βλεπεις τι γραφεις βρε αδερφε!Περιοχη χωριο Θανα Αρκαδιας
king2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Το μόνο που δεν μου έχει έρθει αν και κάπου σε κάποια γωνία στο ταχυδρομείο θα είναι.
runner69 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μου ηρθε και σε εμενα σημερα και ηταν η πρωτη παραγγελια με ημερα αποστολης 7/12! Με το καραβι θα ηρθε. Συνολικα στις 4 παραγγελιες εχω παραλαβει τις 3 και περιμενω αν θα μου ερθει και η αλλη (δευτερη χρονικα).
king2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Μου ηρθε και σε εμενα σημερα και ηταν η πρωτη παραγγελια με ημερα αποστολης 7/12! Με το καραβι θα ηρθε. Συνολικα στις 4 παραγγελιες εχω παραλαβει τις 3 και περιμενω αν θα μου ερθει και η αλλη (δευτερη χρονικα). Είδες που ερχονται όλα? Απλά αργεί περισσότερο με Malaysia post.
tigersgate6 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 και εγω σημερα παρελαβα αντε με το καλο και οι υπολοιποι
spysif Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μου ήρθε κι εμένα σήμερα (Ρέθυμνο).... Αποστολή 07/12 (στο φάκελο η τυπωμένη ημερομηνία ήταν 04/12). Ήταν η πρώτη παραγγελία που είχα κάνει από το Zapals (από τις 9 συνολικά... ) και είναι η τέταρτη που παραλαμβάνω (την πρώτη την είχα παραλάβει στις 25/01, σε παραγγελία που είχε σταλεί από αυτούς στις 10/12. 1
άδικος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μια από τα ίδια εδώ. 7/12--......--> Σήμερα έφτασε. Τα κατάφερε το φορτίο παίδες έπιασε Ελλάδα.
Sotosgl Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ηρακλειο Κρητης ηρθε σημερα.1 απο τα 7 απο το Zapals. (Ναι ναι εβαζα Greece)Ο ταχυδρομος μου πρεπει να εχει γινει τρελος Gadgetakias
Dynamics Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Ηρακλειο Κρητης ηρθε σημερα. 1 απο τα 7 απο το Zapals. (Ναι ναι εβαζα Greece) Ο ταχυδρομος μου πρεπει να εχει γινει τρελος Gadgetakias εχω την εντυπωση οτι τα καβατζονουν...δεν ειναι ουτε συστημενα ουτε τπτ οποτε ουτε γατα ουτε ζημια
Στεφανος123 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 εχω την εντυπωση οτι τα καβατζονουν...δεν ειναι ουτε συστημενα ουτε τπτ οποτε ουτε γατα ουτε ζημια Δεν τα καβατζωνουν αναγκαστικα.Εμενα που με ξερει ο ταχυδρομος μου εχει φερει ολες τις τσαμπε παραγγελιες εκτος απο αυτο και μια λαμπα.Κατι παιζει με την συγκεκριμενη παραγγελια και εχει καθυστερησει τοσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα