Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρηστης lg g2 ,απο οταν κυκλοφόρησε σκεφτομαι για αλλαγη,αρχικα ελεγα για mi4c μια και το ξερω το λειτουργικό, αλλα, τελικα σκεφτηκα κατι σε windows.

Τι επιλογές υπαρχουν;

ουσιαστικά βλεπω μονο Microsoft συσκευες.

- Απο ληψη δυκτιου πως τα πανε;

- Ισχυρο wifi?

- Μπαταρια?

- Η ραμ στα 1gb υποθετω ειναι αρκετη,σωστα;

- Ειδα καποιες συσκευες που φτάνουν τα 600€,αξιζουν την οικονομικη υπερβαση;

Η Αγορά θα γίνει απο γερμανια.

Οποιαδηποτε πρόταση ευπροσδεκτη

Δημοσ.

γιατι σκεφτεσαι αλλαγη?το βαρεθηκες ας πουμε?

υπαρχοτυν καλες συσκευες σε αυτα τα λεφτα αλλα ειναι αρκετα κοντα στα specs του g2 και δεν αποτελους ουσιαστικη αναβαθμιση...εκτος αν θες λογω OS και για βιντεο!

Δημοσ.

Ετσι για την αλλαγη πιο πολυ,πηρε η αδελφη μου ενα wp,δεν θυμαμαι εκδοση και το εζήλεψα σα παιδι και γω!

Το microsoft continuum ισχυει για τις high end συσκευες μονο η για ολες τις καινουριες;

Για την περιεργεια πιο πολυ ελεγα και για την καλύτερη καμερα ισως απτο lg g2 το οποιο ακομα ειναι απλοβληματιστο με root στην 4.4.

Αν βαλω το χρηματικο στα 400 παιζει τιποτα καλυτερο;

Ρωταω για την εμπειρία οσων εχουν χρησιμοποιησει αυτη τη πλατφορμα,

Τι προβληματα βγαζουν οι συσκευες αν βγαζουν,τι προταιρηματα κτλ.

Δημοσ.

Εγώ πάντως σα κάτοχος Lumia 640, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από: χρηστικότητα (έστω απλότητα του OS), χρήση browsing και πολυμέσα (μουσική,βίντεο κλπ), μπαταρία, σήμα (και WiFi και 3G/4G), κάμερα (όχι τόσο για τη μπροστινή, αν και δεν είμαι selfie guy για να με νοιάζει, μια βιντεοκλήση την κάνει αξιοπρεπώς πάντως). Στον 1.5 μήνα χρήσης, δε μου έχει εμφανίσει ποτέ ίχνος lag ή shutdowns κλπ.

Τα μόνα κακά που έχω συναντήσει είναι δυο: 1) Η γνωστή έλλειψη εφαρμογών στο store (που για εμένα δεν ήταν dealbreaker, καθώς έψαξα από πριν ποιες εφαρμογές χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση και για όλες υπήρχαν, πλην της εφαρμογής Whatsup και Athens Transportation). 2) Στην αρχή μου έκανε κουλά στα push notifications (στο viber/skype, δε χρησιμοποιώ fb/messenger για να ξέρω εκεί πως ήταν), αλλά με τον καιρό (~1 βδομάδα) έφτιαξε μόνο του.

Αν βαρέθηκες το android, σίγουρα θα βαρεθείς και τα windows ( ίσως να σε "κρατήσουν" παραπάνω τα 10 όταν έρθουν), γιατί το λειτουργικό δεν είναι ούτε κατά διάνοια customizable όπως το Android. Αυτό για κάποιους είναι βαρετό, για εμένα πάντως που απλά θέλω ένα κινητό που λειτουργεί, με καλή μπαταρία, κατασκευή, επώνυμο και οικονομικόκαι ας είναι ίδιο μέχρι να σταματήσει να λειτουργεί, το Lumia μου κάνει και με το παραπάνω. Με λίγα λόγια, πάνω κάτω "το πήρες, το παντρεύτηκες", αυτή είναι η κύρια διαφορά. Στο android βάζεις και κανά launcher/custom ROM για ερωμένη....

• Like 1
Δημοσ.

Προτερήματα τρέχουν νεράκι 0lag είτε πάρεις high end είτε mid range!

Οι κάμερες τους είναι οι κλτρες με διαφορά έχεις και θα έχεις updates

Η μπαταρία κρατάει παραπάνω από το Android λόγο κλτρης διαχείρισης

Αλλά δν έχει εφαρμογές και ότι έχει είναι κακό γραμμένες καμία σχέση με Android!

Θα σου κάνει εντύπωση (με την κακή έννοια) ότι ακόμα και οι εφαρμογές τις Microsoft ακόμα κ αυτές στο Android είναι κλτρες από ότι στα lumia..

Ασχολησου με custom rom πείραξε το κινητο κάνε τα πάντα!

Άλλαξε και μια θήκη και θα είναι σαν να έχεις καινούριο κινητό από την αρχή!

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδη εν ολιγοις προτεινεται να παραμεινω lg,

Καποια προταση απο συσκευη wp εστω και σε ταμπλετ λοιπον για την ενασχοληση και μονο;

Δημοσ.

Αμα το αντέχει η τσέπη σου το surface είναι ότι πρέπει!

Laptop /tablet που εκτός από τα παιχνίδια video θα σ φανεί και χρήσιμο στο να κάνεις κάποια δουλειά! Μν πάρεις με window RT γτ δν θα γίνουν update σε win. 10

Δημοσ.

To xiaomi mi pad 2 τώρα που ανακοινώθηκε θα έχει έκδοση και με Windows!

Πιστεύω θα είναι η κλτρη επιλογή μιας και είναι κ πολύ όμορφη (ναι αντιγραφή iPad mini αλλά δν παύει να είναι όμορφο)

Δημοσ.

Δεν κακο τωρα που το κοιταξα το xiaomi,εχω μονο το πρωτο red rice αλλα φανταζομαι οτι στο ιδιο μοτιβο αξιοπιστιας θα κινηται και αυτο.

Δημοσ.

Το ίδιο κ κλτρα θα έλεγα!

4η είναι η xiaomi και φαντάσου πουλάει μόνο Ασία!

Κ δν έχω ακούσει από κανέναν κακά λόγια

Δημοσ.

Εγώ πήγα από LG g2 σε Lumia 640xl δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό αλλά εξαρτάται και τι κάνεις με το κινητό.Εγώ καθαρά πήγα για κάμερα,μπαταρία,επεκτάσιμη μνήμη.

Εννοείται δεν έχω συναντήσει το παραμικρό κόλλημα στην συσκευή όλα καλά εδώ και 2 μήνες.

Μπορείς να περιμένεις βέβαια και τα 950-950xl που έχουν specs ανάλογων ναυαρχίδων android αλλά οι τιμές θα είναι κοντά στα 600 ευρώ,λογικά θα πέσουν γρήγορα όμως.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1
Δημοσ.

Όπως λενε και τα παιδιά θα το βαρεθείς(εκτος και αν θες κινητό της προκοπής που λέμε δλδ αλαγκαριστο μπαταρία και τα συναφή).. Πρώτον τι χρήση κανεις;Εγω προτείνω σύμφωνα με τα παιδιά αφού βαρέθηκες το android ΜΗΠΩΣ(!) να πας σε ένα φθηνότερο lumia(πχ 640 το απλό) απλά για να το επεξεργαστείς να αποκτήσεις μια σχέση από μεριά Windows να δεις αν σε καλύπτει και τέτοια...και αν σε καλύπτει είτε πουλάς το 640 είτε το κρατάς και με τα υπόλοιπα λεφτά ξαναπαιρνεις Lumia αλλά ανώτερο....Δε ξέρω ότι θες...

Σημεί.Ειναι περιορισμένο το store σε σχέση με το android

(προσωπικά έχω το 532ds με καλύπτει μια χαρά(κανένα κόλλημα και τέτοια)...δε λέω ότι ήθελα εφαρμογές καθώς είμαι κατά του ψαξίματος αλλά μικρό το κακό..όχι τπτ άλλο καλύτερα διότι τα περισσότερα apps στο android είναι ψεύτικα με ιούς...)Καιι αυτά!!*να σκάσεις 600 πολλά είναι....και το 640(ή το απλό η αν θες μεγαλύτερη μπαταρία το xl) είτε το 930 μια χαρά σε καλύπτει!απτην άλλη αν θες τα νέα 950 και 950xl οκ!

Δημοσ.

Κάποτε τα πειραζα,custom rom κτλ κτλ,πλεον μονο browsing,skype,viber και καμια φωτογραφια,

web banking ειναι επισης μια χρηση αλλα και αυτο λιγο.

Πολυ casuak χρηση πλεον δηλαδη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...