Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια συσκευή που να συνδέεται στο ενσύρματο ρουτερ ή στο τοπικό δίκτυο και να μου μετατρέπει το σήμα σε ασύρματο έτσι ώστε να μπορώ να μπαίνω με κινητό, ταμπλετ κτλ.

Αντιμετωπίζω πρόβλημα όταν πηγαίνω σε κάποιο πελάτη μου και δεν έχει ασύρματο ιντερνετ και δυστυχώς τα δεδομένα μου δεν πιάνουν αν είναι υπόγειο ή περιοχή εκτός Αθηνών. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

Δημοσ.

Access Point λέγεται η συσκευή που θέλεις.

Παίρνει ενσύρματα την σύνδεση και την μοιράζει ασύρματα.

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να βάζω συνέχεια κωδικούς?

Έχεις να μου προτείνεις κάποιο?

Δημοσ.

Κοίτα μία και αυτό που βολεύει λόγο μεγέθους (αλλά είναι κινεζιά κανονική :P)

Λινκ

Βέβαια αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος κτλπ κτλπ πάρε ένα κανονικό απο εδώ να ξεμπερδεύεις.

Δημοσ.

Κοίτα μία και αυτό που βολεύει λόγο μεγέθους (αλλά είναι κινεζιά κανονική :P)

Λινκ

Βέβαια αν δεν έχεις θέμα με το μέγεθος κτλπ κτλπ πάρε ένα κανονικό απο εδώ να ξεμπερδεύεις.

Πόσο μπροστά οι κινέχοι 5 σε 1... 

Θέλει κωδικό κάθε φορά ο κινέζος?

Δημοσ.

Κωδικό όχι, το σετάρεις μια φορά και μετά είναι κομπλέ (τουλάχιστον αυτό που είχα :P), τώρα αν στον χάνει εσένα τι να σου πω, άσε τον default που να γυρνάει όπως και να έχει στον ίδιο :-D

Το θέμα είναι η μπαταρία μόνο, δεν θυμάμαι ποσο κρατάει αλλά μέρα δεν σε βγάζει... Άρα θα πρέπει να κρατάς και φορτιστή(micro σαν του κινητού).

Δημοσ.

Κωδικό όχι, το σετάρεις μια φορά και μετά είναι κομπλέ (τουλάχιστον αυτό που είχα :P), τώρα αν στον χάνει εσένα τι να σου πω, άσε τον default που να γυρνάει όπως και να έχει στον ίδιο :-D

Το θέμα είναι η μπαταρία μόνο, δεν θυμάμαι ποσο κρατάει αλλά μέρα δεν σε βγάζει... Άρα θα πρέπει να κρατάς και φορτιστή(micro σαν του κινητού).

Καλά αυτό είναι το τελευταίο... powerbank.

• Like 1
Δημοσ.

φίλε κάνε τη δουλειά σου σωστά και πάρε ένα καλό μηχάνημα. Θα σου πρότεινα αυτό! Και να προσέξεις πάντα στις ρυθμίσεις να μην αφήνεις τις default!

Δημοσ.

Θέλω κάτι protable και με μία σχετικά μικρή αυτονομία... 

Πήρα τον κινέζο που πρότεινε ο nikos903 και βλέπουμε τι κάνουμε!

Θα σας στείλω εντυπώσεις  όταν το παραλάβω... 

ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το  χρόνο σας! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...