Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοι είναι οι ιδανικοί χρόνοι για να καταλάβεις πως η μπαταρία σου είναι οκ ; Εμένα έχει πέσει στο 14% με :
Χρήση 4ωρες και 10 λεπτά
Αναμονή 13 ώρες και 10 λεπτά .

Δημοσ.

χρηση 4ωρες δεν λεει κατι...αν αυτες τις 4ωρες ησουν με 3g και επαιζες Online παλι καλα να λες...αν εστελνες μηνυματα 1 φορα το 20λεπτο και ειχες και κλειστα δεδομενα τοτε κατι δεν παει καλα...

Δημοσ.

Εξαρτάται τι 4 ώρες είναι αυτές. Αν έχεις wifi, bluetooth, φωτεινότητα στο τέρμα και παίζεις games...

Γενικά με χαμηλή φωτεινότητα και λογική χρήση internet/τηλ και wifi θα πρέπει να σε βγαζει μία μέρα οριακά.

Δημοσ.

Κι εμένα το καλοκαίρι έπεσε στο 20% με 1.5 ώρα συνεχόμενη χρήση GPS. Προφανώς λοιπόν αυτό δεν λέει κάτι. Κι έχω επίσης να σου προτείνω να μην διαβάσεις τέτοια στατιστικά, πόσο κρατάει η μπαταρία του ενός, πόσο του άλλου. Άκρη δεν θα βγάλεις. Σημασία έχει να σου κρατάει σχεδόν μία μέρα με normal χρήση (τηλέφωνα, web-surfing σε λογικά πλαίσια, έλεγχος e-mail klp). Ειδάλλως απλά έχεις τον φορτιστή μαζί σου. :)

Δημοσ.

Από τις 4 ώρες οι 2 ήταν βιντεάκια στο YouTube

Στείλε μας τα στατιστικά της μπαταρίας.Από τη χωρητικότητα και τους κύκλους φόρτισης μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα.Οι χρόνοι αναμονής και χρήσης δεν είναι στάνταρ ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...