ilouko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ποιοι είναι οι ιδανικοί χρόνοι για να καταλάβεις πως η μπαταρία σου είναι οκ ; Εμένα έχει πέσει στο 14% με :Χρήση 4ωρες και 10 λεπτά Αναμονή 13 ώρες και 10 λεπτά .
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 χρηση 4ωρες δεν λεει κατι...αν αυτες τις 4ωρες ησουν με 3g και επαιζες Online παλι καλα να λες...αν εστελνες μηνυματα 1 φορα το 20λεπτο και ειχες και κλειστα δεδομενα τοτε κατι δεν παει καλα...
gfdimopo Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εξαρτάται τι 4 ώρες είναι αυτές. Αν έχεις wifi, bluetooth, φωτεινότητα στο τέρμα και παίζεις games... Γενικά με χαμηλή φωτεινότητα και λογική χρήση internet/τηλ και wifi θα πρέπει να σε βγαζει μία μέρα οριακά.
mistr4l Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Κι εμένα το καλοκαίρι έπεσε στο 20% με 1.5 ώρα συνεχόμενη χρήση GPS. Προφανώς λοιπόν αυτό δεν λέει κάτι. Κι έχω επίσης να σου προτείνω να μην διαβάσεις τέτοια στατιστικά, πόσο κρατάει η μπαταρία του ενός, πόσο του άλλου. Άκρη δεν θα βγάλεις. Σημασία έχει να σου κρατάει σχεδόν μία μέρα με normal χρήση (τηλέφωνα, web-surfing σε λογικά πλαίσια, έλεγχος e-mail klp). Ειδάλλως απλά έχεις τον φορτιστή μαζί σου.
ilouko Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Από τις 4 ώρες οι 2 ήταν βιντεάκια στο YouTube
ramarg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Από τις 4 ώρες οι 2 ήταν βιντεάκια στο YouTube Στείλε μας τα στατιστικά της μπαταρίας.Από τη χωρητικότητα και τους κύκλους φόρτισης μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα.Οι χρόνοι αναμονής και χρήσης δεν είναι στάνταρ ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα