raconteurs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Γεια σε ολους! i) Το ποσό που διαθέτουμε: 500-550 max ii) Tη χρήση του υπολογιστή: browsing /Gaming (2k16,fifa κ.α..) iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Κανένα iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη?Όχι Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? εχω μια 19αρα 1360χ768, δεν θα αγοραστει νεα προς το παρον. v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι από ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά από διαφορετικά καταστήματα? επαρχια ειμαι οποτε καλα θα ηταν eshop,γιατι αν βαλεις τα μεταφορικα πανω κατω ιδια ερχοντε. vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί από τον ενδιαφερόμενο? θα προτιμουσα να ερθει στημενο. viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι . x) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Όχι x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Όχι xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Όχι xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: σκληρος 1t γενικα δεν ειμαι τυπος που αναβαθμιζει συχνα επισης δεν θα κανω oc αφου δεν ξερω . Λοιπον εγω σκεφτομαι κατι τετοιο και για gpuhttps://www.skroutz.gr/s/7097176/XFX-Radeon-R7-370-2GB-R7-370P-2DF5.html σκεφτομουν πχ μηπως βαλω καμια mobo h81 να γλιτωσω τπτ ωστε να βαλω πχ καλυτερη καρτα αλλα δεν ξερω αν αξιζουν.. Θα θελα να μου πειτε αν εχετε κατι καλυτερο να προτεινετε στα χρηματα αυτα! (χωρις να "σκοτωθειτε" ) αν ξεχασα κατι πειτε! thanks
Kostas93 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 για την ανάλυση που έχεις και η 370 είναι υπέρ-αρκετή.Βέβαια είναι κρίμα να κάθεσαι με τέτοια οθόνη στις μέρες μας. Καλό θα ήταν κάποια στιγμή να σκεφτείς και μια αναβάθμιση σε αυτόν τον τομέα. 1
raconteurs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ναι το ξερω αλλα οθονη αργοτερα δεν γινεται τωρα, γνωστος ο λογος..κατα τα αλλα δηλ ειμαι ενταξει λες?
Kostas93 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 για την κάρτα δε μου ανοίγει το λινκ, αλλά πιστεύω θα είναι περιπου στα 140 με 150, καλή τιμή για καλή κάρτα.Θα μπορούσες να πέσεις σε μητρική, αλλά η 380 παίζει στα 200, θες ένα πενηντάρικο ακόμη αν θες να ανέβεις κατηγορία στην κάρτα.Κράτα τα θα έλεγα εγώ στην άκρη για να μαζέψεις για καμιά οθόνη για αργότερα.Κατα τα άλλα μια χαρά φαίνεται το σύστημα σου. Αν ήθελες να πέσεις και άλλο θα μπορούσες να πας σε ATHLON X4 860K που μπαίνει και σε φθηνές μητρικές για να κερδίσεις μερικά χρήματα. 1
raconteurs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 οντως δεν ξερω τι παιζει με το λινκ, ναι τοσο παει η 370. τον 860k τον σκεφτηκα αλλα αφου δεν το χω με overclock..σε stock δεν ξερω τι κανει σε σχεση με τον i3? αν παω σε φθηνοτερη μητρικη εχεις να προτεινεις καποια?
Kostas93 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 για καθημερινή χρήση και για τα παιχνίδια που θέλεις μια χαρα θα σε καλύψει, είναι και ενα 50αρικο κάτω απο τον i3 (αν είναι να σκεφτεί κανεις την απόδοση/κόστος).Μητρική αν θες να πέσεις, εκτώς απο h81 μπορείς να κοιτάξεις και για b85. Ρίξε μια ματιά σε αυτές που υπάρχουν αν έχεις κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις, πχ 4 slot για ραμ ή κατι τέτοιοΠάντως είναι καλή η σύνθεση σου. 1
raconteurs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 παντως kostas93 η αληθεια ειναι οτι με τον 860κ + μια asus a88xm-a βγαινει 70e φθηνοτερα..και αφου λες την παλευει stock ,στα υποψν. ευχαριστω που ασχοληθηκες
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 μολις ειδα και εγω την συνθεση λεω μπααα καλυτερα 860k και καλυτερη καρτα γραφικων ωστε σε μελλοντικη αναβαθμισης οθονης μην σε αφησει ξεκρεμαστο... οποτε γνωμη μου να πας σε 860k με μια σχετικα καλη μητρικη που θα μπορεις να κανεις εστω ενα αυτοματο OC και μια 960...
jero33 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 λες ε? απλα με προβληματιζει μη τον αφησει ξεκρεμαστο ο 860k πρωτος ..και ποια ειναι σχετικα καλη μητρικη?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 δεν νμζ να τρωει μπουκαλι η 960 απο ενα 860k...για καλη μητρικη με ευκολο OC ρωτα στο αντιστοιχο θεμα εκτος αν σε βοηθησει καποιος απο εδω γιατι εγω δεν το γνωριζω
GiwrgosP- Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αν εχεις την δυνατοτητα πηγαινε σε r9 380 στα 200 περιπου ευρω. Θα σου δωσει και το ελευθερο αναβαθμισης οθονης (μιας και τεθηκε ως θεμα) + οτι θα ειναι πιο futureproof μηχανημα! Πάντως και ετσι να το αφησεις το συστημα μια χαρα ειναι (σκεψου αν δεν θες να βαλεις αλλη καρτα την αγορα ενος ssd που πραγματικα αλλαζει τα δεδομενα του υπολογιστη!) 1
raconteurs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 ωραια αν καταλαβα δηλ λετε για να βγει στο μπατζετ να παω σε 860κ με μια εκ των 960/ ρ9 380, παρα σε i3 με r7 370 χωρις βεβαια να ειναι και αυτο να ειναι κακο...fuck μαλλον πρεπει να αποφασισω
hliastsek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Η r7 370 εχει επιδωσεις 750ti. Καρτες οπως 960/380 ειναι πιο δυνατες, απο την στιγμη που ο 860K τις υποστηριζει ανετα (χωρις να χανεις απο πουθενα), δεν βλεπω τον λογο να μην πας σε καλυτερη καρτα γραφικων 3
Millennium Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 λες ε? απλα με προβληματιζει μη τον αφησει ξεκρεμαστο ο 860k πρωτος ..και ποια ειναι σχετικα καλη μητρικη? (860K=7850K) http://www.anandtech.com/show/9763/the-amd-a8-7670k-apu-review-rocket-league/6 Mητρική δες http://www.skroutz.gr/s/4360409/Gigabyte-F2A78M-D3H-rev-3-0.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα