Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ρε παιδιά πως καθαρίζει ο κάθε ένας από εσάς την θήκη στο pad.? έχω την original σε κόκκινο και εσωτερικά στο '' βελουτέ κομμάτι '' έχει μαυρίσει ... και το δέρμα ένα καθαρισματάκι από έξω θέλει άλλα με τι ?
taslikos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μαλλον δεν θα καθαρίζει επειδή ειναι δερμάτινη απο αυθεντικό δέρμα....
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το εσωτερικο θελω να καθαρσω παιδια.. Δεν ειναι δερμάτινο απο μεσα..
ramarg Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Αν έχεις ηλεκτρική πλυστική σκούπα μπορείς να καθαρίσεις την θήκη αλλά με προσοχή και φυσικά καλό στέγνωμα σε εξωτερικό χώρο.
georgeadams Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εγώ είχα βάλει το "απλό" (όχι δερμάτινο) smart cover στο πλυντήριο πιάτων (χωρίς απορρυπαντικό, μόνο με νερό). Μια χαρά καθάρισε.
ramarg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Εγώ είχα βάλει το "απλό" (όχι δερμάτινο) smart cover στο πλυντήριο πιάτων (χωρίς απορρυπαντικό, μόνο με νερό). Μια χαρά καθάρισε. Σοβαρά μιλάς ? Και δεν ξεκόλλησε στις άκρες ? Να το δοκιμάσουμε αν είναι Σε κρύο νερό ή ζεστό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα