Secret Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες, έστησα μόλις ενα pc, και μόλις συνέδεσα τα πάντα και πήγα να τσεκάρω αν ανοίγει, μαντεψτε τι έκανε??? δεν άνοιξε!. κάνει δύο κοφτά beep, που κοιτάζοντας στο manual της mobo, αντιστοιχεί σε parity error, και εννοείται τσέκαρα όλα τα καλώδια και άλλαξα θέση στις ραμ κλπ. Παίζει η mobo να μην είναι compatible με τις ραμ? mobo: asrock h97 pro4 ram: hyperx beast 2x4gb. psu: corsair 600w gpu: saphire radeon r9 280 cpu: i5 4690 δώστε μου τα φώτα σας edit: με ενα προχειρο search βρήκα οτι ειναι compatible με την ίδια ραμ αλλά σε 8gb. παίζει να μην είναι στα 4? http://prntscr.com/9700lm Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2015 από Secret
z@xos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Αρχικά έχεις πρόβλημα πριν το boot, στο POST. Δοκίμασε να βγάλεις την κάρτα γραφικών και δες αν ανοίγει με την ενσωματωμένη.
La_MoRt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και ένα BIOS update μήπως και στρώσει. Τυχαίνει καμιά φορά να χρειάζεται και σε καινούριες μητρικές για να παίξουν σωστά.
Secret Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Φίλε Ζάχο δοκιμασα χωρίς την κάρτα πάλι το ίδιο. Bios update πως να κάνω αφού δεν ανοίγει το μόνιτορ;; Αποστολή από το HTC One_M8 με τη χρήση Insomnia App
kyrgeorge Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εφοσον στο manual της mo/bo σου συγκεκριμενοποιεί για parity error (parity circuit failure) τότε είναι ή πρόβλημα στις RAM η στην motherboard. Αν εχεις δοκιμάσει τις μνήμες σε αλλο τερματικο και παίζουν τότε φίλε πας για αλλαγή motherboard. (Update) Φίλε πολύ πιθανον να βρήκα το προβλημα σου. Αν κοιτάξεις τα specs της μνήμης που έχεις http://www.hyperxgaming.com/us/memory/beast υποστηρίζεται απο τα παρακάτω chipsets "Designed "to work with P55, H67, P67, Z68, H61 (AG), X79, Z77 and Z97 Intel chipsets; as well as A75, A87, A88, A89, A78 and E35 (Fusion) AMD chipsets" H mobo σου εχει Η97 chipset.
z@xos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τις μνήμες σε άλλο pc τότε θα ήταν ιδανικό. Το μηχάνημε μετά τα beep κλείνει ή συνεχίζει να λειτουργεί (να γυρνάνε οι ανεμιστήρες)? Η οθόνη είναι κομπλε? edit: προσωπικά δεν έχω δει ποτέ ασυμβατότητα ddr3 με chipset και το Z97 με το Η97 δεν πρέπει να έχουν μεγάλες διαφορές εκτός από oc. Αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει και ίσως ξεστραβώσεις και μένα! Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2015 από z@xos
Secret Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Καλά μεγάλος Τσάκαλος και εγώ που δεν τσεκαρα πριν τις πάρω.. Τεσπα. Το πισι συνεχίζει να δουλεύει μετά τα μπιπ αλλά ή οθόνη δεν ανοίγει καθόλου. Θα παω να δοκιμασω τις Ραμ άλλου και να δοκιμασω και αλλες Ραμ πάνω στο πισι. Γίνεται να δουλεύουν οι 8gb kai οι 4 όχι; Πολύ κουλο μου φαίνεται. Αποστολή από το HTC One_M8 με τη χρήση Insomnia App
z@xos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Kαι μένα αλλά αφού ο kyrgeorge το έψαξε και σου λέει ότι μάλλον υπάρχει ασυμβατότητα, τότε κάνε τον κόπο και ενημέρωσέ μας
Secret Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν μάγκες αφού δοκιμασα και άλλες Ραμ από εναν φίλο και δεν δούλεψε διαπίστωσα ότι δεν είχα βιδωσει σωστά τη μητρική πάνω στα ποδαρακια του κουτιού με αποτέλεσμα να έχει στραβωσει (!) λίγο. Όταν την έφτιαξα σωστά έκανε 3 μπιπ κοφτα στο post και μετά επανεκκίνηση και πάλι το ίδιο. Για την μητρική δεν τρεφω πολλές ελπίδες, παίζει να έχει παρει στον τάφο cpu ram κλπ;<br><br> Update. Μπορεί και να έχει βραχυκυκλωσει έτσι όπως τη βιδωσα και να έκαψε τα παντα. μόνο οι Ραμ ξέρω ότι δουλεύουν μέχρι στιγμής Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2015 από Secret
BlueBlood7 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν μάγκες αφού δοκιμασα και άλλες Ραμ από εναν φίλο και δεν δούλεψε διαπίστωσα ότι δεν είχα βιδωσει σωστά τη μητρική πάνω στα ποδαρακια του κουτιού με αποτέλεσμα να έχει στραβωσει (!) λίγο. Όταν την έφτιαξα σωστά έκανε 3 μπιπ κοφτα στο post και μετά επανεκκίνηση και πάλι το ίδιο. Για την μητρική δεν τρεφω πολλές ελπίδες, παίζει να έχει παρει στον τάφο cpu ram κλπ;<br><br> Update. Μπορεί και να έχει βραχυκυκλωσει έτσι όπως τη βιδωσα και να έκαψε τα παντα. μόνο οι Ραμ ξέρω ότι δουλεύουν μέχρι στιγμής Τώρα ποιο είναι ακριβώς το σημείο που στράφωσε και πόσο, φυσικά δεν έχουμε εικόνα. Μόνο εσύ το ξέρεις. Δεν έχεις εγγύηση για την μητρική? Έτσι όπως περιγράφεις την κατάσταση, δύσκολο να έχει πρόβλημα ο επεηεργαστής. Τις ram δοκίμασέ τες στον φίλο σου.
Secret Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Θα ανεβάσω φωτό σε λίγο. Οι Ραμ δουλεύουν τρακαρισμένο σε άλλο πισι. Επιμένει όμως στα δύο μπιπ. Επίσης αν δίνει κάποια πληροφορία, Το ποντίκι και τα λεντακια αναβουν κανονικα. Το μόνιτορ δεν ανοίγει δυστυχώς. Αποστολή από το HTC One_M8 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα