Προς το περιεχόμενο

Μετατροπή LCD -> LED

Hotchner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά, έχω μια τηλεόραση FLAT LCD η οποία προφανώς και είναι δεκαετίας και βάλε. Κάπου είχα δει κάποια στιγμή ότι υπάρχει μια συσκευή που μοιάζει με αποκωδικοποιητή και στην κάνει LED.  Η τηλεόραση που έχω τώρα φυσικά δεν έχει ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη, ούτε usb θύρα για να μπορώ να βλέπω ταινίες. Ξέρω ότι μια τέτοια δουλειά την κάνει και ένας αποκωδικοποιητής αλλά όσοι έχω δει έχουν απαράδεκτη εμφάνιση υποτίτλων όταν βάζω να δω ταινία από το usb μου.

Εγώ βλέπω σε αυτή την τηλεόραση μέσω Nova και για αυτό δεν έχω πάρει δέκτη αλλά όταν θέλω να δω ταινία, πρέπει να συνδέω την οθόνη με το λαπτοπ μου και είναι διαδικασία κάθε φορά. Αν έχετε υπόψη σας κάποια δοκιμασμένη συσκευή θα χαρώ πολύ να την ακούσω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωπα τα μπερδεψες. Εννοείς smart TV, οχι led. Ενα android box θες και θα είσαι Οκ.

Χμ μάλλον έχετε δίκιο και εγώ δεν έγραψα σωστά τον τίτλο του θέματος. :unsure: 

Το πρώτο και βασικότερο που με ενδιαφέρει είναι να βλέπω ταινίες όπως βλέπω σε κάποιο κανάλι με καλούς και εμφανείς υπότιτλους. Γιατί πραγματικά είναι πολύ κουραστικό να συνδέω συνεχώς τηλεόραση με λαπτοπ. Δηλαδή να δείχνουν τόσο καλοί όπως τους δείχνει το BS Player στον υπολογιστή. Γιατί έχω αγοράσει 2 αποκωδικοποιητές για άλλες τηλεοράσεις και οι υπότιτλοι είναι χάλια, ειδικά αν το φόντο είναι άσπρο πίσω.

Το δεύτερο (όχι τόσο σημαντικό όσο το πρώτο) είναι να μπορέσω να βλέπω και ψηφιακά κανάλια.

Υπάρχει γενικώς μια τέτοια συσκευή, κάτι σαν media player να το πω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...