Προς το περιεχόμενο

Filoksenia Site!

GeMaNeOg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και το ξεσκίσαμε λίγο με το spam… Η Octabit είναι μία νέα εταιρία στον χώρο του Internet μπορώ να πω ότι έχω μείνει υπερβολικά ευχαριστημένος από τις υπηρεσίες την εν λόγο εταιρίας! Πιστεύω ότι πραγματικά αξίζει πολύ!!

Edit: Χάχά θεώρησα το σίτε τελείως αυτονόητο, τόσο πολύ που ξέχασα να το γράψω! http://www.octabit.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ιδρυτικό μέλος του "Φώφη' date=' και τα μυαλά στα κάγκελα", Φώφη Τσεσμελή fan club.

[/quote']

Άσχετο: Άλλη είναι η Φώφη και άλλη η Πόπη? :D

Προφανώς μιλάμε για άλλη… αλλά ποία είναι η Πόπη και τι κάνει στη ζωή της?

Na douleuan kai ola ta links kala tha itan....

Μια χαρά είναι τα links... :o

Ioannis Jr., πράγματι κι εγώ είχα την ίδια απορία από άλλο forum που έβλεπα το sign σου :P

Εγώ πάλι ξέρω την Πέπη... Ούτε Φώφη, ούτε Πόπη. :P :P :P

Btw, από ό,τι είδα είναι κάποια από το MAD TV. Να και τα πειστήρια!!! :oops: :shock:

Allright, για να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα… η Φώφη Τσεσμελή είναι μουσικός παραγωγός και DJ, οι περισσότεροι την γνωρίζουν είτε από τον RNG 105.5 όπου και έκανε εκπομπή μέχρι που και έκλεισε μαζί με τους άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς εκείνο τον τραγικό Μάρτιο!! Είτε από τον Kiss fm 92.9 όπου και βρισκόταν μέχρι και τις πρώτες μέρες της φετινής σεζόν στο πλευρό του Σωτήρη Ρουμελιώτη κάθε βράδυ μεσάνυχτα με δυο το πρωί! Πείτε μου τίποτα για την Πέπη και την Πόπη please… καμία σχέση με radio/TV η τίποτα άλλο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...