work_hard_play_harder Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα,ειμαι μεγαλος φαν των ψυχολογικων θριλερ και ψαχνω νεες προτασεις... Μερικα απτα οποια ειδα και μου αρεσαν: Number 23 The machinist Donnie Darko Fight Club Shutter Island Spider Mr Brooks Requiem for a Dream Memento Silence of the Lambs The Butterfly Effect Eyes Wide Shut Pi The Game
gavros10 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Sixth Sense Rosemary's Baby The stanford prison experiment ή Das experiment
work_hard_play_harder Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Οταν λεω ψυχολογικα εννοω τα θριλερ που σε προβληματιζουν και τα θριλερ στα οποια ο πρωταγωνιστης εχει προβληματα...οχι παραφυσικα οπως the six sense
ASFE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Το ενοχο μυστικο νομιζω ανηκει σε αυτην την κατηγορια.
work_hard_play_harder Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 οντως το ενοχο μυστικο ειναι πολυ ωραιο θριλερ! το Cube ειναι τρομου (η ταινια του 1997) ομως πιστευω εχει στοιχεια ψυχολογικου θριλερ μεσα..
tidus666 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγώ τα ψυχολογικά θρίλερ τα έχω στο μυαλό μου σαν ταινίες που μπορούν να σε τρομάξουν χωρίς να έχουν μέσα πολλές και τρομακτικές σκηνές. Να σε κάνουν να αισθάνεσαι άβολα μέσω της ατμόσφαιρας, της σκηνοθεσίας, του σεναρίου κλπ. Απ' ότι βλέπω όσα έχεις αναφέρει είναι σχετικά πρόσφατες ταινίες. Σου προτείνω να κάτσεις να ψάξεις ψυχολογικά θρίλερ κυρίως απ' τις δεκαετίες 60ς-80ς, εκεί για μένα προσδιορίστηκε το είδος. Απ' τα 90ς και μετά αραίωσαν πολύ τέτοιες δημιουργίες, δυστυχώς, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις. Ενδεικτικά κάποιες ταινίες που τις έχω υψηλά στη λίστα μου για το είδος: Repulsion Cul-de-sac Rosemary's Baby Le Locataire The Ninth Gate (Ρομάν Πολάνσκι θεός σε όλες τις παραπάνω.) Das Experiment Don't Look Now Jacob's Ladder The Shining The Exorcist The Omen Funny Games Cache Psycho 1
work_hard_play_harder Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 επειδη τωρα με τη σχολη δεν πολυ-προλαβαινω,το σαββατοκυριακο θα τσεκαρω Das Experiment και Unbreakable που προτεινε ο Glikos και θα σας πω πως μου φανηκαν. το Se7en το'χω δει μετρησε αγρια... 1
Glikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Επίσης the Stanford prison experiment (2015). Το unbreakable κατ εμέ μαμει και δέρνει. The village (2004) The usual suspects. Mystic river. Funny games. Ολη την τριλογία Hannibal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα