aliendna51 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Θέλω να μετατρέψω ένα DVD από NTSC σε PAL και μετά να του προσθέσω και υπότιτλους. Πως θα το κάνω αυτό??
marios1957 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Τι το θες ρε παιδάκι μου,μανούρα είναι... Άντε και σου εξηγεί κάποιος,είσαι σίγουρος/η ότι θα βρεις άκρη; Λοιπόν,dvd2avi,φτιάχνεις δύο αρχεία,ένα d2v(λινκ της προς επεξεργασίας εικόνας) και ένα m2v(αρχείο ήχου).Frameserving στο TMPGEnc σε PAL mode DVD.Ύστερα από ώώώώρες,authoring με το αρχείο υποτίτλων σε sup μορφή.Προτιμητέα η μίξη με ifoedit.
nefelodamon Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 aliendna51 ειναι η τυχερη σου μερα!!!!! Μολις σημερα χρειαστηκε να το κανω αυτο και εγω!!! Και για να μην πολυλογω παρτο: http://www.geocities.com/xesdeeni2001/StandardsConversion/index.html Kαι για τους υποτιτλους: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=357369&highlight=subs Δεν ξερω αν αυτο με τους υποτιτλους θα σε βοηθησει πολυ αλλα ο trustfm εκανε εναν καταπληκτικο οδηγο και αξιζει να δοκιμασεις!!!! Και ενα πολυ καλο site με πολλους οδηγους: http://www.dvdrhelp.com
aliendna51 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2003 aliendna51 ειναι η τυχερη σου μερα!!!!! Μολις σημερα χρειαστηκε να το κανω αυτο και εγω!!! Και για να μην πολυλογω παρτο:http://www.geocities.com/xesdeeni2001/StandardsConversion/index.html Kαι για τους υποτιτλους: http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=357369&highlight=subs Δεν ξερω αν αυτο με τους υποτιτλους θα σε βοηθησει πολυ αλλα ο trustfm εκανε εναν καταπληκτικο οδηγο και αξιζει να δοκιμασεις!!!! Και ενα πολυ καλο site με πολλους οδηγους: http://www.dvdrhelp.com :wink: Thanks man!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.