Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχω κλαψει ποτε αλλα εχω δακρυσει αρκετες φορες ειδικα οταν χτυπαω με φορα το μικρο δαχτυλο του ποδιου στις γωνιες... και σε καμια ταινια,βιντεογκειμ.

• Like 2
  • Απαντ. 125
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχω κλάψει στα χέρια της μάνας μου όταν σκοτώθηκε ο κολλητός μου και έχω κλάψει αρκετές φορές σε αγκαλιά κοπέλας μου μετά από τσακωμό. Ταινίες κλπ ποτέ.

• Like 2
Δημοσ.

Μόνο όταν πέθαναν συγγενείς.

Κατα τα άλλα βούρκωσα λίγο στην ταινία terminator 2 στο τέλος όταν κάνει το thumbsup και στο Fullmetal Alchemist Brotherhood πήγε να κυλίσει ένα δάκρυ απο το ένα μάτι σε αυτή τη σκηνή.

post-202580-0-12439800-1448498618_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Έλα μωρε που δεν κλαίνε. Μια χαρά κλαίνε, απλά βάζουν χέρια πόδια μπροστά για να μην τους πεις γυναικούλες. Σε είδαμε κύριε, τι το παίζεις βράχος;

Δημοσ.

είδα τον πατέα μου να κλαίει για πρώτη φορά, στα 65+ του, όταν η αδερφή μου, μας ανακοίνωε πως είναι έγκυος. 

Δημοσ.

Γιατί οι άντρες δε κλαίνε γιατί δε κάνουν αποτρίχωση γιατί δεν έχουν περίοδο γιατί δε θέλουν να μιλάμε ατέλειωτα για το που θα πάει η σχέση και τι νυφικό θα πάρω και μετά καπάκι δεν υπάρχουν άντρες σήμερα

Δημοσ.

επίσης βγαίνει η απορία: τι στον πούτσο γράφεις

ΧαχαΧαχαχαχαχαχα

+1000000000

• Like 1
Δημοσ.

Damn those onion cutting ninjas under my eyes!

Σοβαρά τώρα, έχω πλανταξει στο κλάμα με την ταινία the notebook , σε μερικά anime, και με το βιβλίο Norwegian wood του Μουρακάμι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...