gRim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 5 minutes ago, SOCRATIS1000 said: Οχι γιατι δεν το θυμαται ουτε αυτος τωρα ,αλλα το κινητο δεν ειναι κλεμενο η χαμενο,εχει αποδειξη και κουτι Εφόσον έχει την απόδειξη να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την υποστήριξη της Apple και θα το ξεκλειδώσουν.
simplemaths Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε Οχι γιατι δεν το θυμαται ουτε αυτος τωρα ,αλλα το κινητο δεν ειναι κλεμενο η χαμενο,εχει αποδειξη και κουτι Το να κάνει forgot password να βρει τον κωδικο και να σας το ξεκλειδώσει νομίζω πως θα είναι πολύ λιγότερο χρονοβόρα διαδικασία απο το να προσπαθήσετε να το κάνετε με την apple, αυτό το λέω χωρίς καμία εμπειρία απο παρόμοιο περιστατικό.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, gRim είπε Εφόσον έχει την απόδειξη να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την υποστήριξη της Apple και θα το ξεκλειδώσουν. Στην αγγλια παιρνει τηλεφωνο?Τι ζητανε?Στελνεις φωτο την αποδειξη?
gRim Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, SOCRATIS1000 said: Στην αγγλια παιρνει τηλεφωνο?Τι ζητανε?Στελνεις φωτο την αποδειξη? Από φίλο που έχει κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία πριν κάτι χρόνια ξέρω ότι πήρε σε ένα νούμερο που είναι για Ελλάδα (θα υπάρχει στο site) και έστειλε με e-mail την απόδειξη.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2020 Στις 10/2/2020 στις 5:16 ΜΜ, gRim είπε Από φίλο που έχει κάνει την συγκεκριμένη διαδικασία πριν κάτι χρόνια ξέρω ότι πήρε σε ένα νούμερο που είναι για Ελλάδα (θα υπάρχει στο site) και έστειλε με e-mail την απόδειξη. Ετσι εγινε φιλε,πηρα τηλεφωνο εγω σε εναν αριθμο ,και βγηκε μια με σπαστα Ελληνικα αλλα την δουλεια μου την εκανα,μου εστειλε ενα λινκ να στειλω τα αποδεικτικα και σε 2 μερες θα εχω ενημερωση.Το σηκωσαν ακαριαια το τηλεφωνο ,φοβερη εξυπηρετηση ,βρε μπραβο η apple
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα