Προς το περιεχόμενο

LeuPay MasterCard και LeuPost

Braker1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι υπηρεσίες LeuPay και LeuPost είναι ανεξάρτητες μεταξύ τους αλλά αν κάποιος που έχει ήδη LeuPay λογαριασμό ανοίξει με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και LeuPost λογαριασμό αυτομάτως το σύστημα καταλαβαίνει πως είναι ο ίδιος χρήστης και έτσι παρέχει τη δυνατότητα άμεσης μεταφοράς χρημάτων από τον LeuPay στον LeuPost λογαριασμό (το αντίθετο δε γίνεται ακόμα). Επίσης άσχετα με το αν είναι verified (Standard) o LeuPay λογαριασμός ο νέος LeuPost λογαριασμός είναι Basic (βέβαια αυτό υποθέτω είναι κάποιο bug του συστήματος μιας και εγώ τους έστειλα mail και αμέσως μου ανέβασαν τα όρια, αφού τους είπα πως είμαι ήδη Standard στη LeuPay υπηρεσία).

Και  2  απορίες

1. Έχει δοκιμάσει κάνεις να πληρώσει σε POS με ανέπαφη συναλλαγή με LeuPost ;;

2. Έχει δοκιμάσει κανείς να στείλει χρήματα μέσω του chat της εφαρμογής σε άλλο LeuPost χρήστη ;;;

post-378941-0-46339200-1459789180_thumb.jpg

post-378941-0-34664100-1459789648_thumb.jpg

post-378941-0-24924800-1459789663_thumb.jpg

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ωραία, μου έλυσες την απορία ως προς το πρώτο σκέλος, που είχα ρωτήσει τον theopan και παραμένει το δεύτερο σκέλος, αυτό που ρωτούσα από το "Μπορεί άραγε κάποιος να στείλει απευθείας από LeuPay σε LeuPost λογαριασμό φίλου/τρίτου κτλ." και κάτω...

Όχι ότι με ενδιαφέρει άμεσα, αλλά καλό είναι να υπάρχει σαν γενική ενημέρωση.

Από τα screenshots μέσα από την εφαρμογή του LeuPost, συμπεραίνω ότι τα όρια είναι μεταβλητά (αφού υπάρχει κουμπί "Reset to defaults") και ουσιαστικά απαντάς στην περίπτωση του Ducas. Όμως, έχω καταλάβει ότι ο Ducas έχει Basic λογαριασμό στη LeuPost και δεν ξέρω αν μπορεί να παρέμβει κάποιος στα όρια όταν δεν είναι verified.

Στην Σελίδα 84 και το Ποστ #1246 αναφέρω τι πρόβλημα αντιμετώπισα στην προσπάθεια μου να κάνω verify τον λογαριασμό μου LEUPOST και με ποιό τρόπο με εξυπηρέτησαν τηλεφωνικά (με κάλεσαν αυτοί από μόνοι τους).

http://www.insomnia.gr/topic/590606-leupay-mastercard-και-leupost/?p=54715398

Εκεί αναφέρω τα παρακάτω 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ερώτηση :

για να ανεβάσω τα όρια στο LEUPOST πρέπει να φορτώσω (upload) το βιομετρικό του διαβατηρίου (δηλ. να σκανάρει το κιν. τηλέφωνο το ενσωματωμένο τσιπάκι που υπάρχει στην εξωτερική σελίδα του διαβατηρίου) 

Εκτελώ ως εξης : profil - Φορτωση βιομετρικού του διαβατηρίου - εισαγωγή στοιχείων διαβατηρίου (χώρα - Ημερομηνία λήξης - Ημερομηνία γέννησης ) - Συνέχεια .........

Μετά πάει στο Απενεργοποιημένες υπηρεσίες NFC     ΟΧΙ - ΝΑΙ .......εδώ τι στην ευχή κάνω ??

Οτι και να πατήσω σε προχωράει στο --Τοποθετήστε το τηλέφωνο σας πάνω από το τσιπ του βιομετρικού διαβατηρίου .....το κάνω και αυτό  και περιμένω να κάνει την ανάκτηση των 4 αρχειών , αλλά απλά περιμένω και δεν κάνει τίποτα!!!

Κάποιος που το έχει κάνει ας με βοηθήσει εάν κάτι δεν εκτελώ σωστά ......(κάθε αρχή και δύσκολη).

Παιδιά σας ευχαριστώ και μόνο που μπαίνετε στον κόπο να διαβάσετε την απορία μου. 

----------------------------------------------------------------------------------------

Βρέθηκε η λύση..... με πήραν από LEUPOST τηλέφωνο χωρίς να έχω επικοινωνήσει εγώ πριν , πρέπει να παρακολουθούσαν τις προσπάθειες που έκανα !!!! και προσπάθησα 3 φορές ακόμα χωρίς επιτυχια... πάλι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να προσπαθήσω μετά από 5 λεπτά.

Ξανά για να ενεργοποιήσω το διαβατήριο πρώτη προσπάθεια ανεβάζει 2 αρχεία από τα 4 που είναι στο τσιπάκι του διαβατηριόυ , πάλι κόλλημα ....Δέυτερη προσπάθεια....και τσουπ όλα μια χαρά .

Κάποια κολλήματα της εφαρμογής ήταν η αιτία της ταλαιπωριάς μου τις 2 προηγούμενες ημέρες.

Ελπίζω να έκανα δουλειά γιατί δεν με πήραν ξανά πίσω τηλέφωνο.  

Αυτά.........

Καλησπερα σας. Εχει κανει καποιος αγορες  απο διαφορα μεγαλα μαγαζια Μεγαλης Βρεττανιας-Αμερικης;

Walmart.com - BestBuy.com- Sears.com- Newegg- Rakuten.com- Sam’s Club, Babies ‘R’ Us, Bed Bath & Beyond, Best Buy, Barnes & Noble, Buy Buy Baby, Costco, CVS, JCPenney, Kmart.

Ωραία, μου έλυσες την απορία ως προς το πρώτο σκέλος, που είχα ρωτήσει τον theopan και παραμένει το δεύτερο σκέλος, αυτό που ρωτούσα από το "Μπορεί άραγε κάποιος να στείλει απευθείας από LeuPay σε LeuPost λογαριασμό φίλου/τρίτου κτλ." και κάτω...

Όχι ότι με ενδιαφέρει άμεσα, αλλά καλό είναι να υπάρχει σαν γενική ενημέρωση.

Από τα screenshots μέσα από την εφαρμογή του LeuPost, συμπεραίνω ότι τα όρια είναι μεταβλητά (αφού υπάρχει κουμπί "Reset to defaults") και ουσιαστικά απαντάς στην περίπτωση του Ducas. Όμως, έχω καταλάβει ότι ο Ducas έχει Basic λογαριασμό στη LeuPost και δεν ξέρω αν μπορεί να παρέμβει κάποιος στα όρια όταν δεν είναι verified.

Όχι η απευθείας αποστολή από LeuPay σε LeuPost τρίτου δεν είναι εφικτή (ακόμα τουλάχιστον). Τα όρια είναι μεταβλητά προς τα κάτω όπως και με τη LeuPay (αν πχ ο χρήστης θέλει να τα μειώσει για λόγους ασφαλείας).

Ο λογαριασμός του Ducas είναι Basic άρα δεν μπορεί να παρέμβει στα όρια αφού όπως πολύ σωστά αναφέρεις δεν είναι verified.

Καλησπερα σας. Εχει κανει καποιος αγορες  απο διαφορα μεγαλα μαγαζια Μεγαλης Βρεττανιας-Αμερικης;

Walmart.com - BestBuy.com- Sears.com- Newegg- Rakuten.com- Sam’s Club, Babies ‘R’ Us, Bed Bath & Beyond, Best Buy, Barnes & Noble, Buy Buy Baby, Costco, CVS, JCPenney, Kmart.

εχω κανει (και κανω) χωρις κανενα προβλημα αγορες απο ralphlauren.com, victoriassecret.com, emuaustralia.com.au, rickysnyc.com, www.nike.com/UK‎, & http://www.harrods.com

• Like 2

Πολύ ενδιαφέρον το σχόλιό σου, από το οποίο μου δημιουργούνται κάποιες απορίες.

Είχα την αίσθηση ότι μπορείς να στείλεις από LeuPay σε LeuPost μέσα από το Transfers -> Internal Transfers -> Phone Number, δηλώνοντας το κινητό στο οποίο είναι δηλωμένος ο LeuPost λογαριασμός σου.

Γράφεις όμως ότι μπήκες στη LeuPay και πήγες να δοκιμάσεις στην αποστολή σε LeuPost.

Υπάρχει τέτοια επιλογή; :o

Αυτή η επιλογή υπάρχει μόνο σε desktop άνοιγμα όχι από το κινητό.

Πολύ ενδιαφέρον το σχόλιό σου, από το οποίο μου δημιουργούνται κάποιες απορίες.

Είχα την αίσθηση ότι μπορείς να στείλεις από LeuPay σε LeuPost μέσα από το Transfers -> Internal Transfers -> Phone Number, δηλώνοντας το κινητό στο οποίο είναι δηλωμένος ο LeuPost λογαριασμός σου.

Γράφεις όμως ότι μπήκες στη LeuPay και πήγες να δοκιμάσεις στην αποστολή σε LeuPost.

Υπάρχει τέτοια επιλογή; :o

Αυτή είναι η επιλογή για αποστολή σε Leupost:

leupost.jpg

Δεν ρωτάει πουθενά που να στείλει παρά στέλνει στον Leupost λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό κινητού. Μόνο.

Και αυτό είναι το internal transfer που λες!

leupay.jpg

Με αυτό όπως βλέπεις, στέλνεις αποκλειστικά σε αριθμούς που είναι δηλώμενοι σε Leupay και myPOS accounts και όχι σε Leupost.

Βρέθηκε η λύση..... με πήραν από LEUPOST τηλέφωνο χωρίς να έχω επικοινωνήσει εγώ πριν , πρέπει να παρακολουθούσαν τις προσπάθειες που έκανα !!!! και προσπάθησα 3 φορές ακόμα χωρίς επιτυχια... πάλι με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε να προσπαθήσω μετά από 5 λεπτά.

Ξανά για να ενεργοποιήσω το διαβατήριο πρώτη προσπάθεια ανεβάζει 2 αρχεία από τα 4 που είναι στο τσιπάκι του διαβατηριόυ , πάλι κόλλημα ....Δέυτερη προσπάθεια....και τσουπ όλα μια χαρά .

Κάποια κολλήματα της εφαρμογής ήταν η αιτία της ταλαιπωριάς μου τις 2 προηγούμενες ημέρες.

Τι κινητό έχεις; Υποστηρίζει NFC; Γιατί εγώ π.χ. δεν έχω τέτοιο οπότε απορώ τι θα διαβάσει. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το φωτογραφήσω το διαβατήριο αν και νομίζω ότι είναι περιττό εφόσον είμαι verified ήδη στη Leupay.

• Like 2

Δεν ρωτάει πουθενά που να στείλει παρά στέλνει στον Leupost λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό κινητού. Μόνο.

Σ' ευχαριστώ για το screenshot. Είχε προλάβει και είχε ανεβάσει αντίστοιχο νωρίτερα το βράδυ, γύρω στις 8, ο ZackPrimer, οπότε ήμουν ήδη ενήμερος για το συγκεκριμένο επιπλέον menu, που δεν υπάρχει σε όσους δεν έχουν συνδέσει LeuPost λογαριασμό στον ίδιο αριθμό κινητού με τον LeuPay.

Με αυτό όπως βλέπεις, στέλνεις αποκλειστικά σε αριθμούς που είναι δηλώμενοι σε Leupay και myPOS accounts και όχι σε Leupost.

Ναι, το είχα διαβάσει κι εγώ που έγραφε ότι από εκεί στέλνει σε LeuPay και myPOS, αλλά μη έχοντας καθόλου το έξτρα μενού (LeuPost Trasnfers), παρόλο που ο λογαριασμός μου είναι Standard και παράλληλα γνωρίζοντας ότι επιτρέπεται μεταφορά από LeuPay σε LeuPost, διερωτόμουν μήπως τελικά η συγκεκριμένη μεταφορά γινόταν "καταχρηστικά" από το internal transfers, γιατί δεν έβρισκα από που αλλού θα μπορούσε να γίνει. Οπότε, πάει κι αυτή η απορία. Γίναμε λίγο πιο σοφοί σήμερα ;)

post-62017-0-89887700-1459815646_thumb.png

• Like 1

Διαδικασία ανάκτησης ΡΙΝ myPOS και LeuPay καρτών

Για κάρτες με ημερομηνία λήξης πρίν από 05/17 στέλνετε SMS στο + 359 886 17 00 11 γράφοντας myposXXXX ή leupayXXXX (όπου ΧΧΧΧ τα τέσσερα τελευταία ψηφία του αριθμού της κάρτας).

Για κάρτες με ημερομηνία λήξης μετά από από 05/17 στέλνετε SMS στο + 359 886 17 00 11 γράφοντας myposXXXXΧΧ ή leupayXXXXXX (όπου ΧΧΧΧΧΧ τα έξη τελευταία ψηφία του αριθμού της κάρτας).

Θα λάβετε απαντητικό SMS με τη κατάσταση της κάρτας και το PIN της (σαν αυτό που υπάρχει παρακάτω)

Card status: Active.

INT YES

WEB YES

ATM YES

PIN: 2938

Wallet No: 01234000567

More info at +35227516565

• Like 1

Διαδικασία ανάκτησης ΡΙΝ myPOS και LeuPay καρτών

Για κάρτες με ημερομηνία λήξης μετά από από 05/17 στέλνετε SMS στο + 359 886 17 00 11 γράφοντας myposXXXXΧΧ ή leupayXXXXXX (όπου ΧΧΧΧΧΧ τα έξη τελευταία ψηφία του αριθμού της κάρτας).

Και δεν θα προτεινουμε εμεις το νεο PIN ?

Το PIN το αλλάζουμε εμείς σε ό,τι θέλουμε από ΑΤΜ. Αυτά τα SMS είναι για να μας το υπενθυμίζουν όταν το ξεχνάμε.

Εχεις δίκιο. Δεν προσεξα και διαβασα το "ανακτησης" σαν "αλλαγής"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και δεν θα προτεινουμε εμεις το νεο PIN ?

Όχι...έρχεται  αυτό  που ορίζεται  αυτόματα  από  το  κέντρο αρχικά. Αλλαγή  γίνεται  σε  ΑΤΜ που διαθέτει  τη  δυνατότητα αλλαγής ΡΙΝ

.....και για τους ξεχασιάρηδες ........................αν θέλετε μπορείτε να αποθηκεύετε τα pin των καρτών σας και στο  LeuPay app

post-378941-0-10612700-1459860356_thumb.jpg

Επεξ/σία από ZackPrimer

leupost.jpg

leupay.jpg

Τι κινητό έχεις; Υποστηρίζει NFC; Γιατί εγώ π.χ. δεν έχω τέτοιο οπότε απορώ τι θα διαβάσει. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να το φωτογραφήσω το διαβατήριο αν και νομίζω ότι είναι περιττό εφόσον είμαι verified ήδη στη Leupay.

Το κινητό που έχω είναι ένα SAMSUNG S4.

Ολα τα adroid κινητά έχουν NFC . Πηγαίνεις από τις ρυθμίσεις στο ίδιο μενού που είναι το wi fi - bluetouth - κλπ  πιο κάτω υπάρχει το NFC  που πρέπει να το θέσεις στο ON.

Μετά ακουμπάς το κινητό πάνω στην εξωτερική σελίδα του διαβατηρίου που είναι το τσιπ και σκανάρει - ανεβάζει τα 4 αρχειά που έχουν τα προσωπικά σου στοιχειά , με αυτό τον τρόπο ο λογαριασμός σου LEUPOST γινεται verify.

Στην περιπτωση μου όταν προσπαθούσα να το κάνω , εκείνο  τον καιρό έκαναν ρυθμήσεις στην εφαρμογή και ετσι δεν μου σκάναρε τα αρχειά - για αυτό με πήραν τηλέφωνο.  

Το κινητό που έχω είναι ένα SAMSUNG S4.

Ολα τα adroid κινητά έχουν NFC . Πηγαίνεις από τις ρυθμίσεις στο ίδιο μενού που είναι το wi fi - bluetouth - κλπ πιο κάτω υπάρχει το NFC που πρέπει να το θέσεις στο ON.

Εισαι σιγουρος οτι εχουν ολα τα andoid κινητα; Εχω εκδοση 4.2.2 και δεν βρισκω τετοια επιλογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...